Посланикът на Украйна: България също е заплашена от конфликта

Нужна е дипломация и диалог, смята Микола Балтажи
Обновена: 7 фев 2015 11:12 | 7 фев 2015 10:02, Красимир Ангелов
221
Посланикът на Украйна: България също е заплашена от конфликта
Микола Балтажи. Снимка: Булфото

Конфликтът в Източна Украйна заплашва и съседните държави, включително и  България, изрази мнение украинският посланик в София Микола Балтажи в интервю за bTV.

Още по темата
"Разполагаме с реални доказателства за военна съпричастност на Русия в окупираните райони. Има 11 руски военни формирования. Крим остава незаконно окупиран. Там има тотално нарушаване на правата на човека”, допълни дипломатът.

По думите му хората в Крим, които не са съгласни с преминаването му към Русия, напускат полуострова и влизат в контитенталната част на Украйна.

"Единственият изход от сегашната ситуация е дипломация и диалог", посочи Балтажи и отчете, че времето на политическите изявления вече е минало.

Както Dnes.bg съобщи, над 5 часа продължи срещата между Ангела Меркел, Франсоа Оланд и Владимир Путин в Кремъл в петък вечер. Те се разбраха да продължат да работят заедно относно разработването на съвместен документ за прилагане на споразумението за прекратяване на огъня в Украйна, постигнато миналия септември в беларуската столица Минск.

Ден по-рано пък Меркел и Оланд се срещнаха с украинския президент Петро Порошенко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
29
 
1
 
! Отговори
до hhahha преди 9 години
Няма НПО брат ,просто не можеш да проумееш колко вреди русофилството у нас и как се възползват ушанките от това.
125
0
 
12
 
! Отговори
АКО ДА СИ ПОЛИТИК преди 9 години
ЗНАЧИ ДА ЛЪЖЕШ ТОЗИ *** НА СНИМКАТА Е НАИСТИНА ВЕЛИК ПОЛИТИК.
124
2
 
12
 
! Отговори
hahahahhhaa преди 9 години
Do 175България е член на НАТО и ЕС*******************************И какьв член е по-точно? Дали не ти се иска да е женски, само и само да гепиш некой друг лев от НПО за дрога.
123
5
 
17
 
! Отговори
hahahahaha преди 9 години
Do 172България не иска вече червени чугунени глави с ******************************************************Добре де какво са ти направили канадците? Те сите са с *** а техния премиер е символ на закалена чугунена глава....
122
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българияе заплашена от такива военнолюбци като теб...убиващи собствения си народ Ще го разбереш но ще бъде късно за да живееш нормално а не както правите с П е р к о ш е н к о.
121
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е член на НАТО и ЕС !!! Границите са отворени ,няма вече Кореком и кондензирано мляко, желая лек път на всички калашници !
120
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Питайте Монито Паси за присъединяването ни към НАТО! Него питайте за колко продаде БГ народа!
119
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България не иска вече червени чугунени глави с *** да я управляват !!! Сибирските къртици се скъсват да копаят земята за блага но и това ще свърши !
118
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българия обича русия
117
1
 
30
 
! Отговори
hahahahhaha преди 9 години
До 168Не разбрах, някой пита ли българите за присъединяването ни към NATO и ES.
116
0
 
26
 
! Отговори
hahahahhah преди 9 години
До 166И откога злобарчетата като теб, дето са на дрога и парички от чичко Сорос са станали нормалните хора? А може и да си прав, всичко читаво се изнесе и сега *** е начело на татковината... hahahahhahahhah
115
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
конфликтът в украйна е остатък от комунистическата ера и посланикът си е съвсем прав - българите в момента не сме разделени на русофили и русофоби, а на комунисти и демократи.
114
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много прости българи продължават да бъркат русия със ссср! факт. вижда се по коментарите. за *** им кратуни пушкин, лермонтов е едно и също с ленин и сталин.
113
2
 
5
 
! Отговори
hahahhahahah преди 9 години
До 162Льжеш като всеки един от НПО... Пита се когато има референдум. hahahahahha
112
1
 
11
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
До AZ é Ти си, което е ***? На руски войски в Украйна. Вече началник на съвместния щаб на Украйна призна, че войски на РУСКАТА федерация в Украйна. А аз трудно да си представя, че армията Новороссии стреля по своите домове, къде се намират децата им. Вчера армия на Украйна са "бомбардирани" хуманитарен коридор, по който се изнасят на цивилното население. ОССЕ призна, че хохлы стрелят по Донецку кассетными боеприпаси.
111
1
 
7
 
! Отговори
hahahahahah преди 9 години
До 159Впрочем, дали някой пита българите при присъединяването ни към НАТО, когато влезнахме в ЕС или когато окупирахме Афганистан? Да не говорим за другите изцепки като Либия, Косово и прочие.hahahhahhaha
110
4
 
1
 
! Отговори
hahahahhaha преди 9 години
До 157Как се утвръждава тъпун, като заграбва територии и избива деца ли?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Какво са ти направили Порошенко и Яценцук та така ги разкриваш???
109
4
 
2
 
! Отговори
до Я Руский преди 9 години
Как се утвръждава тъпун, като заграбва територии и избива деца ли?
108
5
 
1
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
До Владо "До Я Русский върви да целуваш портрета на аутиста и не ни занимавай с глупостите си". Ето заради това и не ще руски език в България. Аз всяка година на почивка в Поморие. На път през тази година да дойде, но не дойде. Не искам да се свързват с русофобами.
107
1
 
2
 
! Отговори
hahahhahaha преди 9 години
До 146И кой щеше да ви приеме бе пичове??? Те сега не ви щат и откровенно ви казват че смьрдите на ***, справка - Англия, Франция, и останалите от ЕС...hahahahhahhahahaha

Спонсорирани публикации