Студенти протестират пред СУ, стотина - пред МС

Затворено е движението пред Ректората, няма инциденти
Обновена: 3 ное 2013 21:19 | 3 ное 2013 20:11,
61
Студенти протестират пред СУ, стотина - пред МС
Снимка: архив Булфото

Група студенти от Софийския университет "Св . Климент Охридски" излязоха, за да се включат в станалото традиционно през последните дни протестно шествие срещу правителството. Те блокираха кръстовището пред университета при бул."В.Левски" и "Цар Освободител".

Тази вечер студентите са решили шествието им да обиколи сградата на университета и да не се влива в другото протестно шествие, което тръгва от площада пред президентството, уточниха за БТА участници в протеста.

Към тях се присъединяват колегите им от другите окупации - на УНСС, НБУ, НАТФИЗ, Художествената академия, както и от Медицинския университет. Те няма да окупират сградата на университета си, но подкрепят протеста.

Към 19.00 часа протестиращите пред сградата на Министерския съвет в центъра на столицата са били около 100., съобщиха от полицията. По-късно те се присъединиха към протестиращите пред Ректората.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: протестСУРекторат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
16
 
! Отговори
истинко преди 10 години
До АнонименВярно, драскачи на ГЕРБ ги няма! Свършили са им парите! Хора, не са виновни нито БСП нито ГЕРБ нито ДПС. Виновни са Държавна сигурност! ДС създадоха и БСП и СДС! Когато СДС (бог да ги прости) изпълниха задачата си ДС ги уби и от остатъците им създадоха ГЕРБ! Когато БСП изпълнят задачата си от остатъците им ДС ще създаде някоя например соцеал-демократическа партия! И БКП не е виновна - тя бе параван на ДС! ДС винаги ще създава антагонизми защото е в тяхна полза обществото да се кара!
25
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе вие до кога ще ни занимавате с една шепа *** платени от Герб? Бтв и нова денонощно преекспонират един ФАРС, все едно идва краят на света, а Цвъ Ризова лелелека като някоя кадъна за джихат и мълчът за зверството на алжирския ислямист! СТИГА С ТИЯ МАНИПУЛАЦИИ, ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ!
24
6
 
19
 
! Отговори
Вп преди 10 години
А за капак и тия *** сирийските шизофреници уж бежанци той Асад ги тепе да изчисти страната си от мазеляк а ние ще ги взимаме да колят българите . БРЕ ДА ИМАМЕ ЕДИН КАТО МИЛОШЕВИЧ мале леййй
23
6
 
47
 
! Отговори
dassy преди 10 години
Ставете правителството да работи, а вие залягайте над учебниците и след някоя друга година поемайте държавата. Бъдете образовани и знаещи, а не революционери на конци.Стига сте се тръшкали заради мутрата и нагона му към властта.
22
3
 
26
 
! Отговори
НРБ преди 10 години
По важното е да не се измислят глупави обвинения на антикомунистически принцип които нямат нищо общо с действителноста и които 1990 бяха върха на хулиганизма и резултата бе че СДС унищожи икономиката благодарение на щедрата подкрепа от протестиращи , в правителството има и добри хора като земеделския министър който не иска да даде земята на чужденци
21
3
 
31
 
! Отговори
30072003 преди 10 години
Пишат за "протеста" на 100 дегенерата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А този обективен сайт защо не отрази шествието от днес на над 2 000 човека които поискаха Плевнъо Офшорския, Буда тиквата и "котараците" в затвора и да играят там каре белот!!!!!!!!!!!!!!! Значи може да се отразява протеста на 100 *** а за шествие на над 2 000 човека нито ред в този "независим сайт"!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
6
 
28
 
! Отговори
30072003 преди 10 години
Безмозачни ***!!!!!!!Това са протестиращите студенти!!!!!!!
19
11
 
7
 
! Отговори
30072003 преди 10 години
Така е правилно.Нека.Нека младеща да научи и нас,културата и на оправляващите да покаже как е правилно да се държат,когато ги мачкат и не им позволяват да дишат.
18
5
 
23
 
! Отговори
НРБ преди 10 години
Протестите трябва да са пред ДПС МС отказа да назначи Пеевски и парламента го бламира. Да се спре с тези прости неща: когато БСП а даже и БКП управлява да има протести а когато СДС и ГЕРБ управляват без просести що не излязоха когато Костов разби България .
17
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SMQH!!!!JALKI HORICA!!!!!
16
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди 60 години младите комунярчета от РМС са излязли със същият номер - будни младежи, милеещи за родината..... Помним какво ни докараха!
15
2
 
16
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Щом и една свестна студентска стачка не може да бъде подпалена, ясна е работата.
14
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
50 *** на площада и 50 в университета и цялата държава ще се занимава с тях ?! според измисления президент това са новите будители. направо да им даде орден и да иде да си окупира къщата на Халкидики
13
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обаче забелязвате ли, че тая вечер ги няма дежурните драскачи които драпат в ползва на герб?Неделя им е почивен ден, разбирам...не им се работи безплатно. Значи от утре сутрин да ги чакаме пак на линия...
12
2
 
20
 
! Отговори
idiotstina преди 10 години
tezi protesti ve4e dosadiha divo
11
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Студентите трябва да протестират.Не искам да се връщам назад, но няма начин- по морално ли бе случая Мишо бирата, лекарите в ГО, разговора на ББ с Кокинов и МН, тефтерчето и много други. И тук си задавам въпроса, колко са интелигентни нашите студенти, че не са осъзнали какво правеха ГЕРБ 4 г.. Дали са смятали, че действията на ББ и неговата група са морални, дали са се оприличавали с него или нещо друго. Не мога да ги разбера.
10
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 12 и 13Ако се окаже лъжа.....И ако спечелите изборите ли ще ни лъжете?
9
3
 
9
 
! Отговори
аса преди 10 години
До MPRAISEАз минах от там и спрях да погледам. Да не си ме броил и мене?
8
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе да ви таковам таковата гербаждийска и олигарска! Като не можахте с университетите, защо не пробвате да окупирате някоя детска градина!? ***!!!
7
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо нямате позиция по наръганото от арабин момиче бе ДРИШЛЬОВЦИ! Прав е Джамбазки, защото изводът е - не е в тона на либерастката ***, която ви режисира целия цирк!!!!!