Служителката на Външно: Рут обиди съпруга ми с "мръсен терорист"

Певицата пък сезира мнистър Даниел Митов за инцидента
Обновена: 2 сеп 2016 11:54 | 2 сеп 2016 09:44, Александър Попов
201

Снимка: Facebook

Служителката на Министерството на външните работи Деница Михайлова представи своята версия за боя на наказателния паркинг с Рут Колева. Поп певицата подаде жалба в Пето районно управление след инцидента.

Според Михайлова, Рут отправила грозни обиди към мъжа й.

"Тя нарече съпруга ми мръсен терорист. Ето, одра ме, скъса ми гривната", отговори на нападките Деница Михайова пред bTV.

"Не съм се била с никого, помолих я да изтрие снимките, взех телефона й от ръцете, след което тя започна да ме драска", допълни тя.

Съпругът й е инвеститор в България, като неговото име се появява сред акционерите на българска банка.

Още по темата

"В заповед на БНБ е записано, че въпросният Адил Саид Ахмед ал Шанфари е вицепрезидент на "Шанфари Груп оф Къмпанис" (Shanfari Group of Companies). Компанията е основана през 1960 г. от баща му – шейх Саид бин Ахмед ал Шанфари. В момента Адил Саид Ахмед ал Шанфари ръководи бизнеса на "Шанфари Груп". Пак от заповедта става ясно, че той има бакалавърска степен по бизнес администрация от Университета в Денвър, Колорадо, а университет в Република Корея му е присъдил неотдавна почетна докторска титла по бизнес администрация", разкри Рут Колева.

Съвсем друга е нейната версията за случая, като тя го определи като "изродщина по ориенталски".

Всичко се развило на наказателен паркинг в столичния квартал Подуене.

"Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее", написа Рут във Facebook.

"От този момент нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и казах, че ще я снимам. Тръгна към мен, започна да ме бие, имам рани по цялото тяло, има записи от камерите, не съм отвърнала в нито един момент", категорична е изпълнителката.

Певицата информира за инцидента външния министър Даниел Митов, като с адвокатите й държат министерството да излезе с официално становище по случая. Тя била готова да предостави записи и информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как така шпионка на мугда държава рацоти нъв Външно министерствоБойко спи ли
110
0
 
4
 
! Отговори
Йохо преди 7 години
До 27971По времето на бай Тошо ни във Външно, ни във Вътрешно работеха съпруги на чужденци. Служителите се проверяваха до 9-то коляно.Ама той беше много лош!
109
0
 
1
 
! Отговори
Бой! преди 7 години
Какви странни начини на воюване имат тия клети сирийски бежанци!
108
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 7 години
убаава работа ама ..ганска.още повече в комбинация с нов германец демек сирийски ..ганин с немски паспорт/защото когато реши отива в германия и става бежанец/.и да не ги обиждате че БХК и кунева ви дебнат.ще сте поредните арестувани за обида на малцинствата...
107
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това недоразумение наречено Деница Михайлова кои и как я назначил на тази позиция
106
2
 
9
 
! Отговори
LosHo преди 7 години
Женски бой, мноооо яко.1ви рунд приключи.Сега чакаме 2ри рунд, който ще се проведе по медиите.3ти рунд в съда.4ти рунд пак в медиите.5ти рунд никой няма да го гледа :)
105
2
 
0
 
! Отговори
Кой? преди 7 години
Има ли ранобудни?
104
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Romka i Terorist se karat a 3-tiq pe4eli
103
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
za6to tazi sluzitelka raboti vav van6no sled kato ima tolkova bogat maz koito moze da si kupi vsi4ko
102
13
 
6
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Ако видя Рут Колева по улицата ще избягам надявайка се да не ме види, то само скандал около това момиче, иначе не е лоша като певица.
101
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подобно поведение е характерно за хората при които стойността на часовника многократно надвишава стойността на акъла.
100
1
 
59
 
! Отговори
До 119 преди 7 години
Ако въпросната "държавна служителка" e наистина такава и "гради държава", то тя:1.Не прави нарушение, за което очевидно е на наказателен паркинг.2.Дори и случайно да направи нарушение, то плаща си глобата без много шум и с любезна усмивка, извинява се и си тръгва.3.Не бие и не нагрубява гражданите, защото тя представлява ДЪРЖАВАТА!4. Не парадира с пари и власт, дори и да ги има.5. Тая простачка се държи като МАН ГАЛКА, каквато всъяност и е!!!! Тя обижда държавната институция!
99
19
 
6
 
! Отговори
Илизионистта преди 7 години
Странно преди дни,Рут показа как някои "звезди" си копуват гледания в тубата на клиповете.И сега тази история...Империята отвръща на удара....
98
0
 
70
 
! Отговори
Основен въпрос преди 7 години
Обиждала ли е България и българите служителката на Българското външно министерство? Тези, които и дават хляба? Ако е така, няма повече работа в Българска държавна институция! Моралът и спазването на неговите норми би трябвало да е основно качество на държавния служител.
97
4
 
63
 
! Отговори
я стига преди 7 години
Арабин, мюсюлманин... ...обичайно терорист... ...какво е излъгала?
96
56
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е правителствен служител, гради държавата и тука я напада няааква актриса ли е там овца ли е? Нормално е да си защити семейството и децата от агресивната неадекватна рут колева. може да е взела дрога някой трябва да ги спре тия артисти минаха всички граници!
95
2
 
39
 
! Отговори
Кавалджиева преди 7 години
До Поредната калинка Kритерийте са " Я надуй на дядо кавала"
94
4
 
41
 
! Отговори
теляк в банята преди 7 години
Ами обидила се жената на мъж. Той не бил чак толкова мръсен - къпал се предния месец..... Ами така де - това са етнически особености.... не подлежат на интеграция.
93
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не спуснаха "правилната линия" от партията, та се трие всеки пиперлив коментар за служителката на Външно?
92
2
 
59
 
! Отговори
Поредната калинка преди 7 години
Как я назначиха във Външно? На какво основание, с какви качества, с какво образование, имало ли е конкурс за длъжността, имало ли е лобизъм от страна на ромска партия? Това са важните въпроси, на които е интересно да чуем отговора.