Никола Донев: Шокиращо е, че животните не спират да биват убивани!

"Нашите демонстрации пресъздават какво се случва в кланиците", посочи той
Обновена: 7 май 2018 12:46 | 7 май 2018 12:34,
445

Вчера част от преминаващите през столичния булевард "Витоша" останаха шокирани от кървавите голи тела, увити в найлонови пакети. Всичко това е част от поредната акция на Българския вегански съюз, насочена срещу "масовото избиване на бебета агънца, както и срещу безчувствието и безсърдечието на техните убийци и поръчители, които ги консумират".
Още по темата
"Най-шокиращото за нас е, че животните не спират да биват убивани. Трябва да бъдем цивилизовани. Нашите демонстрации пресъздават какво се случва в кланиците. За нас е крайност да прережеш гръкляна на едно животно. Нямаме толерантност. Тези животни искат да живеят, а хората не се съобразяват с това. Хората трябва да направят връзката между месото и убийството", категоричен бе председателят на БВС Никола Донев.

В студиото на "България сутрин" собственикът на ресторант Аспарух Аспарухов подчерта, че темата с веганството се преекспонира, а подобни крайни демонстрации нямало да доведат до нищо хубаво. 

"Човек трябва да даде избор на децата си да бъдат каквито искат. Хората трябва да могат да избират. По-скоро трябва да бъдат съветвани и когато решат да изберат дадена интервенция на своето тяло – тогава да им бъде помогнато да станат вегани. Светът ни все иска да бъде крайно справедлив, но това не е така", коментира ресторантьорът. 

За финал на разговора от ефира на Bulgaria ON AIR Никола Донев се обърна към всички собственици на ресторанти и ги призова да предлагат повече вегански варианти в менютата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти ядеш кренвирши с кисели краставици,знаеме те.
264
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дръндонев - убиеца на зелки!
263
3
 
3
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Най екологично е да се яде филия с мас както прави Генерал Борисов. Понеже маста е скъпа аз ползвам маргарин.
262
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧОВЕШКИЯ СТОМАХ Е ПОВЕЧЕ МЕСОЯДЕН ОТКОЛКОТО ТРЕВОПАСЕН! ТАКА НИ Е СЪЗДАЛ БОГА! БОГ Е СЪЗДАЛ И АКУЛАТА!!! ДОКОЛКОТО ЗНАМ АКУЛИТЕ СЪС ВОДОРАСЛИ НЕ СЕ ХРАНЯТ :DНИЕ ХОРАТА НЕ МОЖЕМ ДА ЯДЕМ ЛИСТАТА НА ДЪРВЕТАТА ДОКАТО ЕДНА КОЗА НАПРАВО ГО ОПАСЕ ЕДНО ДРЪВЧЕ ИЗЯДЕ МУ ЛИСТАТА! ТЕХНИТЕ СТОМАСИ СА УСТРОЕНИ ПО СЪВСЕМ ДРУГ НАЧИН!!!НА НИЩО ЩЯХ ДА ГО НАПРАВЯ ТОЗИ ВЕГАН НО ОПОНЕНТА МУ Е БИЛ СЛАБАК!БОГ ИСКА ДА СМЕ МЕСОЯДНИ ТАКА НИ Е СЪЗДАЛ ! А ВОЛЯТА МУ Е ЗАКОН НАШ! :D
261
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Moмичемного странно разбиране имате за "мирен" начин, можеха поне едно 18плюс да си сложат на челата, да не гледат подрастващите агресивни, психясващи и тн зомбита по изискванията на СЕМ.а знаете ли, че на определени честоти растенията пищят, когато ги късате, режете или ядете децата им, тоест семената и грудките? много лоша енергия се събира. най-добре е да минете само на пластмаса и чакъл, така ще е най-полезно за живия свят.
260
2
 
2
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Абсолютно съм съгласен. Аз също не консумирам месо. Само евтини кренвирши за мезе с водката и киселите краставички. Комунистите ядат пържоли, кюфтета и така нататък. Те изядоха и кашкавалите по мандрите. Затова сега ядем вносен кашкавал защото нашия беше откраднат и изяден.
259
0
 
15
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Аааахахаха...много яки коментари!Особено ме изкефи този на колегата отговорил на " тревопасното Момиче "Рискувала - живота и да е като стълба в кокошарник - кратък и ***!Колега - пукнах се от смях! Евала!А иначе - веганите - отричат хиляди години еволюция ! Апендикса - рудиментарен орган служил за преработката на целулоза! Ако някой веган се подуе от млада люцерна - имам шило - ще го дупна - като воловете на Йовков!Пхахахаха
258
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веганите да ходят да се карат на змиите !Така де ... отровните змии убиват жертвите си с отрова носеща безкрайни мъки на горкото животно. Крайно време е да започнат да ядат зеле ! Естествено умряло зеле, естествено. Няма да мъчим зелката, я !
257
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щял да лишава детето си от право на избор какво да яде. Този ненормален фанатик трябва да се лука!
256
0
 
12
 
! Отговори
Биолог преди 6 години
От биологична гледна точка видът "Домашна ***" процъфтява именно заради хората. В свинефермите на планетата Земя живеят стотици хиляди пъти повече прасета, отколкото са дивите ***. Така, че замисъла на природата е изпълнен. Нарича се симбиоза и естествен отбор. Чрез месото си домашните *** гарантират продължаването на биологичния си вид, което е висша цел на всяко едно животно. А веганите унищожават зелените растения, произвеждащи кислород, и отделят въглероден окис с дишане и ***.
255
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мога да си представя как веган убеждава вълк да яде трева. Така де .. ще убива сладките зайчета ! Не го е срам !
254
1
 
16
 
! Отговори
де де преди 6 години
както обикновено "българския" вегански комитет, пардон съюз, никакъв го нямаше покрай Байрама, спят ли тогава, медитират ли на карфиоли, един Господ знай, и по Ханука не гъкнаха, само на Коледа, Великден и Гергьовден им е мъчно за животинките
253
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Петър ДъновАко се храни с ряпа, ще придобие характер на ряпа.
252
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя тревопасен *** е за затвора.
251
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МомичеНаскоро попаднах на един ултра хипер мега веган. Яде трева върху която не е падала животинска сянка. Тотално се изкефих до какви умствени увреждания води антиприродния начин на хранене.
250
9
 
5
 
! Отговори
Петър Дънов преди 6 години
Ако човек се храни със свинско месо, ще добие свински характер. Ако се храни с кокошо месо, ще добие кокоши характер.
249
18
 
6
 
! Отговори
Момиче преди 6 години
Няма какво да се спори с месоядни, повечето са уникално осакатени откъм мозъчно вещество хора, само като им чета безумните доводи и ме напушва смях. Ходете се из_серете да си доставите удоволствие, че само това ще ви остане. :) Сладури :)
248
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MoмичеНикой не им пречи да ядат квито треви искат. Нито някой ги кара да ядат месо. От къв зор ще агитират и искат да променят хранителните навици на 99% от населението ?!Нахално е .. меко казано.
247
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво му е шокирощото ?!
246
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако животните спрат да бъдат убивани то ще спрат и да ги развъждат и изобщо няма да се появят на света,пак ще бъдат елиминирани но в зародиш