Патриоти vs. еднополовите бракове: В България половете са два!

Доц. Михов не вярва българите да подкрепят Истанбулската конвенция
28 дек 2017 11:00,
167

Остра реакция от Патриотите срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция от страна на България. Документът инкриминира семейното насилие и насилието над жени и узаконява еднополовите бракове, а от "Обединени патриоти" са твърдо против подобно решение.

Още по темата

"Самата конвенция е подписана 2011 г. и виждаме, че доста години отлежава прибрана някъде. Някой пожела тази конвенция да мине през Министерския съвет. Г-н Каракачанов даде отрицателно становище за съгласуването ѝ", заяви депутатът от "Обединени патриоти" доц. Милен Михов в "България сутрин".

Най-неприемлива според Патриотите е дефиницията за пол. В Западна Европа и САЩ има тълкувания, че полът е социална категория, която характеризира поведение, избор, нрави и характеристика на личността - той може да бъде избиран, отбеляза патриотът.

"В нашата Конституция полът е биологична даденост и половете са мъж и жена, това е нашето разбиране за семейството. Евентуалната ратификация може да стане след широко обществено обсъждане", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Огромна част от българите ще се обявят против такова разбиране за пола, убеден е доц. Михов. Той се съмнява, че от ДПС ще подкрепят конвенцията и според него те също ще заложат на традиционните разбирания за семейството и пола.

"Тук става въпрос за дефиниция на брака и свързаните с него фундаментални обществени взаимоотношения. Ако приемем, че същестува трети пол, това означава, че трябва да приемем еднополовите бракове. Дали хората са готови да приемат това?", каза още доц. Милен Михов.

Извън темата за Истанбулската конвенция той подчерта, че важните въпроси са свързани със социалната политика, образованието, отбраната и развитието на българската икономика.

За пръв път патриоти имаха възможност да влияят върху формирането на бюджета и много от социалните въпроси започват да се решават в правилната посока, смята народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Третополовите- в мавзолея при техния колега Ленин!
119
1
 
4
 
! Отговори
Антигей преди 6 години
Третополовите в сибир ...
118
1
 
10
 
! Отговори
Боко М преди 6 години
До Боко Молекулата и ВСИЧКИ ГРОБАДЖИИ.ЧЕТЕТЕ, ЗАЩОТО ТОВА, ЧЕ НЕ ВЯРВАТЕ В БОГ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ МЪЧИТЕ. ВИЕ ПРИЕХТЕ ЗАКОНА ЗА ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕЦА ОТ ТРЕТОПОЛОВИ. ВИЕ- гробаджии!!! Статистиката е дял в математиката и там няма лъжи. Щом резултатите показват, че осиновени деца на третополови също стават такива (80%). ЗНАЧИ ТРЕТОПОЛОВИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ПРИЕЛИ ЗАКОНА СЕ ЯВЯВАТ ГЛАВЕН ОБЕКТ НА НАКАЗАНИЕТО, КОЕТО ЛИЧНО ХРИСТОС ЩЕ ВЪЗДАДЕ ЗА ТЯХМатей 18:6
117
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обединен комитет на некрофили, педофили и содомисти се обявяват за равни права с третополовите.
116
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статистиката е дял в математиката и там няма лъжи. Щом резултатите показват, че осиновени деца на третополови също стават такива (80%). ЗНАЧИ ТРЕТОПОЛОВИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ПРИЕЛИ ЗАКОНА СЕ ЯВЯВАТ ГЛАВЕН ОБЕКТ НА НАКАЗАНИЕТО, КОЕТО ЛИЧНО ХРИСТОС ЩЕ ВЪЗДАДЕ ЗА ТЯХМатей 18:6 А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини.
115
2
 
2
 
! Отговори
Некро преди 6 години
Комитет на обединените некрофили - Ние на никого не пречим. Искаме просто да любим скелети. Нуе също искаме права като третополовите. Щом те могат да осиновяват деца и статистиката ясно показва, че 80% от децата също стават третополови.Дори Иисус казва за Боко Молекулата:"ГОРКО НА ТИЯ ДЕТО СЪБЛАЗНЯТ ОНИЯ МАЛКИТЕ, ЗАЩОТО ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ХВЪТЛЯТ В ОКЕБА С ВОДЕНИЧЕН КАМАК. Оказва се, че ЛИЧНО БОГ-ХРИСТОС Е ПРИГОТВИЛ СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ТРЕТОПОЛОВИТЕ. Дори некрофилите ще минат по-леко в ада.Ста
114
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам чувството, че всеки в България ляга в леглото на гейовете и знае там какво има и какво се случва. Понеже всички са оправили собствените си легла, не си изневеряват, не нарушават правилата за движение по пътищата, не пътуват гратис и цари едно морално поведение, та се спретнали да определят дали обpaтните да се женят... Все едно ходят да им светят!
113
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полът е биологична категория, половете са два-мъж и жена.................всичко друго е извращение и западни ценности.Утре ще поискате да се узакони и зоофилията и педофилията, така ли?
112
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали искате ЕС и демокрация?Тогава пиемайте третия пол и недейте да ревете.Оплаквайте се на арменския поп, това са западните европейски ценности!!!
111
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво им пречи 3-тия пол на партитата...То другите 2 пола само за оцеляване и размножаване мислят.
110
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35А най-добре да забранят изобщо имената. Във века на цифровизацията номерата са достатъчни, тъй де.
109
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този,който ратифицира истанбулската конвенция,ще докаже пред обществото,че е от третия пол.Да го видим кой ще е.
108
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете ни на мира с тази демографска криза бе ***.
107
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бранимир 90Който иска семейство и деца да си ги създаде, а не да взима от някого на готово.
106
6
 
2
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Така, ако мога да перифразирам цитата на деня от доц. Михов, който в цитата на деня са дали като "проф.", което е противоконституционно, то ябълките са два вида - зелени и червени, обаче, жълтите ябълки сега са по-скъпи на пазара, и той видял, как един вагон заминал за Търново... Аз така разбирам това изказване, за жалост, ако на тия хора продължават да им дават да пишат учебници, особено със задачи по математика, отидохме, та се не видяхме...
105
8
 
14
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Против всякакви подобни извращения! Има само два пола - всичко останало е ционистка пропаганда! И все пак един въпрос - защо Патриотите не се смущават от проститутките, порноиндустрията, и други подобни "чудеса?" Май се възмущаваме от каквото ни изнася... Или хвърляме прах в очите на хората, за да не питат къде отиват данъците и заплатите им? :) Защо в " Атака" е пълно с *** и обратни? Просто питам...
104
4
 
25
 
! Отговори
СЪРДИТ преди 6 години
Биологията казва, че пола е физиологично-генетично понятие и ПОЛОВЕТЕ СА ДВА, има изключения при някой низши същества, но за сега още неса ни категоризирали за низши !! А тези с полова обратност и извратеност, е редно да проявяваме разбиране - да не ги преследваме, но и да не ги афишираме и рекламираме, че иначе по логиката на "трети пол", утре може да поискат легализация на педофилията, а защо не, и на серииното убииство......ами, такъв съм роден, бо ме създал такъв - приемайте ме !!
103
3
 
16
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Това са противоестествени изчадия. Такива са всички *** и тъпачки които щавят вторичните си полови белези.
102
5
 
22
 
! Отговори
Брекзит преди 6 години
Не само в България ,но и цял свят половете са ДВА! И защо това не се харесва на неморалните гейове? И защо това н есе харесва на неморална Европа? Време е за българския брекзит! Няма ли най -накрая да има референдум и у нас-да останем ле в неморална педераско-мюсюлманска Европа или не! И няма да спрем и да се примирим с немооалните които от години ни натрапват гейовете!? Да,това е мерзост и това ще и винаги българската позиция! Не позицията на гейове-депутати,а позицията на българите!
101
4
 
14
 
! Отговори
х преди 6 години
евреите пакви мият мозъците !тук не става дума за хомосексуалисти а става дума да се унизи и обезцени бракът а от там и семейството !!!евреите още от Маркс се опитват да унищожат семейството Цемейството възпитава деца а евреите искат децата да се възпитават от обществото - т.е. мозъците им да се промиват на конвейр и напълно да се изключи възможноста родителя да отвори очите на детето си за гнусотията на еврейския глобализъм !