Национален протест ще иска оставката на Орешарски

Над 30 града се включват, в София - две шествия
26 дек 2013 08:23, Александър Попов
433
Национален протест ще иска оставката на Орешарски

На втория ден от коледните празници недоволните от правителството на Пламен Орешарски се събират за национален протест, на който за пореден път ще издигнат своите искания за оставка и смяна на системата.

Към организаторите - Протестната мрежа ДАНСWithme и ДАНСWithme Global, се присъединиха и Ранобудните студенти, които очакват в планираните шествия да се включат и техни колеги от чужбина, които са се прибрали в България за празниците. По техни прогнози в столицата ще се включат над 5000 души.

"За неуморните! За непримиримите! За повече светлина! Независимо къде се намираш, независимо дали имаш подкрепа, напук на умората, напук на безверието - излез на улицата, запали свещ и поискай ОСТАВКА!", призовават организаторите.

В София ще има две шествия, като традиционният протест ще тръгне от Орлов мост в 14:00 часа и ще се присъедини към другия лъч - българите от чужбина, които се събират в 15:00 часа на площада пред БНБ.
Протестни акции са планирани и в Атина, Будапеща и Копенхаген.

Днес е 196-ият ден от началото на протестите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
3
 
4
 
! Отговори
до333 преди 10 години
Щом си стигнал до такъв извод значи и ти ще го направиш !!!!!Даже си казваш и цената ,единствената разлика е за кого ще го направиш!!!
272
9
 
13
 
! Отговори
за по 50 лв. преди 10 години
Какъв протест за по 50 лв. Българина е готов и майка си да продаде
271
17
 
15
 
! Отговори
последните 25 години преди 10 години
Като не ви харесва България , търсете си работа в Чужбина , много Българи са напусналаи България през последните 25 години , но с това баналното ''оставка'' никoй не го интересува
270
10
 
19
 
! Отговори
Sir преди 10 години
До ДругарМръсни кУмАнИсти!Как не ви е срам да управлявате тая бедна държава.Еб*хте ни мамата за тия 24+45 години.Вие внуци на чобани, кундуржии и вся осталная *** от преди 44 година. Вие които заграбихте имотите и имуществото на българския елит.Вие *** наследници на обирджии на мандри.Вие синове и дъщери на убийци.С какво право сега се мъчите да наливате акъл на лумпенизираният от вас народ.И се правите на умни и интелегентни.Дойдохте на власт с огромна измама и манипулация.Турски *** и гьотверени О С Т А В К А ! Д О Л Н О П Р О Б Н И ***. О С Т А В К А !
269
17
 
10
 
! Отговори
Другар преди 10 години
До Столичан Софиянски защо да е долу БКП защото България бе развита държава през социализма защото селското ни стопанство бе пример за подражание и хората живееха с достатъчно доходи а днес глад та глад.
268
10
 
21
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 10 години
ДОЛУ БКП!
267
13
 
10
 
! Отговори
И за пореден... преди 10 години
...път цялата ранобудна гмеш,дансуитми,дансуитю и всички покрай тях се показват като абсолютни социални аутсайдери.Вместо да се приберат при семействата си,те седят сами в панелените си квартирки и зъзнейки от студ се чудят как да привлекат общественото внимание върху себе си и да изкарат някой лев я от Бойко,я от Радка "Куршума" Кънева.Не сте интересни,жалки сте
266
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След одупването пред Доганя, СегГЕЯ и компания трябва да подадат ОСТАВКА.Заради това голяма част от Българите не искат никога вече БСП на власт.
265
14
 
9
 
! Отговори
огладняхте преди 10 години
ли ***,не ви е срам -Рождественските празници продължават ,ама нали трябва да заработите нещо и за нова година ,за йордановден ,за сметки ,а редките ла*на пристигнали в страната се надяват да си покрият пътните -няма друго обясненеу да протестираш срещу правителство съставено след редовно проведени избори, не е нормално да протестираш без да предлагаш нещо по-добро и накрая не е нормално да искаш да върнеш на власт един ***,*** и мутра ,*** и ненормалник-***
264
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Националния протест колко психодиспансера ще събере.Смешници, ***, комплексари, бездомници, продажници, *** , наркомани и алкохолици, пропаднали певачи и кинаджии, безидейни преподаватели, мързеливи прекъснали студенти- обединете сили и покажете какво значи национален протест
263
14
 
24
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 10 години
Cлед като основно ви ограбиха, *** отново се надяват да ви крадат и през 2014 г... Наистина, докато няма лустрация 20+20 за целия този комуно- ченгесарски ***,и превръщането на закритите училища в затвори, *** ще си ходи все в потури(модел 1879 г.*)))
262
16
 
27
 
! Отговори
LoL преди 10 години
НИКОГА повече комуно-социализЪм....НИКОГА! БСП(БКП)ДС, е партията-кърмилница на всички ченгета и най-старата блудница на българския политически хоризонт ...Скоро мръсната истина за диктатурата на Орешарския ЧЕРЕП и за пълното сливане с мафията на неговия марионетен кабинет (крепен от 10 хиляди полицаи! и от медиите на Пеевски!) ще лъсне не само у нас, но и в чужбина...ОСТАВКА!
261
16
 
20
 
! Отговори
мдаааа преди 10 години
Русия вече веднъж ни повика в евразийския съюз...дано го направи пак и се намери някой с повечко акъл да приеме...като гледам Украйна доста бързо се укроти с помощ от 18 милиарда и цена на горивата с 30% надолу от досегашната покупна...май вече не им се иска да са чак такива "европейци"...А ние,де ли се дерем избори та избори...кой бе хора да си изберем,от крадец,та на крадец...нямаме оправия с такъв "велик" партньор като ЕС...никога...
260
4
 
21
 
! Отговори
FOX преди 10 години
БСП е оригиналната издънка na БКП/дс,кгб ГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгб Атака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб
259
6
 
22
 
! Отговори
USA преди 10 години
Nai AROGANTNOTO pravitelstvo v istoriata na BG......
258
7
 
13
 
! Отговори
kostur преди 10 години
OSTAWKA--NOW MORAL....NE KOMUNISTI...NE FACHISTI..NE DOGAN...NE TRAKTORI..NE PEEVSKI..
257
4
 
8
 
! Отговори
poli преди 10 години
a hapvane i pivane i foerverki 6te ima li
256
12
 
12
 
! Отговори
БИБЛИЯ ЗА ИДИОТИ преди 10 години
Нещастни евроатлантически еничари и ***,БИБЛИЯТА дето силово наложиха на България вашингтонските сатрапи от МВФ и СБ,която бе подписана от всички икономисти е прочетена и осъществена в България!Резултатът разруха,проституция,наркомания,престъпност,геноцид над нацията Умствени сбърканяци като искате оставка що не попитате тиквата от Банкя,кой предложи ОШФОРЕН РОСЕН за президент а Четете БИБЛИЯТА,ЗА ДА ВИ ГАЛИ ЧИЧО САМ ИДИОТСКИТЕ ТИКВИ!
255
4
 
9
 
! Отговори
ЗА ЕНИЧАРИТЕ преди 10 години
Като чете човек написаното се пита тези дето зимата протестираха и искаха смяна на системата и слагане законодателни юзди на монополите къде а!Сбърканяци,всички след 1989г.изпълняват ПЛАНЪТ РАН-ЪТ наложен от големият ви учител от Вашингтон!Четете онаниращи евроатлантически еничари и ***!Защо не поискате всички изпълнявали планът за разбиване държавността,икономиката,селското стопанство,здравеопазването да се осъдят и публично ОБЕСЯТ!
254
10
 
16
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Много ми се иска протестиращите веднъж да нпазоват имената на хората, които искат да ги управляват. Просто така, да се ориентираме за каква става дума. Защото няма българин, който може поне малко да мисли точно сега да е сигурен, че ще изерем по-добри управници.А да си играем на избори и нов парламент сега, това е безотговорно.С една дума простиращите искат това правителство да обере всичките негативи на глупостта и некомпетентността на управниците от 1990 досега - е, няма как да се случи.

Спонсорирани публикации