Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!

Асен Александров бил достоен човек, доказал се като професионалист
12 яну 2017 16:10, Екип на Dnes.bg
220
Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!
Колаж: Dnes.bg

Синдикатът "Образование" към КТ "Подкрепа" категорично застава зад директора на 51-во Средно училище "Елисавета Багряна" Асен Александров, защото е възмутително публикуването, разпространяването и общественото компрометиране на един достоен човек, доказал се като отличен ръководител и професионалист. Това се посочва в становище от синдиката.

Още по темата

В него се казва, че "позицията, която Александров заема в обществения живот е такава, че с една гнусна публикация, независимо от всичко, което е направил досега, успехите, които е постигнал и авторитетът, който е изградил, може да срути целия му живот".

"Недопустимо, според нас, е грубото, арогантно и брутално навлизане в личното пространство на всеки човек с цел той да бъде унижен, унищожен и удобно отстранен, да стане жертва на политически игри и чудовищна злоупотреба със съвременните технологии", посочват от учителския синдикат, с председател Юлиян Петров.

"Страшното в този случай е безкритичното отношение на медиите към подобни прояви на компрометиране и смачкване на човешката личност. Ролята на медиите безспорно е да информират, но и да възпитават общественото мнение.

Въпросът е, какво точно казват на обществото медиите с тези публикации? Кой е източникът им? Разпространявал ли е този човек снимките с неморални или комерсиални цели? Каква точно е целта на медиите?", се пита в становището на синдиката.

И се отбелязва, че позорът, естествено се разпростира не само върху конкретната личност и личния му живот, но петното пада и върху училището, и върху системата на образованието.

Синдикатът "Образование" изразява своята увереност, че прокуратурата ще обърне сериозно внимание на този случай и ще въздаде справедливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
5
 
2
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Копейки,ако искате да слагаме бурките а ? Човека е симпатяга
71
4
 
3
 
! Отговори
Коча преди 7 години
И Бойко има снимки гол до кръста държащ две риби ,Краасен Кралев гол до кръста вдигащ тежести,Волен Сидеров чисто гол с очила на пен - иса,и леко навехната мека китка ,за тези не е аморално а защо за един даскал ще е аморално ,сеедно е вкарал педофил в парламента.Дайте голите снимки на Волен да видите какво е аморал
70
11
 
6
 
! Отговори
Niakoi преди 7 години
*** манипулация на снимка. Някой мноооо смотан се пробвал на Shopa. Не виждате ли че тоналноста на лцето е различна от тялото. Това се получава при смотан монтаж и не изравняване на тоналностите на двете различни снимки. Лицето е по-червено от тялото. А и за да не си личи е набит някъв филтър който прави снимката да изглежда като сканирана от вестник. Я се снимайте и с най-тъпия телефон да видите че няма да ви е толко зле снимката.
69
5
 
11
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 7 години
ГОЛИ В БАНЯТА - той директора и тя снимащата го. ТОЙ заснел нея, ТЯ заснела него. КАКВА "ВЯРНОСТ" ЕДИН КЪМ ДРУГ!Нарушаването на "ДОГОВОРА" с другата част от ГОЛАТА ИСТИНА е довела до публикуването на скандалния материал. ДИРЕКТОРА ОТЛИЧНО ЗНАЕ КОЯ КУКЛИЧКА ГО Е ЩРАКНАЛА. АКО Е НЯКОЯ ДЪРТА ДАСКАЛКА СЕ ПРИЕМА ЗА БИТОВ ИНЦИДЕНТ, но ако е някоя УЧЕНИЧКА то тогава този е за кастриране.Ето защо е необходима ЦЯЛАТА истина включваща ДВЕТЕ СНИМКИ, а не само тази на заснелата го!
68
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае кво станало 1 гол човек и ореваха орталъка.
67
1
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Поне оградата на училището да бяхте виждали - да не говорим за параклиса в задния двор-------51-во Не е ли това на Лагера, до бившето кино Урвич? Оградата е унищожена от графити с (уж) патриотична насоченост. Подозирах, че човекът, който е разрешил това, не е със всичкия си.
66
4
 
31
 
! Отговори
замислен преди 7 години
Като чета коментарите почвам да си мисля, че аз съм сбъркан. Ама и през ум не ми минава да застана гол пред огледалото, да вея наденицата и да си щракам селфита. Защо някой би го направил освен за да ги изпраща? Какво - ще ги показвам на внуците, да видят как съм го размахвал ли??? Кажете ми поне една причина нормален човек да си прави голи снимки.
65
8
 
2
 
! Отговори
АTAКА преди 7 години
И$тин$ките патреоте харесваме само руски шмайзери и верваме на всеки бълвоч на Пеeвcки! За стотина рубли чудеса правим! Долу белите хора, да живее вечната дружба с русофил номер 1 агент Сава, напоследък известен и като ***!
64
5
 
11
 
! Отговори
от снимката е видно преди 7 години
,ЧЕ В МОМЕНТА КАКАТО ТОЙ Е БИЛ СНИМАН, ТОЙ Е ЗАСНЕЛ СНИМАЩИЯТ ГО!Тази процедура на ВЗАИМНО СНИМАНЕ показава, че на апаратчето му има СНИМКА НА ТАЗИ КОЯТО Е ПУСНАЛА в интернет пространството ГОЛАТА ИСТИНА!ЩЕ КАЖЕ ЛИ ДИРЕКТОРА ОТ КОГО Е БИЛ СНИМАН И ЩЕ ПОКАЖЕ ЛИ ГОЛОТО МУ ТЯЛО?Едва ли. ПОЛУИСТИНАТА Е КАТО ПОЛУЛЪЖАТА!Саше,Кажи кого си снел и кой те е снел.Ще ти олекне.ДАСКАЛИТЕ ДА НЕ СКАЧАТ КАТО МАТРОСОВЦИ.Каквито са шефовете им , такива са и те - ПЕРЕВЕРЗНИ.
63
3
 
5
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Вземете го в АТКАКА ,там с Волен да са щракат голи и не само.Стез голи фотосесии става за националист патриот
62
4
 
11
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Пича си е много добре дори, дай Боже всички на 50 г да изглеждаме като него. Сто пъти бих предпочел негови снимки да видя отколкото на онзи гнусен *** Пеевски. На всяко прасе идва Коледата, ще дойде и неговата.
61
3
 
9
 
! Отговори
до 79 преди 7 години
Да се снима и вътрешно, негов проблем! Ама да стоят снимките му в училищен сайт, нормално ли е? Дори да са хакнати, защо го е допуснал това? Ами по същата логика, някой да има пистолет в къщк, и децата мунда го намерят и тръгнат с него по улицата. Е, на кого ще е вината?
60
0
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
В това даскало съм учил 9 години.
59
1
 
16
 
! Отговори
Достоен,ама друг път преди 7 години
До Анонимен 79това, което описваш е форма на ексхибиционизъм, а това си е вид "отклонение". В днешно време, под натиска на "ценностите" "отклонението" се налага като норма, а нормата се счита за "отклонение". Уверено се върви назад към пещерите, когато и "листото" ще е излишно...
58
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно и тези синдикати папкат при сорос. Да защитават такава нагла, гнусна и неморална постъпка! Защо няма голи снимки на нормалните и скромни учители?
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обърнете внимание върху другата снимка, там където е облечен. Едно детайлче ми подсказва, че човека е от тези които си правят разни паради...И това ли е Фотошоп?
56
2
 
9
 
! Отговори
Прави са преди 7 години
Човек с неприкрито достойнство.
55
1
 
4
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Дайте голите снимки на Волен на видим кой е по аморален
54
2
 
1
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Таз мода Волен я наложи
53
4
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
65 Точно това ти казвам, бе соррос, че ако е фотошоп, реакцията на Директора да си подаде оставката е меко казано ***.отска. Ако не си гузен няма си подаваш оставката, папагалино!