В памет на Дамла: Петък – ден на траур в Момчилград

"Да бъдем съпричастни с болката на близките на детето"
21 дек 2017 19:00,
5
В памет на Дамла: Петък – ден на траур в Момчилград
Снимка: Facebook

Ръководството на Община Момчилград обяви петък за ден на траур в памет на убитата Дамла.

Още по темата

"Убийството потресе всички жители на общината, нека бъдем съпричастни с болката и мъката на близките на детето", посочват от Общината.

По-рано тази седмица заради трагичния случай бяха отменени всички общоградски и публични празненства за предстоящите празници.

Както Dnes.bg писа майката Садет Муса откри удушена дъщеря си в неделя сутринта. Няколко дни не се знаеше кой е извършителят на зловещото деяние, а Садет беше задържана.

Първоначално се появиха информации, че тя е заподозряна за убийството на дъщеря си, но по-късно информацията бе отречена, а вчера бе арестуван първият братовчед на малкото момиченце - Мехмед.

Впоследствие той призна, че е убиецът. Влязъл в жилището, за да търси пари, но Дамла го видяла и затова я удушил, а после облепил главата й с тиксо.

Зверското убийство потресе Момчилград и пред дома на Мехмед се събраха снощи десетки да търсят възмездие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Умен преди 6 години
До АнадолецРадвам се че не познавам такива същества като вас
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И майката е замесена. Отишъл да си вземе обувките от фабриката и понеже свекървата я няма хайде с ключа в джоба. Детето ги е видяло и са го одушили
3
3
 
12
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
"Тръгнал да търси пари с тиксо в джоба. Ей, не всички сме от ония 80%"В момента имам едно тиксо на масата у нас!!! А защо го е използвало след като е одушило момиченцето ли... Може би е искал да предаде вид на чужд крадец... Ако не беше това тиксо може би щеше да е трудно да остановът днк!
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В затвора,не обичат хора които насилват децаТам ще ти дадат обяснение ,как ше платиш за това което си извършил Присъдата ,която ше получиш е само малка част от това което ше ти случи в кафеза
1
3
 
7
 
! Отговори
Умен гущер преди 6 години
Тръгнал да търси пари с тиксо в джоба. Ей, не всички сме от ония 80%