Волен - без имунитет, скандират пред Съдебната палата

Стотици столичани стоят и протестират на Витошка
Обновена: 1 юли 2013 10:43 | 1 юли 2013 10:36,
121
Волен - без имунитет, скандират пред Съдебната палата
Хората пред Съдебната палата. Снимка: You Tube

Протестиращи се събраха тази сутрин пред Висшия съдебен съвет и пред Съдебната палата.

Пред ВСС те настояват за оставката на члена на съвета Камен Ситнилски заради изтеклите в медиите през миналата седмица записи на разговори, в които се смята, че участва той.

Още по темата

Протестът им е организиран през социалните мрежи. "Не на мафията в съдебената власт", "Не на корупцията в Темида", зове множеството.

Пред Съдебната палата пък се настоява за имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Насъбралите се стотици искат главният прокурор да поиска от Народното събрание свалянето на депутатския имунитет на националиста.

Причината са словесни и физически атаки, които според тях Сидеров е извършил, към граждани и полицаи.

"Имунитетът, имунитетът, имунитетът му (на Сидеров) вземи!", скандира и в този час множеството пред Съдебната палата, където е кабинетът на главния прокурор Сотир Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Daniela.1Даниела, ти си ***. Истината е, че национализма е мъртъв. Живеем в свят, в който границите се размиват. Продуктите, услугите и информацията се разпространяват навсякъде. Нямаме нужда да строим стени между себе си и другите нации. Национализма се е появил преди 350 години и вече е време да си върви. А Волен Сидеров не е националист просто е луд. Той е злобно комплексирано човече, което най-малко мисли за нацията.
104
4
 
0
 
! Отговори
Analizatora преди 10 години
В медиите се оформя едно грешно лице, лицето на партия Атака !Влагат се много пари, за да може да се изкриви мнението за единствената партия, която РАБОТИ !!!Атака пречи на депутати да крадат, настоява за обяснения за делата им, изисква да си понесат отговорността и да бъдат наказани за престъпленията си !Затова пречи пречи на предишните управляващи, пречи на сегашните и ще пречи и на бъдещите, тъй наречени, народни представители !
103
11
 
0
 
! Отговори
B_Georgieva преди 10 години
Само Волен му стиска да бъде националист и да се противопоставя на наглите депутати, които искат да продължат да си крадат!Затова искат да му свалят имунитета - за да не им пречи да КРАДАТ!
102
8
 
0
 
! Отговори
B_Georgieva преди 10 години
В България се бъркат понятията манипулатори на мнения години наред изкривяват думата национализъм - сравняват я с фашизъм и с хитлеризъм!Това не е случайно!!! За всички предишни управляващи станали милионери за кратко време и всякакви измислени социолози национализма е лошо нещо защото на никой не му изнася да работи за държавата и да бъде националист, а искат да работят за себе си !Единствената партия, която е националистическа Атака среща неимоверно противодействие и насаждана омраза, не случайно!!! Само Волен му стиска да бъде националист и да се противопоставя на нагл
101
2
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 10 години
До ВиирджинияНеудачници са я! И всички останалли са неудачници, щото отидоха гласуваха с надежда за промяна, но останаха излъгани. Трябва да се научат политиците (не става дума за г-н Волен Сидеров - той е невменяем), че като се домогнат до властта не е само безугледно лапане. Трябва да се направи нещто и за народа. Като не щат - вън!!! Как може *** му с *** (Волен) да се държи така!?! Нито държавата нито народа са му бащиния!*** не схванаха ли най-накрая че ние им плащаме заплатите
100
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Варненци са за убиване! Заради кмета си отиде едно младо момче и те потъпкаха жертвата му като не отидоха да гласуват! Това са изключително глупави хора! Обърнаха страната с главата надолу за нов кмет и не излезнаха да си го изберат - ***!
99
8
 
8
 
! Отговори
Сенди преди 10 години
Волен Ефенди - пресконференция по Канал 3 в момента.
98
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, г-н Сидеров е виновен че спечели президентските избори, а г-н Плевенлиев стана президент. Ако Ви е скъпа истината ще пишете за нея, а не какво Ви диктува родата заемаща политическа служба. Що не искате имунитети за това по-горе, за откраднатите му депутати, за вандалите дето едва не убиха човек пред централата на Атака? Ценете истината, що иде от сърцето драги Българи, току виж се оказало че само Атака понацелва отвреме на време вярната посока.
97
25
 
10
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Някой,някога да е чул Борисов,Станишев,Местан/Доган/,Костов,Кунева,Симеонов,Янев да внесат предложение в парламента касаещо ПОЛИТИЧЕСКИ и ИКОНОМИЧЕСКИ българският народ!!!! Такива предложения внасяше и внася само АТАКА.Всички предложения в полза на народа бяха единодушно отхвърлени или събират прах в деловодството на парламента!!!! Та вкарайте си ги отново в парламента и ще ви защитят интересите на п..кина стрижба.Тогава и въпроси няма да има кой да задава и се очертава пълно БЛАГОДЕНСТВИЕ!!
96
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХОРАТА СА ОТВРАТЕНИ ОТ ПОЛИТИКАТА ВЪВ ВАРНА ПРОТЕСТИРАХА 75 000 СРЕЩУ КМЕТА И ГРУПИРОВКАТА ТИМНА ИЗБОРИТЕ ГЛАСУВАЛИ 52 000СЪД ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ НА ПРЕХОДА БСП ДПС СДС ДСБ ВМРО АТАКА МИН ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ И ПРЕЗИДЕНТИТЕИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ
95
11
 
13
 
! Отговори
nikolovm преди 10 години
До anonimПодобре крадци като ББ отколкото шизофреници като болен ага
94
8
 
7
 
! Отговори
Виирджиния преди 10 години
До 99Бъдете по-снизходителен, тези биологични единици са пълни неудачници, сега им е паднало да заработят някой лев))
93
24
 
10
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Полицията да не спи, а да предприема спешни мерки срещу тези марионетки, които излизат на улицата само за пари. Какво искате да се върне ГЕРБ ли на власт?
92
11
 
17
 
! Отговори
Волен Премиер! преди 10 години
Волен Сидеров да започне да управлява и МВР, и ДАНС, и цялата държава
91
9
 
19
 
! Отговори
nikolovm преди 10 години
До АнонименНе бива да се бият психично болни хора, достъчно болен и сие да бъдат затворени в лудницата
90
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само сълзотворен газ и палки за тези престъпни вандалстващи хулигани
89
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Време е жандармерията да си върши работата и да ги пребие от бой тия вандалстващи хулигани
88
3
 
19
 
! Отговори
nikolovm преди 10 години
До val 789Като затрием бкп, дпс и новите фесове като теб и болен сами ще заминат в забрава
87
33
 
12
 
! Отговори
anonim преди 10 години
АТАКА ПОБЕДА! ВОЛЕН ПРЕМИЕР!
86
28
 
13
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Аз гласувах за Волен и ще продължа да гласувам за него. Волен е прав, да не допускаме ГРОБ да се върнат на власт.ГРОБ се провалиха и сега трябва да поправят грешката си, защото се отчитат пред други хора, които се намират на Запад.