Нека се гордеем, че сме българи!

Трети март е датата, която ни сплотява, посочват от МГЕРБ
3 мар 2015 10:51, Елка Василева
130
Нека се гордеем, че сме българи!
Снимка: архив, Булфото

Трети март е датата, която ни сплотява и извисява, давайки ни упованието, че народът ни е олицетворение на гордост и стоицизъм, изстрадано и извоювано с многовековни усилия място на световната политическа и културна сцена. Това се посочва в поздравителния адрес на Младежката организация на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

 "В дни като този повече от всякога сме горди, че във времената на най-тежки изпитания българите сме запазили своя бит и ценности, съхранили са вековни традиции, редом с език и писменост. Поради тази причина 3 март е празникът, който ни зарежда и ни дава сили и смелост да продължим да отстояваме своето място в европейския цивилизационен контекст, дава ни увереност в порива за патриотизъм и родолюбие", са написали в поздравителния адрес председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и членовете на Националния изпълнителен съвет на младежката  организация.

 "Славното минало на нашия народ ни задължава да бъдем упорити в отстояване на националния идеал днес и в бъдеще, както и в общата ни воля за свобода и единение. На 3 март 2015 г. с гордост можем да кажем, че всички ние продължаваме да носим непримиримия дух на предците си. Нека се гордеем, че сме българи! Нека помним историята и героите, които загинаха в битките, за да живеем свободни! Нека гледаме в бъдещето с високо вдигната глава, гордо носейки в сърцата си националната  идентичност", се казва в поздравителния адрес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: МГЕРБ3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
3
 
! Отговори
aha преди 9 години
Единствените които се гордеят,че са българи са *** леики В сегашна БГ нищо не ме кара да се гордея ,че съм българин ,а напротив ужасно се срамувам ,че съм такъв И за вашо успокоение,нито съм от братята роми ,нито пък последовател на ДПС то ,а просто изключително възмутен индивид
51
5
 
3
 
! Отговори
Сердикийски Трак преди 9 години
Хайде ***, освобождавайте земите на предците ни. И си вървете в ц.Азия!
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
POSLANIE KUM VSICHKI KOITO SE CHUVSTVAT BULGARI..NE SERETE TAM KUDETO SE HRANITE
49
5
 
5
 
! Отговори
СЛАВА! преди 9 години
СЛАВА НА ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА!!НО....НЯМА-- "ПОДАРЕНА СВОБОДА"-----това е "Другото име на РОБСТВОТО"!ОЩЕ ЛЕВСКИ ВИ ГО Е КАЗАЛ!!!НЕ ЛЪЖЕТЕ НАРОДА!"СЪЕДИНЕНИЕТО" --ТОВА Е НАЦИОНАЛНИЯ НИ ПРАЗНИК!
48
4
 
2
 
! Отговори
aha преди 9 години
Междудругото ,тоя дребен на външен вид инцидент ми показа и то на 3 март,защо мнението ми ,че българина е много *** народ и си заслужава да го разпарят ,е заслужено
47
3
 
3
 
! Отговори
ЗА 38... преди 9 години
Дедо ти Славейков е известен РУСОФИЛ.....тогавашно ПАРАВЕНЮ...!По -добре не го цитирай ...за да не ти вадя други неща!
46
0
 
10
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Честит празник на всички истински патриоти!Вечна слава на загиналите за свободата на Отечеството!Гордея се че е имало такива българи!И предпочитам да не се замислям останало ли е нещо от техния дух,мислене и постъпки днес.На всички носещи частица от добродетелите-здраве и живот.На предателите-заслужени мъки.Точка!
45
2
 
7
 
! Отговори
aha преди 9 години
Аха сплотявала ,айде айде Ей ся като ходих в магазина,някакъв почна да се кара на касиерката заради някакви стикери Сякаш са го измамили с някакви пари Не можеше просто да каже ясно какво иска ,а почна да се кара ,да оплюва Бас хващам,че същия е гласувал чинно за ГЕРБ на изборите Сплотени ама дрън-дрън,ако беше задълбочил и да вика мааалко повечко ,щях да му тегля хубава псувня пред жена му и детето му
44
1
 
15
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Да се гордеем ,че сме Българи е нормално г-жо ***, но как да се гордеем с националните предатели в парламента , които за 26 години ни докараха до нивото на най бедните африкански държави. Дано след време си платят скъпо за своите действия. Честит Празник само на тези Българи които пазят любовта към отечеството и патриотизма.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пак трият коментари
42
0
 
5
 
! Отговори
БАМЗЕ преди 9 години
До MakedonecИ Тракия!!!
41
0
 
6
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Исмаил ага, събрахме се да ти кажем - живота си даваме, но вярата си не сменяме...
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много ми е противно да слушам турско робство казва се отоманско--ислямско робство самата днешна турция си лепва едно име което не е тяхно тюрки turkish people are not mongols тюрките са азиятци от монголотатарски произход тюрски народи са чукотка,бурятия,якутия,казахстан,киргистан и други монголоидни днешна турция са смесица от семитски племена,гърци,хети,латини от римската империя средеземноморски европески народи *** това че са приели исляма е друго те и босненските славяни са мисулманани
39
0
 
6
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Аз си се гордея че съм българин, обичам си родината... но мразя държавата :)И тези де сега ще почнат да ми пишат че от толкова години робство, не знаем какви сме, ще им кажа - ние сме българи, носим български имена и изповядваме православна вяра. А не като вас - потурчени, с турски имена и изповядващи ислям. Така че тези *** карабини да си спестят коментарите, минуси ми давайте колкото си искате. Дреме ми на целият, подчератавам, ЦЕЛИЯТ к*р ;)
38
0
 
9
 
! Отговори
за 38 преди 9 години
Дедо ти Славейков не се знае на колко ракии е бил, га го е казал. НАРОД СМЕ! ИМА ЛИ НИ?? И ЩЕ НИ ИМА!! И МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ АНТИБЪЛГАРИ!!
37
9
 
1
 
! Отговори
Makedonec преди 9 години
Da zivee Makedonija!!!
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а честито ви и брюкселски бандити който ще ни затрият като нация
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TURCIN IZRASNAL V KRASIVA MAYKA BULGARIA JIVEYA V EVROPA I PLYUYA NA VSICHKI POLITIZI KOITO RAZEDINYAVAT NARODA DPS.....GERB...I PR.TOVA SA GOLEMITE POROBITELI DA SLUGUVAM NA EVROPEYZI.CHESTIT 3 MART SUNARODNIZI I BOG DA VI PAZI
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви върнем България на българите!
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много бързо забравихте чий беше планът Ран-Ът, най официално внесен в парламента!!! Подрастващите си мислят даже, че е измислица от конспиративните теории.... И чии дипломати и външни секретари ни дърпат конците преди важни за България решения. Същите бомбандираха София, а ние издигнахме паметник на летците им.