Отново на протест

Патриарх Неофит ще отслужи молебен за помирение
Обновена: 10 мар 2013 09:18 | 10 мар 2013 09:16, Петя Славова
460
Отново на протест
Снимка: Булфото

Пореден протест в цялата страна се очаква да събере недоволни от монополите в България и днес. Сборният пункт в столицата е пред Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в 11.00 часа. В същия час, но пред Общината е планираният протест във Варна. Повече от 30 града са обявили, че ще проведат митинги по същото време.

Негово светейшество патриарх Неофит ще отслужи и молебен за помирение на българския народ по повод на размирния социален, политически и икономически период, в който се намира страната ни, съобщи БТА.

Преди него, от 9.30 Негово светейшество ще оглави първата си Света литургия като Софийски митрополит в храма "Св. Неделя", която ще бъде в съслужение с архиереи и духовници на БПЦ-БП.

Още по темата

Вчерашният процес започна с минута мълчание за "изгорелите" в протестите срещу монополите.Протестиращите се събраха до храм-паметника "Св. Александър Невски". В учредяването участваха няколко десетки граждани.

Оратори на митинга пожелаха "Орлов мост" да стане "Орловото гнездо" на 21-ви век и призоваха протестиращите да превърнат България в национално могъща и социално справедлива държава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


460
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
1
 
3
 
! Отговори
До 370 преди 11 години
Ти май си от телевизията-*** на властта.Карбовски го уважавах докато беше в НОВА ТВ.Но след като отиде за много пари в телевизията-*** ТВ 7 и след като гледах изумително *** интервю със сестрата на премиера,която в захлас разправяше как е спал,какво е ял и какво е ср.л нейния брат,престанах да уважавам този иначе добър журналист.Журналистическата професия е и въпрос на чест,г-н Карбовски.
301
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямам пари за кабелна!Гадни политици!
300
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде стига с тези монополи.Монополите са такива,каквито ги създадоха и ги търпят вече толкова години държавните институции,които трябваше да се грижат не за комфорта на всички монополи в страната-ЧЕЗ,Топлофикация,ВиК,Лукойл и др.а за по-добър живот на хората които избраха управляващите да представляват техните интереси.Случи се точно обратното.Затова уважаеми съграждани,смятам,че погрешно сте адресирали протеста си.ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАМЕ СЕГА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
299
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Видяхте ли последните дни какви хора надигнаха глави?Трактори ли,багери ли ремаркета ли бяха, през тези год. натикани там,където им е мястото,а изведнъж започнаха да изпълзяват.
298
3
 
6
 
! Отговори
пред избор преди 11 години
ОТИВАМ НА ПРОТЕСТА! Поставени сме пред избор: Да паднем окончателно в ръцете на полическите и милиционерските мафии, на мутри и олигарси или да се опитаме може би за последно да изградим държава, отговаряща на стандартите за модерно европейско развитие!
297
3
 
2
 
! Отговори
Тез са циркаджий преди 11 години
Защо не протестират:-срещу монопола на руссия в атомната ни енергетика;;-срещу монополиста Лукоил ,влязъл в Гинес с единствената рафинерия в света ,която е на загуба - бургаската;-срещу монопола Газпром, който ни изнудва с най-високата цена в на газ в ЕС ;Дали защото са платени, или защото са прости пръчки?
296
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставете ги да протестират.Като нямат работа,какво да правят?Така поне някой лев,ще изкарат,други в чужбина ще отидат да учат и работят.Помним ги тези времена.А на 12 май,ще се види кой,кой подкрепя и кой,какво иска.Още от сега да си купят вазелин.
295
4
 
4
 
! Отговори
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: преди 11 години
ПРЕДАВАНЕТО НА КАРБОВСКИ , ДНЕС!ЩЕ СТАНЕ ИЗМЕСТНА СХЕМАТА ПО КОЯТО ИСКА ДА НИ ЗАРОБИ ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ И НЕЙНИТЕ *** ...ОВЧАРОВ, МАНЧЕВ И КР.ГЕОРГИЕВ!ПРЕДСТОИ ПОКАЗВАНЕТО НА ВЪЗЛОВИ ИЗОБЛИЧИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОКУРАТУРАТА!ЩЕ СЕ КАЖЕ , ИСТИНАТА ,ЕДИНСТВЕНО ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА...И, ТО ЦЯЛАТА!ЩЕ ВИ ПОКАЖАТ , КАК "КОМУНИСТИЧЕСКИ ГРАБЕЖ"---СЕ ПРИКРИВА С "УЛИЧЕН МЕТЕЖ"!НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!)!!!
294
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ауууу тука бълва от евреи, мишки от Шимон и други комунисти, които ви манипулират по следния начин, чеПротестите били вече с политически отенък, че ''хората са били осетили'', че НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТа е комунизъм, което е безмозъчно!!!Да ми галите патката! Ей сега отивам веднага на протеста !!!
293
2
 
3
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Да им има акъла на българите, ама онзи дето им идва след това.......май проумяхте,че платени медии и 15 млади цоциалисти от хотела край Радомир ви юркат ,като сводник магистраладжийка
292
3
 
4
 
! Отговори
ммммда преди 11 години
Протестиращите защо не се насочат към Факултето.*** са най-големите търтей и цуцачи на държавни пари,но недоволството на улицата не се насочва към тях.Много интересно ммммда.
291
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А не, Сидеров ако иде на митинг на червени бабички,ще го разкъсат.Недей,че тогава ще плаче за родната полиция.
290
2
 
2
 
! Отговори
za 349 преди 11 години
лъжеш, 200 души са и са разделени на 2 групи
289
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъди логичен, бъди българин, гласувай Атака или ВМРО !!!
288
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега чета във фокус 100 човека в единия град,50 в другия,80 еди къде си и т.н..,но носят лозунги България се събуди.Е аз ще ви кажа,че България се усети,затова сте толкова.
287
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очаквам на протест да тръгнат СерГЕЙ, Доган, Местан, Костов, Кунева.....Протеста ще е срещу народа затова, че не ги е избрал за следващия парламент :-)
286
3
 
2
 
! Отговори
МНОГО ЕМОЦИИ преди 11 години
До платените от политическите и милиционерските мафии, мафии на мутри и олигарси форумни драскачи- МНОГО ЕМОЦИИ, ДА НЕ ВДИГНЕТЕ КРЪВНО!
285
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
във форома си личи ,че вие сте като тези ,който ни докараха до това положение,само си гледате собствените интереси ,че България загива това не ви интерисува ,защото колко е по зле толкова по лесно се краде
284
0
 
0
 
! Отговори
до 347 преди 11 години
За да е един добре-друг трябва да е зле!От работа се става гърбав в БГ!
283
2
 
4
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Вече над 5000 варненци протестират в града. Полицията отклонява трафика по обходни маршрути. Участниците в протестното шествие във Варна блокираха Аспарухов мост.