Гайдари, столетник и папки в подкрепа на Орешарски

Протестиращи ще връчат на премиера над 300 000 подписа
Обновена: 29 авг 2013 10:46 | 29 авг 2013 10:46, Веселина Йорданова
82
Гайдари, столетник и папки в подкрепа на Орешарски
Кашоните с подкрепа от предишната среща. Снимка: архив, Булфото

Под звуците на гайди представители на гражданската инициатива "За нов обществен договор" дойдоха в Министерския съвет за среща с премиера Пламен Орешарски.

Те ще връчат на министър-председателя над 300 000 подписа, събрани в подкрепа на правителството.

Подписите бяха донесени в кашони, на които се четеше надпис: "Не на престъпността и олигархията". Някои от гостите на Орешарски носеха българското знаме.

Още по темата

Сред поддръжниците на премиера е и 103-годишният Асен Костов от столичния квартал "Красна поляна".

Пред журналисти дядо Асен каза, че народът подкрепя Орешарски, похвали се, че лично е участвал в събирането на подписи.

Всеки втори петък от месеца премиерът се среща с протестиращи. Досега на тези срещи идват т.нар. контрапротестиращи, които подкрепят правителството.

Недоволни, искащи оставката на Орешарски, дойдоха на последната среща, но в крайна сметка не пожелаха да влязат в сградата на Министерския съвет.

Премиерът вече се е срещал с представители на инициативата "За нов обществен договор". В края на юли Орешарски също получи от тях над 300 000 подписа в подкрепа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
Уж за по-евтин ток, а се подписали за Орешарски :)):))))))))))))) Toка са събирали подписите за по евтин ток вода и социални .После ги представят за подписи в подкрепа на правителството.Поредната им лъже като Костинброд:)))))
54
0
 
4
 
! Отговори
ист преди 10 години
Дядото не азнае какво говори,СКЛЕРОЗА, а онази активистка от контрапротеста ще и изтекат очите докато гледа кам Олигарски, Надява се на нещо повече от платения контрапротест
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СТАРЦИТЕ СА ДВА ВИДА:Едните милеят за МЛАДИТЕ ГОДИНИдето било..Другите,БЛАГОДАРНИ,ЧЕ ДРУГАРИТЕ СА ПОМОГНАЛИ НА ДЕЦАГТА да ИМАТ РАБОТА в общината..!*** са сметкаджии-ДАВАШпари ПОЛУЧАВАШ ПОДКРЕПА и циг.барон ДИКТУВА ЗА,ПРОТИВ!ОБЩОТО Е ЧЕ ВСИЧКИ СЕ УПРАВЛЯВАТ/чрез държане в подчинение и бедност/ ОТ МАФИОТИТЕ ОТ ДС БКП ДПС И *** БОСОВЕ!ПОДПИСИТЕ са на ПОЛЗВАТЕЛИ НА БЮДЖЕТА-един от тези не е внесъл 1 ст.ДАНЪК!МОЖЕ ДА ПЛАЩА ДАНЪК,само ако е държ.служител назначен от БКП или ДПС!КЪРЛЕЖИТЕ
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До герберитетози е платен червен, зарежете го, не влизайте в спор с него.
51
0
 
12
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
През цялото време ми говориш против ГЕРБ и то клишета. Помолих те да ми кажеш защо си ЗА правителството на Олигарски, а не дали си СРЕЩУ Бойко. Второто е ясно. А що се отнася до строителството в Провинцията - това си зависи от местната власт и кмета. Бургас е добър пример.
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До герберитеА значи второто страшно си ***, което е по-лошия вариант. Поне да имаше някаква облага от всичко това. Аз обаче не искам такива *** да ми градят бъдещето.Една страна не се съсипва за 3-4 години тя е съсипана много преди това от другарите комунисти. А по-долу Базилио много добре ти го каза какво е свършил до тука твоя лигитимно избран кабинет.
49
1
 
11
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
Мдааа, както си и мислех, празни клишета - мисли за "малкия човек", диктатура, богатите по - богати, бедните по - бедни. Общи приказки.Пропусна само поголовното подслушване.Да позная ли - на изборите си гласувал за Атака.
48
3
 
14
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
Нaпротив, aз съм нa 35 и го подкрепям, познaвaм още много млaди хорa ,които сa доволни от Кaбинетa.Може ли да конкретизираш от какво по - точно си доволен, но без празни клишета и лафове в стил - щото Тиквата е вън от властта.Може би те кефи Пеевски, бат' Сали, Муса Палев, лишеният от достъп до класифизирана информация зам.шеф на митниците, приятелките на Станишева във властта или кое? Засега освен шуробаджанашки назначения на отявлени мошенници и некадърници друго не са свършили.
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Винету вън Е, този път вие ще се изнасяте !
46
0
 
11
 
! Отговори
51,52 преди 10 години
Отдавна се изнесох.Късмет и светли баднини с БКП,КПСС.Колкото и да е тежко в странство, още няколко причини децата ми да не знаят български.Запази националистическите си идеи за себе си
45
0
 
18
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
300 хил. подписа от 1000 души. Баба Стефка от нашия блок хвана тендовагинит на дясната ръка от полагане на подписи.Цирк Балкански.
44
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До герберитеЗа да подкрепяш правителството и да си на толкова години значи или яко си се облажил от червените парички на тати и мама или на баба и дядо които са били партийни секретатари или от червената върхужка навремето или си СТРАШНО ***. Един нормален млад човек не може да подкрепи един провалил се режим.
43
0
 
14
 
! Отговори
винаги готов преди 10 години
а пионерчета с фанфари и червени връзки, имаше ли?
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам кашоните не пише "Подкрепа за Овнешарски" ,а други работи. Тези пенсии не знаят за какво се подписват.
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе деди защо не си гледаш последните дни или може би часове от живота а се занимаваш с глупости. Да беше млад да трупаш актив пред партията а то утре я те има я те няма.
40
3
 
13
 
! Отговори
БГ преди 10 години
И МАЛКО МУХЪЛ В ПОДКРЕПА НА ПОДКРЕПЯЩИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО МИРИЗЛИВИ ДЪРТИ КОМУНИСТИ,ЧЕ ТЕ И БЕЗ ДРУГО НЕ СЕ КЪПЯТ И МИРИШАТ ПО-ЛОШО ОТ МУХЪЛ
39
4
 
23
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Поредната *** игра на БСП, начело с наглеца Станишев. Всичко е заблуда на хората. Но големият проблем на БСП, е че самите те си вярват, че някой нормален човек ги подкрепя. Тяхната подкрепа я видяхме на 16 август - безработни роми и пенсионери. Не е нормално и не е справедливо нискообразовани и пенсионери да определят съдбата на държавата. Те са единствените, които БСП успява все още да залъгва и примамва. Помнете думите на Ст. Данаилов: "СРАМУВАМ СЕ". Това е истината за истинските хора.СРАМ!
38
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отврат - такава излагация не съм предполагал, че ще видя през живота си. Искам да се скрия на край ствета, дори в пустинята да ида да живея, пак ще се чувствам по-дъбре. Поне няма да виждам и чувам това, което се случва тук. И ви казвам, че ще го направя, ако това правителство не падне от власт.
37
2
 
15
 
! Отговори
:) преди 10 години
Заглавието на статията е един път. Смея се с глас. Поздравявам екипа на Dnes.bg за удачния избор.
36
3
 
17
 
! Отговори
Томи преди 10 години
Така, по списък, лист след лист да започнат да изплащат заема си.