Служителката на Външно: Рут обиди съпруга ми с "мръсен терорист"

Певицата пък сезира мнистър Даниел Митов за инцидента
Обновена: 2 сеп 2016 11:54 | 2 сеп 2016 09:44, Александър Попов
201

Снимка: Facebook

Служителката на Министерството на външните работи Деница Михайлова представи своята версия за боя на наказателния паркинг с Рут Колева. Поп певицата подаде жалба в Пето районно управление след инцидента.

Според Михайлова, Рут отправила грозни обиди към мъжа й.

"Тя нарече съпруга ми мръсен терорист. Ето, одра ме, скъса ми гривната", отговори на нападките Деница Михайова пред bTV.

"Не съм се била с никого, помолих я да изтрие снимките, взех телефона й от ръцете, след което тя започна да ме драска", допълни тя.

Съпругът й е инвеститор в България, като неговото име се появява сред акционерите на българска банка.

Още по темата

"В заповед на БНБ е записано, че въпросният Адил Саид Ахмед ал Шанфари е вицепрезидент на "Шанфари Груп оф Къмпанис" (Shanfari Group of Companies). Компанията е основана през 1960 г. от баща му – шейх Саид бин Ахмед ал Шанфари. В момента Адил Саид Ахмед ал Шанфари ръководи бизнеса на "Шанфари Груп". Пак от заповедта става ясно, че той има бакалавърска степен по бизнес администрация от Университета в Денвър, Колорадо, а университет в Република Корея му е присъдил неотдавна почетна докторска титла по бизнес администрация", разкри Рут Колева.

Съвсем друга е нейната версията за случая, като тя го определи като "изродщина по ориенталски".

Всичко се развило на наказателен паркинг в столичния квартал Подуене.

"Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее", написа Рут във Facebook.

"От този момент нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и казах, че ще я снимам. Тръгна към мен, започна да ме бие, имам рани по цялото тяло, има записи от камерите, не съм отвърнала в нито един момент", категорична е изпълнителката.

Певицата информира за инцидента външния министър Даниел Митов, като с адвокатите й държат министерството да излезе с официално становище по случая. Тя била готова да предостави записи и информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
34
 
! Отговори
Кавалджиева преди 7 години
Инвестирал е 100 мил., пък е разпределил дивидент 150. По важното е "инвеститорката" Инвестиции в "духовата" във външното и банките
90
2
 
39
 
! Отговори
валентина преди 7 години
аа..нали вече е уволнена тази държавна служителка?нали няма нужда да питаме дали е така?защото..нали сме европейска държава,и не е по европейски държанието на уж такъв служител,както и да се е държал гражданина,то държавния служител Трябва да се държи подобаващо,нали УЖ за това е на тази длъжност и НАД нещата?та..пак да попитам-нали е Уволнена госпожа..михайлова?..
89
1
 
50
 
! Отговори
T.A. преди 7 години
Цитат на заглавие от пресата: "Деница Михайлова: Да покажем ромите в добра светлина". Е! В много добра светлина ги показа госпожо Михайлова! В много добра! Честито!
88
1
 
26
 
! Отговори
Г-н Свиркаджийски преди 7 години
Най-важно е парата и кавала...
87
1
 
68
 
! Отговори
Бай минчо преди 7 години
Аз само не мога да разбера - като си толкова важен, плащаш си глобичката, една изкуствена усмивка, "довиждане, приятен ден" и това е.тзиганина си остава тзиганин
86
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше Рут потърпевшата, а някой обикновен човек. И побойничката не беше г-жа от МВнР, а беше някой индивид от махалата, дали същата тази Рут, която обикновено се явява защитничка на онеправданите малцинства щеше да е със същото мнение? И дали в същия случай утре, когато не се отнася до нея пак ще е анти? Или отново ще премине във версията "те не са виновни, системата е виновна, извънземните, глобалното затопляне, интеграцията" и т.н.
85
1
 
78
 
! Отговори
?! преди 7 години
Само на мен ли ми прави впечатление, че служител на ВЪНШНОТО МИНИСТРЕСТВО НА БЪЛГАРИЯ се оплаква пред всички колко зле са БЪЛГАРИТЕ и БЪЛГАРИЯ като цяло... пред съпруга си ЧУЖДЕНЕЦ?! За по-голямо унижение на тази институция и държава трудно мога да се сетя! Тази незабавно да бъде УВОЛНЕНА!
84
2
 
9
 
! Отговори
До 108 преди 7 години
Ееее, такива молби се отправят само и единствено към управляващото правителство! Тук не е гише жалби и молби! Нареди се на опашка...преди теб са поне още 4 000 000 души...няма гаранции..някои пенсионери и млади, може и да са предали Богу дух, докато чакат...нареди се на опашката! Може и терорист да е, но е богат! Парите отдавна са прибрани от ,,нашите терористи"!
83
1
 
26
 
! Отговори
Кларинетка Топкова преди 7 години
До Калинка, Калинка....Tя не е Калинка, тя е Кларинетка
82
1
 
56
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Арабеската с маниерите прилича на жрица от околовръстното.Браво на Рут , ние да не сме роби и да търпим обиди ,който не ни харесва да си ходи от където е дошъл.
81
3
 
30
 
! Отговори
Калинка, Калинка.... преди 7 години
ГЕРБ кадър ли е тази? Няма начин да не е Калинка от Бойковите.
80
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Рут Колева. Трябват още такива хора
79
3
 
49
 
! Отговори
Агент Мики Маус преди 7 години
Ромската "мутреса" е УРЕДЕНА на важно държавно "работно" място... ББ ако е пич ще и бие шута да си ходи с ходжата да живее при камилите.Браво на певицата! Един истински Българин ще реагира щом обиждат РОДИНАТА му... "Държавата" отдавна знаем ,че вече я няма
78
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
власт имащите на каквато и позиция да са, се имат за господари и се държат като такива.Ето заради такава арогантност са избухвали революциите,помните кралицата и пастите
77
0
 
41
 
! Отговори
Кларинетка Топкова преди 7 години
Интресно, коя е комисията във външното, одобрила такъв "талант" Какви са критерийте. Може би надути бузи
76
2
 
14
 
! Отговори
До 67 преди 7 години
Преди да говориш за ,,Държавен служител", изгледай материала за ,,битата" от Елин Пелин..Браво на полицаите!Това,че жълти медии и разни сайтове насаждат омраза към силовите структори, не значи, че престъпниците са примерни.Предполагам на малцина ще направи впечатление изречението:нямаше на къде другаде да бягам..Ужас!Това преследване ако е в нормална държава, тази мърда ще лежи поне 30 г.Точно тази,дето твърди, че не знае от къде е тел. Тази, дето вкарва бежанци! После съдете държавнияслужител
75
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първия и съпруг бил представител на високо ниво от ромска (т.е етническа) партия и има дъщеря от него със звучното ромско име Мадон----------Нема проблеми, щом арабелата е клъвнал, веднага са се развели.Има си хас да опущат такъф шанс.
74
4
 
37
 
! Отговори
Плуто преди 7 години
До ДАРаботех на летище на преди време. Та ми правило впечатление, че българките, омъжени за чужденци им е любимо занимание да плюят България и да демонстрират зверска арогантност и високомерие. Та и този случай е било нещо подобно, а Рут си е малко шашава и ей го къде конфликтът.
73
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** от Външно като има толко пари, да си плаща глобата и да не задържа опашката.
72
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по 50 камшика на голо и на 3-мата.