Пълни автобуси и влакове превозват симпатизанти

ДПС платило 70 хил. лв. за два влака
Обновена: 16 ное 2013 11:16 | 16 ное 2013 10:58,
169
Пълни автобуси и влакове превозват симпатизанти
Снимка: архив, БТА

БСП и ГЕРБ мобилизират симпатизанти от цялата страна в подкрепа на техните партийни митинги – единият в София, а другият – в Пловдив.

14 вагона със симпатизанти и членове на ДПС са отпътували през нощта за София, за да се включат в митинга в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, предаде „Фокус“.

Влакът е организиран само за членове и симпатизанти на ДПС. Други пътници не са били допуснати. По информация на bTV пък ДПС са платили 70 хил. лева за два влака със симпатизанти.

Около 100 души с плакати и знамена вече има на гара "Подуене".

Сутринта десетки благоевградчани се отправиха с автобуси на протестни митинги в подкрепа на ГЕРБ и БСП.

ГЕРБ очакват да съберат около 20 хил. души, докато от БСП изразиха готовност да мобилизират над 50 хил. души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: протестисимпатизанти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
10
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Целта сваляне правителството на Пламен Орешарски, разпускане на народното събрание и незабавни избори. Мотив ГЕРБ и привържениците му не могат да понесат мисълта, че не са на власт. Потокът от блага към тях, няма начин да не намалее и в последствие да пресъхне. Методи използване на интернет и верните на ГЕРБ СМИ за отвличане на вниманието на гражданите от проблемите в които са затънали вождовете, както цялата им партия и търсене на всяка цена възможности за заграбване отново на властта без оглед на средствата
93
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП е етническа партия, на ***.
92
1
 
4
 
! Отговори
fago преди 10 години
До MАЙМУНИ ЧЕРВЕНИЕй, внимавай да не дойдат китайците. А, между другото, я ни осветли кои НЕмафиоти мислиш да ни водят към поредното светло демократично бъдеще занапред, когато се отървем от сегашните?
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
На въпрос на телевизионна журналистка как ще продължават, отговори: окупацията и протестите продължават докато правителството не падне включително и под международен натиск. Вероятно тази увереност е в резултат на посещението на бившият посланик на САЩ у нас Джеймс Пардю, изгонен от Македония но приет от нашите политици с отворени обятия. Няма да се учудя, ако в страната ни скоро цъфне и адашът му Джеимс Уорлик.
90
3
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Искам да кажа на господата Бойко Борисав и Цветан Цветанов, че когато ние обикновените граждани на Република България имахме нужда от тях, затова, че техни корумпирани висшестоящи служители, бивши областни директори на МВР в тяхното управление, нахлуваха в имотите ни, нарушавайки законите, като заплашваха, обиждаха и тормозеха семействата ни, тогава тези двама лидери на ГЕРБ ги нямаше, въпреки, че всичко това достигаше до техните уши по законен, канален ред. Дори Цветанов с най-голямата си наглост, излизаше на трибуната на парламента и заявяваше, че ние, обикновените граждани сме престъпници,
89
1
 
18
 
! Отговори
123 преди 10 години
Турския влак фантом сваля хора който подкрепят парламента а незнаят кой е премиер.хаааааааДругия пък *** не бил за протеста, а на мач. Според него мача е Левски-Лудогорец. божееееееееееееееееееееееееее
88
0
 
7
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 10 години
Мафията си прави театри даже са проучили времето какво ще бъде....голямо крадене и лъгане е било да се организират такива събития. ПРАВЯТ ТЕАТРИ ВМЕСТО ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА ЗАГРАЖДЕНИЯ ПО ГРАНИЦАТА И ДА НЕ ПЪЛНЯТ ДЪРЖАВАТА С АФРИКАНЦИ АМА НАЛБИ НЕ СЕМЕ ГЪРЦИ А СЕ УПРАВЯЛВАМЕ ОТ *** ДОГАН СО*ОЛА ТЕРОРИСТА НА ДС
87
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз съм във влака пътувам за София да се развея ,малко да се разходя из столицата, не че ми пука за БСП-то благодаря ви БСП за безплатния транспорти тоя път дадахте по 50лв,-другия път повече ,че живота в Софето е скъп
86
9
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Сега мога да кажа, че желая да се даде шанс на това правителство, което ни управлява в момента, защото не желая да ни управляват корумпирани министри и мутри!
85
1
 
7
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
То така като гледам само еничари има на снимката.Те ли ще протестират и за какво.Смешно е 300 души да протестират а 3000 да ги пазят.
84
1
 
17
 
! Отговори
Koй ? КОй ? Кой? преди 10 години
Кой птати за влаковете ?Кой плати за автобусите ?Кой плати на протестиращите ?От къде са откраднати парите за пратените протести за руско -турския башибузук ?
83
6
 
2
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Оставете ги спокойно да се съберат преди да се разпаднат и после ще ги бутаме един по един кой за каквото е заслужил. Сбогом ГРОБаджии..
82
0
 
4
 
! Отговори
fago преди 10 години
До HidAnА защо не и срещу ГЕРБ? Те какво? Да не би да са извънземни недосегаеми някакви или невинни момиченца от църковен хор?
81
14
 
5
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
200 000 на митинга пред Орлов мост в София.гербавите наброяват в Пловдив едва 1800.
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bezymie tia xora ludi li sa 50 000 promiti mozuci
79
0
 
8
 
! Отговори
fago преди 10 години
До ПРОСТИЯЕстествено, че хляб няма да има. "Хляб и зрелища" е имало в древния Рим. За днешна Бългерия - само сеир!
78
2
 
12
 
! Отговори
HidAn преди 10 години
Всичките тези пари за колко неща можеха да се дадат, за колко хора които нямат пари за храна, но не тези *** си ги харчат за дебелите газове само тези не заслужават да ядът бой, а по 1 куршум да и теглиш със чиста съвест.Дано феновете на ЦСКА И Левски да излязат рамо до рамо срещу БСП И ДПС
77
4
 
6
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Честно казано, предпочитам да ни управляват фашисти вместо комунисти, вторите са най-голямата и нахална напаст в световната история, най- голямата евреиска лъжа. Времето го доказа.
76
9
 
10
 
! Отговори
гого преди 10 години
САМО БОЙКО ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА
75
13
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Скоро народът ще види какво означава един развилнял се мутрафон. Няма повече да наричаме партия ГЕРБ така. За нас партия ГЕРБ вече е партия СИК.