Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!

"Не ми се мисли какво би било, ако шофирах собствения си автомобил"
Обновена: 22 ное 2018 14:36 | 22 ное 2018 10:45,
304
Президентшата настоя: Не съм била в кола на НСО, не съм арогантна!
Снимка: Facebook

Първата дама Десислава Радева публикува пост във Facebook за вчерашната случка от столичния булевард "Фритьоф Нансен", при който служител на НСО и катаджия влазоха в пререкание, че пилотката на службата е навлязла в насрещното.

В поста си президентшата твърди, че не е била в колата, няма акт за нарушение и не ползва бронирана лимузина, още по-малко ескорт.

Пред Bulgaria ON AIR обаче, човекът, снимал клипа настоя, че именно тя е слязла от колата и е влязла в магазин. Спорът се разразил след това.

Ето целия текст на поста на г-жа Радева:

Още по темата

В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като "бронирата кола на Радева", "ескорта на Радева", "пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента"...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
21
 
8
 
! Отговори
ВРАЧКА преди 5 години
ЕЙ, СТРАХОТНА ОМРАЗА КЪМ ПРЗИДЕНТА, ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО, ПЛАШАТ СЕ ОТ СИЛНИЯТ ЧОВЕК !!!
121
4
 
16
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Това кой поред скандал е с президентшата ? Ако все пак е била в колата, това е сериозен гаф !
120
7
 
18
 
! Отговори
Дългата Деси-златна преди 5 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деси ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
119
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе луди ли сте? Кола на НСО прави нарушение, КАТ я санкционира...какви болшевики, меншевики, гербери сънувате? Който нарушава правилата си търпи последствията и точка! Защо трябва всичко да се политизира?
118
21
 
5
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 5 години
МНОГО БЪРКА ПРЕЗИЗЕНТА Р А Д Е В НА НЯКОИ В ОЧИТЕ. СЪПРУГАТА МУ Е НЕПРЕСЪСНАТО ЗАМЕСВАНА В НЯКАКВИ СКАНДАЛИ. ТОВА Е АНТИПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ПРЕЗИДЕНТА, НЕ СЛУЧАЙНО РЕЙТИНГА МУ Е ВИСОК.
117
10
 
20
 
! Отговори
Деса-гургулица преди 5 години
На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...
116
5
 
15
 
! Отговори
Девил преди 5 години
"Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой..."Ами качи се в личният си автомобил и влез в насрещното на Фритьоф Нансен и като дойде полицаят му обяснявай, че си жената на Президента. Същото ще е. Пак ще има скандал, защото така Гозпожо Радева не се прави. Правилата са и за президенти и за съпругите им, най-вече за хората облечени във власт, макар и представителна.
115
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клакьори други въпроси имате ли?
114
6
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЕ САМО, ЧЕ Е ПРО-СТА НО И Е СУПЕР НАГЛА И ТО НЕ ЗА ПЪРВИ ИЛИ ВТОРИ ПЪТ!
113
7
 
18
 
! Отговори
Истина е ! преди 5 години
Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.
112
4
 
10
 
! Отговори
Пич преди 5 години
А също искам да попитам защо "Кому-не" не се допуска, но "гербераст" е приемвливо. Отново Благодаря!
111
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен117гербав *** няма никакъв смисъл.Тиквата е пътник
110
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бащата гази инвалиди безнаказано, жената в насрещното... това е то комунистически президент масковскии мужик.
109
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досега не сме имали толкова нахална съпруга на президент.Нито на Же.лев,нито на Стоянов,нито на Първанов,нито на Плевнелиев.Бяха умни жени и знаеха че са само съпруги на президент в парламентарна република.Не им пречеха като тази туристка,която си въобрази че е "първа дама",обитва се да копира (с жалки напъни) Мелания Тръмп и с това става още по-смешна защото България не е президентска република.А Радев е троен ***.Радвам се че изобщо не гласувах на президентските избори защото нямаше за кой.
108
5
 
12
 
! Отговори
МЕД преди 5 години
До Анонимен 92Върни се в училище. "Специален статут на движени" няма. НСО е със специален режим на движени, но не за да дерибейства. Подкрепям полицая, който е реагирал дори с риск да му се скарат и да го накажат. Ако го накажат за това, че си е свършил работата, това ще е тъжно. Представи си го този шофьор, как си кара личната кола. Без винетка, без колани и в насрещното. Като го спре КАТ си показва картата и се пъчи, защото и това съм виждал.
107
2
 
11
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Ще помоля дежурния цензор да обясни на публиката, защо "Кому-не" е неприемвлива дума за този сайт, но "Тиквата" като обръщение към премиера е приемливо? Благодаря!
106
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази женица как не разбра, че хората не я харесват! Не я харесват, защото е развела Радев, но не са прави - все пак това е и негово решение. Не я харесват, защото има доста нагло поведение, но пак не са прави...ако не беше такава, нямаше как да е до готов генерал:))).
105
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Я кАжи къф е смисъла от подобно "активно мероприятие" след като и без друго всички знаят какво представлява ?"Смисълът е да се уязви президента, затова на прицел е семейството му, а въпросните постановки е ясно, че ги организира самият Цветанов заради медийната война с Радев. Не си мисли, че хората са толкова прости да се вържат на евтини ченгеджийски трикове.
104
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КРИВОГЛАВИЯ И БАНКЯНСКАТА МУТРА ЗАДЕЙСТВАХА МРЪСНИТЕ НОМЕРА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА.ПЪРВО ВЪВ ВТОРНИК ПЛЕШИВИЯ ЧАЛГАР И СЦЕНАРИСТИТЕМ МУ ОТ ПРОПАДНАЛОТО ШОУ НЕ СПРЯХА ДА КРИТИКУВАТ ПРЕЗИДЕНТА,А НА СЛЕДВАЩАТА ВЕЧЕР СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ СПРЯ ПЪК ДА ЛИЖЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТНИ НА ТИКВАТА И ДА МУ ЗАДАВА УДОБНИ ВЪПРОСИ.СЕГА ПЪК НЯКАКЪВ СИ ГЕРБЕРЯСАЛ ПЛАТЕН ЗА ТАЗИ ПОСТАНОВКА ИНДИВИД ЛЪЖЕ ЗА ПРЕЗИДЕНШАТА.АЗ ПЪК ТВЪРДЯ ,ЧЕ СИМИТЛИЙСКИЯ КМЕТ ГО ВИДЯХ ДА КЛ***ТИ ТИКВАТА .ХАЙДЕ ГЕРБАВИ ДОКАЖЕТЕ,ЧЕ (ЛЪЖА)
103
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми интересно Цвъки дали споделя с Тиквата идеите си за тези "активни" мероприятия.