Няма хора, няма викове – петима протестират пред НС

"Ранобудните студенти" твърдят, че полицията не ги допуска
Обновена: 21 ное 2013 10:04 | 21 ное 2013 10:04,
88

Снимка: "Ранобудните студенти", Facebook

Спокойна е днес обстановката около парламента. Едва няколко души - не повече от петима, дойдоха на протест.

"Ранобудните студенти" веднага разкриха във Facebook защо протестът пред парламента е толкова рехав.

Още по темата
"Ранобудните полицаи не позволиха на студентите да поздравят народните представители за началото на работния ден", пишат те.

Инак петимата пред НС седят и от време на време надуват свирки при служебния вход на Народното събрание.

Не се чуват дори обичайните скандирания "Оставка". Движението в района се осъществява напълно нормално, няма блокирани пътни артерии.

Полицейските заграждения обаче са на мястото си, въпреки вчерашните опити на протестиращите да ги подпалят.

Днес около Народното събрание липсва и обичайното засилено полицейско присъствие. Униформени все пак има, но те са значително по-малко. Колите на жандармерията обаче си стоят при служебния вход на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: протестНСполиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
6
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Дали им е дошъл акъла на лумпенчетата ?.......
75
3
 
1
 
! Отговори
гай баньо преди 10 години
До протестиращГледай Атака да не помете вас.Февруарците са се скрили зад барикадите и чакат да обнаглеете още малко за да прелее чашата.
74
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да,не само София,но и цяла България ще бъде под засилен милиционерски контрол и така ще бъде до следващите избори,при които БСП и ДПС ще имат 239 места в парламента,а Бареков ще получи 1 място.И всичко ще бъде мирно и тихо,но си го заслужаваме защото си седим по къщите и гледаме сеир.
73
5
 
4
 
! Отговори
Баба Пена преди 10 години
До Анонимен и всички останали: Държавата ни се превърна в *** на Европа и ще бъде бедна до края на Европейския съюз.Това им беше целта,чрез "Европеизация" да приобщен източните страни, да сринат СИВ и тези които с граници сме по-близо до Русия ще бъдем по-бедни от останалите во веки.И да си викате по площадите и да сте ранобудни или късно ставащи, това ще е.Нас ще ни командво Европа или Америка и ще сме бедни, а дали сме сини или червени *** е ограничено мислене на Бутилиран
72
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
соросистките платени банди на студентската *** и пияниците на боко и цецо обмислят следващите престъпления по плщадите
71
9
 
10
 
! Отговори
реалността преди 10 години
Как ще има протестиращи, когато Милицията на БСП въведе пропускателен режим в центъра, пускат се хора и коли само с адресна регистрация. Такова нещо и при ТЖ не е имало. Не мога да разбера вътрешният министър чие мещере е? Нали беше при Марионетката на Боко като съветник на Президента, сега е *** на Олигарски, който пък е пример за политически хамелион - преминал като опитна прос*титут*ка през всичките партиии за да напълни гушка.
70
5
 
14
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
"Едва няколко души - не повече от петима, дойдоха на протест."Значително повече бяха пикливите журналистки от продажните ни медии, "отразяващи" събитето.Т.е. - подстрекаващи "протестиращите".Явно париците на спонсорите вече или се свършват, или не дават необходимите диденти.
69
1
 
2
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Петтима Петка не чакат. Хайде, Петко! Закъсня!
68
5
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
А най-голямото проклятие на България е тъпотата на народа й.Ние сме консервативен народ с робска психика, изпълнен с предрасъдъци към всичко ново и различно, без елементарни познания за света и другите общества.Електоратът на БСП е най-глупавия, доказвали са го винаги - те така си изглеждат - прости, без зъби, нечистоплътни, изкофели, деградирали, боготворящи чалга и ракия.На ДПС електората поне е отруден, колкото и да е *** и глупав, работят и нижат яко тютюн.Герберите са нещо като бесепарите
67
8
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
До Перо ПиперкатаМного е страшно, че има глупави хора като вас, които отсъждат на Станишев заслугата за икономическия подем на България в периода 2005-2009г.Ако не бяха милярдите спекулативен капитал, които не подминаха и нашата страна, тройната коалиция, която се компрометира с невиждани до тогава скандали за корупция, крадене на еврофондове, некомпетентност, щеше да издържи на власт по малко от половин мандат.Както ще стане сега, колкото и да ги подпира Москва.
66
11
 
11
 
! Отговори
Lili преди 10 години
Гестапо, пазете границите -не студентите! БСП пусна навсякъде незаконните строежи,и краде с шепи каквото е останало.Наглостта ви няма край!
65
1
 
4
 
! Отговори
Стига вече парламент преди 10 години
До Перо ПиперкатаА вие сравнявате ли си часовниците с чуждите иконимики за същото това време за което говорите и давате ли си въобще сметка как този икономически ръст изобщо се отрази на обикновенният гражданин на България .И при когото и да било какво си позволяват банките да правят с хората нещо за което на никой не му се говори то е малко като при малцинствата и пенсионерите работещите ще ги хранят там е същата работа редовните платци ще покриват загуби така е и в ЕРП-та и т.н няма разлика
64
1
 
3
 
! Отговори
Leshnikov преди 10 години
nyama pari ot danatzi...balgarite spirat da plastat danatzi.vreme za fotosinteza e.
63
9
 
6
 
! Отговори
жстоев преди 10 години
До Перо ПиперкатаИ след огромните постижения на този Плазмодии къде е пак БГ бе ***.На дъното даже и под него.И недей ми обеснява че е виновен Борисов.Той също е виновен.Германия два пъти е в калта но винаги изплува.Мислете малко червени ***.Тука сте масово платени или сте пълни ***.
62
19
 
23
 
! Отговори
Перо Пиперката преди 10 години
До СпонгиШе споделиш ли кога се е случвало това? Щото аз помня 2 мандата на БСП - един на Виденов и един на Станишев. По времето на Станишев бяха най-високите икономически резултати на България от 1989 г. насам - пик на потреблението и чуждите инвестиции, абсолютни върхове! При ГЕРБ преките чужди инвестиции са по-ниско дори от при Виденов, а такова обедняване на държавата не е имало наистина за 24 години!
61
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 65: да,зада има РАСТЕЖ, ТРЯБВА ИКОНОМИКАТА ДА РАБОТИ. НО ТО НЯМА ИКОНОМИКА - ВСИЧКО : ЦЯЛАТА ИНДЪСТРИЯ, ЦЯЛАТА ПРОМОШЛЕНОСТ, ЦЯЛОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ БЯХА ЛИКВИДИРАНИ /УНИЩОЖЕНИ/ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 24 ГОДИНИ. ПРИВАТИЗИРАХА ВСИЧКО, ЗАЩОТО В УСЛОВИЯТА НА КАПИТАЛИЗМА /ЧАСТНАТА СБСТВЕНОСТ/ ЩЯЛО ДА БЪДЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА. НЯМА ЩО - ТОЛКОВА ДОБРЕ СТАна,ЧЕ ДЪРЖАВАТА НИ Е ВЕЧЕ ЖИВ ТРУП. СЛЕД 10-15 ГОДИНИ В СТРАНАТА НИ ЩЕ ЯДЕМ ТРЕВА И ***,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ИЗКАРВА ПАРИ.
60
4
 
11
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Пенсионерите да не се притесняват,увеличението ще отиде съответно за поскъпи лекарства и правителството ще си вземе парите ,чрез здравната каса ,продължавайте да мислите че като заплатите се увеличават и разни добавки,положението се подобрява,за да има растеж в държаватае необходим е ръст на икономиката с 7/8% и да НЯМА ВАЛУТЕН БОРД,в момента ръста на икономиката е 1,5%,така че много сме далеч от истината ,в Германия ръста е 5%,изводите си ги правете сами.
59
20
 
43
 
! Отговори
от СУ преди 10 години
Ранобудната *** се разпада!Кинтите свършиха, а от понеделник усещат все по-силно и ненависта на колегите си за пропуснатите седмици от обучението, липсата на Коледна ваканция и извънредното учене в събота!Дойде време ранобудните носители на "нов морал" да усетят поне моралната санкция на своите колеги! От това по-голямо наказание няма - да те сочат с пръст като окупатор и продажник!Трите седмици фалшива медийна слава сега вече се измеряват с месеци и години на позор пред колегията!
58
6
 
38
 
! Отговори
>>> преди 10 години
На всички лай*ари които са недоволни,въпреки че не са си мръднали г*зовете да гласуват бих искал да кажа- *** YOU !!!
57
32
 
15
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До Анонимен 54Колкото пъти БСП е идвала на власт през последните 24 години, толкова пъти е настъпвало снижаване на покупателната способност на населението. Факт!