Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Не е толкова закъсала, че да краде козметика по летищата
1 мар 2017 09:37,
219
Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Инцидентът с Елена Поптодорова на летището във Варшава е много неприятен, коментира в бившият вицепремиер и външен министър Ивайло Калфин.

"Познавам Елена Поптодорова като един много добър дипломат, представящ България на най-високо равнище и въобще не си и помислям, че е човек, който е толкова закъсал, че да отива да краде козметика от летището", настоя той пред Нова тв.

Още по темата

Във вторник стана ясно, че бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е глобена на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин на стойност 400 долара.

След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми.

При проверката на охранителите обаче Поптодорова се легитимирала с дипломатически паспорт, какъвто има право да ползва пожизнено. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
9
 
! Отговори
hahahaha преди 7 години
хахахахахаха Бай *** в ЕU и извън EU :d:d:d:d:d:d:DDD
102
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Или наистина е крала или се е държала нагло по болшевишки с дипломатическия си паспорт и хората са викнали полиция. Браво на полските полицаи, свършили са си добре работата.
101
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди доста години я бяха изгонили от магазин в САЩ защото имала подозрително поведение и управителят мислил, че ще краде. Явно не са случайни и безобидни тези неща.
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За сведение на русофилите, на въпроса "защо в Русия е толкова голям интерес?" Калфин още е казал : "Аз го приемам като част от пропагандата: колко лоши хора стават натовци и крадат парфюми по летищата!"
99
1
 
26
 
! Отговори
Гепи и бяга преди 7 години
Клептоманката е свикнала да краде и после да вади дипломатическия паспорт. Този път нещата не са и се получили и полските медии ни се смеят на акъла. Поредния срам за България. А този номер с телефона го правят и римлянките в БГ-то.
98
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки който е бил на летища знае, че за такова нещо не се вика полиция и не арестуват и глобяват. Много по сериозна е била работата.
97
0
 
20
 
! Отговори
111 преди 7 години
Тази е бивша комунистка и настояща евроатлантичка. Като Дон Тиквоне - шефа на мафиотската структура ГЕРБ. И за да сме справедливи, другарката *** също е претърпяла подобна "метаморфоза". Тя пък от дясна ръка на Костов и видна СДС-арка се връща в нежната другарска прегръдка на БСП. С две думи - Е... си е макята!
96
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само като видиш начина на кражба й *** и изпълнение ти става ясно за какво иде реч - комунист.
95
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много зле се отразява на психиката на всички хора пребиваването в кравария.след това вече си патологичен случай.в тази държава нормални хора няма
94
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая последно комунистка ли е, или натовка....Без да знам нищо за нея веднага казвам комунистка. По делата се познават.
93
2
 
15
 
! Отговори
99 преди 7 години
Другарко, тролим а? Тази мома на снимката е прочута клептоманка, а в случая откраднатите продуктИ са били няколко и са били в чантата и. Поне така пише в полската преса. Предполагам, че за разлика от теб имат достъп до повече информация.
92
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те Поптодорова може да е всякаква, но случката е пълна глупост и не е ясно как е стигнала до медиите.......Наистина е странно защото повечето кражби на комунделите не се огласяват. Просто малшанс, че се е случило в Полша, а не у нас.
91
0
 
20
 
! Отговори
Гепендикс ЕООД преди 7 години
Клептоманка. Поляците пишат, че е откраднала няколко неща и са били в чантата и. Всички политици в България са уникални ***. Ако бъдат разстреляни, престъпността в държавата ще падне рязко.Лошото в случая е, че тази УФСЪ ни е изложила брутално. Поляците изобщо не са стока, щом те ни имат за 3-та ръка хора, представете си колко ни е паднала репутацията, заради такива като тази клептоманка и колегите и Тиквич, СерГейчоСъселов, Доган ***, Агента Гоце, Костов Църния, Царчето и т.н.
90
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До валентинаЕдна крадла защитава друга крадла...била отнесена и говорила по телефона и не усетила как изнесла от магазина една торба с козметика...този номер с телефона е доста изтъркан...
89
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая последно комунистка ли е, или натовка
88
16
 
2
 
! Отговори
-- преди 7 години
До 105Явно не пътуваш редовно... Във Франкфурт ми спретнаха приключение с пълно претърсване на голо, защото ме попитаха "имате ли крем за ръце в раницата", отговорих "не" и се оказа, че имам - на Ален Мак :) Оказа се голям проблем, при все че кацах от Канада, където проверките на багажа са параноични и никой не беше се впечатлил от крема.Те Поптодорова може да е всякаква, но случката е пълна глупост и не е ясно как е стигнала до медиите...
87
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А курнелката как ли краде?
86
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така наречената политическа класа ми е противна откъдето и да я погледна..Те не са дребни джебчии и не това са греховете им.Не знам кой ги пуска тези глупости.Откраднала парфюм.И всички български медии гърмят,казват и руските.Какъв огромен обир.Нечуван.
85
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неприятна история... особено като те хванат да крадеш. Ако не я бяха хванали нямаше да е неприятно. Гласувайте пак за бекапето.
84
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунист или крадец... разлика няма!