Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...

Шефовете на униформения от Велико Търново го погнаха
428
Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...
Снимка: Facebook

Разследват служител на Районното управление на полицията във Велико Търново, за който има данни, че е псувал и обиждал грозно юноши от футболните отбори "Етър" и "Локо" Дряново.

Видеоклипът с блюстителя на реда взриви социалните мрежи. Скандалното видео е публикувано във Facebook.

Инцидентът се случва преди няколко дни в квартира във Велико Търново.

Полицейски екип пристига в жилището, обитавано от двама футболисти, родом от Белене от юношеската школа на ФК "Етър" и "Локомотив" (Дряново), и в която очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите.

Във въпросната вечер в квартирата са били четирима млади футболисти.

Видеоклипът показва как единият от униформените е особено агресивен и рита, псува, и обижда непълнолетните момчета.

Въпросният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ- Велико Търново.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, съобщи Христо Христов – заместник -директор на ОДМВР.

"Ще бъдат разпитани всички лица, присъствали на проверката на полицаите в жилището и самите полицаи", каза той.

"Веднага се самосезирахме от публикациите в социалните мрежи и предприехме необходимите действия. Разпоредена е проверка по случая, която все още не е приключила", обясни пред "Труд" инспектор Веселин Райков, който в момента ръководи Полицейското управление в старата столица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма среща е станала, кандидат футбиолисти срещу кандидат полицаи за средно образование, удари единия другия сам ще падне ! ПОЛИЦАИТЕ НИ СА С.Е.Л.Я.Н.Д.У.Р.И !
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тез полицаи трябва да са с камери на работа ,че много често започват вече дела в чужбина . Има си закони ,има си закон за неизпълнение на полиц. разпореждане има си и някаква етика ,то още малко на полицая, да няма права никои да му отговаря и щом влезе у вас да има право да прави каквото си иска ,един на друг си стават свидетели и само другите виновни....значи аз нямам право да удрям детето си ,а ако отговори на полицай тои да го смачка от бой, примерно?
41
4
 
14
 
! Отговори
сега преди 5 години
Големи биячи са тези бе,а като видят мутри и роми бягат не може да ги настигнеш,само му вижте мутрата.
40
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Определено предпочитам да дойде полиция и да всее респект по незаконен начин, отколкото да бездейства. Какво се очаква в случая? Музиката да спре, хората да спят, а келeшите- да си вземат поука. Те се подиграват на полицията, защото в главите им е набито, че е корумпирана, че няма права и какво ли не. Тотално неуважение към обществените порядки и чувство за безнаказаност и извисяване над закона- недосегаемост... БРАВО на младия полицай! Незаконни действия, но правилни. БРАВО.
39
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова същество не може да бъде полицай, не е годен за тая работа и трябва да бъде уволнен на мига. За това ли се харчат 1.3 милиарда годишно от нашите данъци? За такива животни ли?
38
15
 
15
 
! Отговори
шаш преди 5 години
Тези който защитават това добиче изхранено с нашите пари,друго ще заговорят когато лично се сблъскат с системата,така че по спокойно имате време.
37
11
 
16
 
! Отговори
позор преди 5 години
Това е жестоката истина за нашата полиция,самозабравили се търтеи който се мислят за изключителни а като свалят униформата са плюнки.....
36
10
 
37
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Прав е полицая! Отишъл е по сигнал, не на купона! Колко ли време въпросните младежи са тормозили искащите да спят. Няма лошо да се веселят, но без да пречат на другите. А и за мен униформен полицай е символ на реда и закона. Полицейските разпореждания трябва да се изпълняват.
35
3
 
0
 
! Отговори
do 32 преди 5 години
А аз имам право в тъмното да ти строша една бирена бутилка в тиквата и с кеф ше го направя!
34
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мисля че тоз полицай има право да им влиза в къщата след 22 00 часа без прокурорско разрешение(заповед) освен при съмнение за изв. на прест. И сега трябва да обясни какво е съмнението и ако не е оправдано трябва да се накаже ,а на алармаджиите се налагат глоби и др адм. наказания те са си в тях и са вдигали шум не е нужно да влизат спец части през прозореца и да ги държат на пътя върз. със св. опашки за РЕСПЕКТ....който в Бг е много популярен.А това как говори и какво-- е възпитание...
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 30Ти си полицай.
32
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ги питаш цял час в апартамента? Като не говорят и само се подсмиват - белезниците и в ареста. В районното да пишат показания кой какъв е и каква работа е вършел там.
31
20
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е ...... преди 5 години
Аз съм потърпевш от подомен шум - пиша това предварително за да няма грешно разбиране по-надолу ! Официално лице /полицай/ няма право да говори цинизми по-този махленски начин на НИКОЙ - дори на убиец, за туй и онуй няма и да коментирам - такива са ни полицаите /*** с основно образование/ другото много важно е няма право да нахлува в нечии дом без съответната заповед за това и още какви и не неродности има от негова страна ! Тези ще ни пазят после !
30
9
 
8
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Има си ред ....не може на лапета да викаш думи за които от тук може и да ме блокират ......Има ред ....лапетата нито посягат нито се ерчът айде де .....
29
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2 часа стои полиция долу и не я пускат, после защо полицаят реагира така. Е ще реагира така, разбира се. Цял блок не може да спи, защото някакви си решили да се забавляват на чужд гръб. Е няма как. И какво очакват, като са качили този клип? 90% От хората ще защитят действията на полицията. Жалко за качилите клипа, ако си мислят, че някои ще застане зад тях и се мислят за прави. Вместо да се извинят, вместо да спрат- наглеят и качват клип в интернет. Безобразие.
28
1
 
35
 
! Отговори
Перко Изперков преди 5 години
Одобрвам постъпката на полицайте......но ако тези същите отидат в мааалата и там дали ще псуват и обиждат ако има силна музика???Защо ми се струва ,че там ще са кротки и с треперещ глас ще помолят и даже ако помолят римлянитее има голяма вероятност да ядът яко бой полицайте! Както винаги дискриминация и двойни стандарти в ущърб на българите....
27
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми като се прави на мъж сега ще го раследват. Толкова по - просто можеше да стане.Добър вечер лични карти за проверка. Тези които нямат в районното за разпознаване. Къде са наемателите за съставяне на акт. Мълчание, добре и всички останали в районното за изасняване кой е собственика.Край на историята!Бързо, лесно и по закон!
26
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросните *** 100% са тормозили най-нагло целия блок, но сега медиите ги изкарват жертви, а полиция който в край на сметка въдворя ред, го изкарват чудовище. Вече очевидно според новия гей морал, полицияа трябва да въздворя ред с любовни слова и нежни ласки.
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пореден път се убеждавам, че през цедката на Симеоново пускат само най-простите комплексари да стават полицаи. Но и футболистчетата са мега-*** мушмоли.
24
14
 
15
 
! Отговори
<><> преди 5 години
Чак колегата му го хвана срам .......със сигурност този е ял много бой в училище и е бил издънка от всякъде и сега е сложил пагона за да избива комплекси ......та аз повече от 60-70% от това което каза не разбрах ? Ако бяха някой батки 130 кила на 190 дали така щеше да вика сами си отговорете ! Ако в апартамента беше Очите и компания дали така щеше да вика сами си отговорете ....малко е срамничко !