Отново на протест

Патриарх Неофит ще отслужи молебен за помирение
Обновена: 10 мар 2013 09:18 | 10 мар 2013 09:16, Петя Славова
460
Отново на протест
Снимка: Булфото

Пореден протест в цялата страна се очаква да събере недоволни от монополите в България и днес. Сборният пункт в столицата е пред Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в 11.00 часа. В същия час, но пред Общината е планираният протест във Варна. Повече от 30 града са обявили, че ще проведат митинги по същото време.

Негово светейшество патриарх Неофит ще отслужи и молебен за помирение на българския народ по повод на размирния социален, политически и икономически период, в който се намира страната ни, съобщи БТА.

Преди него, от 9.30 Негово светейшество ще оглави първата си Света литургия като Софийски митрополит в храма "Св. Неделя", която ще бъде в съслужение с архиереи и духовници на БПЦ-БП.

Още по темата

Вчерашният процес започна с минута мълчание за "изгорелите" в протестите срещу монополите.Протестиращите се събраха до храм-паметника "Св. Александър Невски". В учредяването участваха няколко десетки граждани.

Оратори на митинга пожелаха "Орлов мост" да стане "Орловото гнездо" на 21-ви век и призоваха протестиращите да превърнат България в национално могъща и социално справедлива държава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


460
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
6
 
6
 
! Отговори
До ПРОВОКАТОРИТЕ преди 11 години
ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ, ПРЕДАТЕЛИ, ПЛАТЕНИ МУТРЕНСКО-МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОДРЪЖНИЦИ НА СТАТУКВОТО. НЯМАТЕ КАПКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ФАНТАЗИЯ! САМО ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ! ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ!!!
261
4
 
4
 
! Отговори
? преди 11 години
Тиква кръвно качва ли?Поредните му нагли манипулации и лъжи!
260
3
 
9
 
! Отговори
за последно преди 11 години
Поставени сме пред избор да паднем окончателно в ръцете на полическите и милиционерските мафии, на мутри и олигарси или да се опитаме може би за последно да изградим държава, отговаряща на стандартите за модерно европейско развитие.
259
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА СМЯНА НА СИСТЕМАТА СМАЗВАНЕ НА МОНОПОЛИТЕ И ЗА НОРМАЛНИ ДОХОДИ НИТО КРАЧКА НАЗАД БЪЛГАРИНО СЕГА ИЛИ НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
258
4
 
4
 
! Отговори
Роналд Рейгън преди 11 години
спасен от бедност и гладна смърт по време на Голямата депресия в САЩ по програма на правителството тогава ! Този некадърен " актьор " е получил благословията на евреите , за да стане техен слуга на президентския стол и се е възгордял до небесата- пълен *** ! Този не само е некадърник в живота, но е бил и ***, а най- вече и мързелив !!!
257
3
 
4
 
! Отговори
до журналист преди 11 години
Ти не се притеснявай за сезона!Западните *** никъде другаде не могат да отидат!!
256
2
 
4
 
! Отговори
ТВ преди 11 години
Борисов е в отлично здраве, след като успя да усвоя няколко хиляди. Редакция, присвои. Кубинските пури и брендито благоприятстват за неговото добро състояние. Цветелинка и тя дръпна няколкостотин хиляди, та му пуска.
255
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПРОВОКАТОРИТЕ: Очевидно мозъчните операции не са ви помогнали много и продължавате да сте пълни ***! Отидете в Албания там ги правят с тесла и са доста успешни!
254
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кръвното на Вожда как е? Съобщиха ли вече по TV?
253
2
 
3
 
! Отговори
Гурбетчия преди 11 години
Абе НИЕ се изкривихме да "миеме чиний" и постоянно трепериме да не си затубиме работата, за да можеме да ви изпращаме пари, за да си плащате сметките, а ВИЕ вече цял месец отправяте всевъзможни искания, но не чухме някой да иска РАБОТА !
252
2
 
5
 
! Отговори
до 284 преди 11 години
Скъпа кратуно, мръдни си застоялия *** и *** виж какви хора са на протестите. Пари сме поллучавали! ***!
251
1
 
2
 
! Отговори
до БОГАТИС преди 11 години
а колко искаш ? Ако искаш повече от 4 000 000, веднага ще ти еб.м мамата !!!
250
3
 
3
 
! Отговори
де гол преди 11 години
" Най- голямото нещастие за мързеливия и некъдърника е бедността" Роналд Рейгън
249
2
 
4
 
! Отговори
Какво става Варна преди 11 години
Какво става ВАРНА? 1. "Удовлетворява" ли ви НИСКАТА / ????? / цена на тока? 2. Защо се ПОТУЛИ въпроса с ЕРП-тата? ---- Нали казахме ВЪН!!! Ако спрем протестите ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ НА чехите. И то какви пари! Защо заглъхнаха протестите срещу монополите? Да не мислите, че новите сметки са КОРЕКТНИ? ВАРНА, Кирил вече е вън. Да заявим ЯСНО и ВИСОКО: Вън и ЕРП-тата
248
5
 
0
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
ХАЙДЕ на протеста и аз отивам ,но с камерата за да ви снимам грозните муцуни и да си платите по късно за това *** бедни
247
1
 
1
 
! Отговори
До Панталеев преди 11 години
Ти пак ли изпълзя гнидо4365? Няма ли психиатрични клиники за теб? Отиди в Албания там с тесла правят мозъчните операции.
246
1
 
4
 
! Отговори
защитници на партиит преди 11 години
Провокатори и защитници на партиите на статуквото, замълчете или отидете при протестиращите, които не могат да си плащат сметките и са доведени до отчаяние, те ще ви накарат да млъкнете с ритници!ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВЕЧЕ ОТ КРАСИВИ ДУМИ, ОБЕЩАНИЯ, ПАРТИИ И ЛИЦА, КОИТО САМО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА, ТЕ ИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ДОСТОЕН, НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА, ИСКАТ РАБОТА, ИСКАТ ДА ИМАТ МЕЧТИ И ПЛАНОВЕ, НЕЩО ОТ КОЕТО С ОБЩИ УСИЛИЯ ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!!
245
1
 
2
 
! Отговори
Анто преди 11 години
Хан Крум му трябва на българина. Със строги закони, които се прилагат. Ако има осъден политик дали другите няма да се замислят. Но да ми крещят някакви по улиците, видиш ли за мое добро.....Кое му е доброто, едно смислено искане, обосновано нямат. Това е анархия, а не вик за промяна! Много удобно, за да си заличат следите необезпокоявани и да могат да окрадат като за последно.
244
0
 
0
 
! Отговори
Zeo-mezo преди 11 години
Do 157. Prag si Taka e !!!
243
2
 
2
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Говедата имат вече адресите и само се чака затишие и се почват един по един ,тогава да ви видя какво ще правите