Вътрешна проверка в МВР заради скъсана униформа

Полицаи обвиняват момиче, репортаж го оневинява
Обновена: 8 апр 2014 21:23 | 8 апр 2014 21:23, Веселина Йорданова
91
Вътрешна проверка в МВР заради скъсана униформа
Снимка: архив, БулФото

Вътрешна проверка започва в МВР след репортаж на „Господари на ефира”, съобщи Нова телевизия.

Историята – арестувано момиче е обвинено в нападение над полицай и в това, че е скъсало униформата му. Момичето отрича, а от предаването потвърждават нейната версия с видеоматериал, от който се вижда, че униформата може би е скъсана от самия полицай. 
 
Всичко започва на 15 септември миналата година, когато момче и момиче се прибират към домовете си покрай Първо районно в София. Момчето закачило един от автомобилите, паркирани наблизо. Трима униформени излизат и ги арестуват.

Полицаите вкарват момчето и момичето в районното. Повдигат им обвинения – на нея за хулиганство и за това, че е скъсала униформата на полицай Кристиян Стоянов.

От „Господари на ефира” обаче разполагат с кадри от камерите вътре в районното управление. На тях се вижда, че когато момичето е вкарано в районното униформата на полицая е здрава. Той влиза в стая и излиза два часа по-късно, вече със скъсана униформа.  

Шест месеца след ареста и обвиненията и само ден, след като от предаването излъчват записите от охранителните камери в районното, от МВР съобщиха, че по случая е образувана проверка. Инспекторатът във Вътрешното министерство ще изяснява кой крив, кой прав и кой е скъсал униформата на полицай Кристиян Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: МВРГосподари на ефира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Еничарите нямат авторитет сред населението.Факт неоспорим.По време на футболни срещи си личи обичта към Ушевите.
73
0
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Вътрешната си остава вътрешна.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Питам господин Йовчев: Защо служебните коли на МВР нямат стикери за ГО-гражданска отговорност, ГТП-годишен технически преглед и винетка? Не питам за личните коли на полицаите, за тях ми е ясно. Питам за служебните. Ще попитам и Господари на ефира, може пък те да знаят.
71
0
 
4
 
! Отговори
mishuga преди 10 години
сега се чудя, дали след там колкото месеци или години приключи проверката, някой журналист ще си спомня за тоя случай, за да информира обществеността, че например "проверката не е констатирала нарушения"
70
0
 
2
 
! Отговори
mishuga преди 10 години
сега се чудя, дали след там колкото месеци или години приключи проверката, някой журналист ще си спомня за тоя случай, за да информира обществеността, че например "проверката не е констатирала нарушения"
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 80 би трябвало но не се знае на кой е човек
68
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 76 , 77по принцип сте прави но в случая става въпрос за едно *** в унформа позволило си да бие момиче и след това да си къса сам униформата а да лъже че момичето я е скъсало та за такива директно при другото петно там ще е най-добре а и ще е за назидание на следващият решил да лъже таката четете статиите
67
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не си учил - ходи стани ченге. Така хората ще те уважават насилствено.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До kiroами напусни като ти е толкова отговорно и трудно и са ти малко парите но къде ще взимаш 800 лева за 15 дни и няма да правиш нищо освен в МВР
65
5
 
0
 
! Отговори
kiro преди 10 години
Ako si na opasna otgovorna i stresira6ta rabota za koqto polu4ava6 j1lti stotinki i nikakvo priznanie e trudno da ne si svinq v uniforma.
64
0
 
18
 
! Отговори
тя преди 10 години
До 70 Прави като мен. Инсталирай си dash camera .Записва всичко . След това им го начуквай на такива . Аз лично имам три. Една за напред. една за назад и една в купето ми. И когато ме спрат с думите: Карахте с превишена скорост " Какво ще правим сега ? Отговарям им спокойно..отиваме на съд.Там вадя записа от камерата ми в купето и се наслаждаваме заедно на качеството от записа. Е, обръщат ми гръб и сме до там. Крайно време е да разберат милиционерите в България ,че ВРЕМЕТО се промени.
63
0
 
9
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Докато на полицейските коли не сложат стикери с надписи C -courtesy /любезност ДАЙ БОЖЕ и възпитаност / P professionalizm /професионализъмR respect /почит АКО могат и уважение/...дотогава няма да се промени НИЩО в главите им. Пресен случай... Вдигам ръка за да привлека вниманието на полицай за да попитам и евентуално насочи за адрес в непознат град. Сус спирането на колата си започна тирада от думи на селски ***:" Аз да не съм ти такси бе , какво си ми вдигнал тази ръка." ***
62
0
 
13
 
! Отговори
тя преди 10 години
Много обичам някой такъв с шапка да започне да ми се дърви и да ми говори на ТИ. След като си го изчакам да се "изпразни " душевно и словестно , го питам най-спокойно: -"Искате ли да изпратя записа от спирането Ви до МВР ???? . Да видят и чуят какво ми говорите и какви намеци ми правите??. И познайте.....изчервяване и мълчание с 1000000 пожелания за лек път .Ето това са истинските лица на преоблечените милиционери/умишлено не написах полицаи/ Тяхното задължение е да служат на ОБЩЕСТВОТО
61
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Инспекторатът във Вътрешното министерство ще изяснява кой крив, кой прав хахахахаханезабавно дисциплинарно производство срещу лъжливият милиционер и уволнение, какво има да се изяснява - ясно е като бял ден
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не мога да разбера какво са ви виновни Цвъцко , мъцко и "Господари на ефира" факт е че едно нищожество облечено във власт си разиграва коня както му хареса за да го прави сега или го е правил и преди което е сигурно защото от негови колеги знам ще е същтият пребил по време на дежурство отново в тъмната част на деня мъж в Свобода или има човек зад гърба който го пази и ако има такъв то този също е за уволнение
59
1
 
22
 
! Отговори
136 преди 10 години
Елате да видите 2-ро РПУ. Под носа им са ***-кръводарители срещу 400-500 лв за банка кръв в зависимост от кръвната група. Когато кажа на дежурния в районното за тях, той ми иска писмена жалба. За нещо, което е явно незаконно искат аз да подам оплакване! Пълен абсурд! Някой в управлението получава дял, иначе как им разрешават тази дейност. Всички РПУ-та са еднакви.
58
0
 
13
 
! Отговори
oto преди 10 години
трябва да се наемат хора във вътрешният отдел на МВР ,които са пострадали от полицейски произвол и същите да правят 6 месеца проверки на полисите
57
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 60никой не може да знае какво *** ще попадне в службата му но на този Кристиян това не му е пръв случай и трябва министъра явно да се намеси да прочисти полицията от други такива кристияновци за да върне доверието поне малко на хората в полицията а инче във всяко стадо има *** но лошото е че изпъква отново мършата а не качественото защото има и съвестни между тях
56
13
 
2
 
! Отговори
до 58 нефелния преди 10 години
а ако се окаже че Цвъцко го е назначил? Министърът трябвало да отговаря, че някой си скъсал униформата? Вие у ред ли сте? Ако полицейска кола си спука гумата - пак ли Йовчев ще ти е виновен? Гербери стига с тия опорни точки.
55
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те в това първо районно могат да бият само жени,няма такива нещастници. Искам да ги видите как сменят памперсите,като ги пратят за нещо в Христо Ботев,връщат се окъсани и потрошени като бостански плашила,некадърниците. И много обичат да се крият в ххрасталака лалугерите.