Премиерски поздрав: Съединението – справедлива победа!

Бойко Борисов поздрави българите за Съединението
Обновена: 6 сеп 2019 10:27 | 6 сеп 2019 10:14,
191
Премиерски поздрав: Съединението – справедлива победа!
Снимка: БТА

Поздравявам всички българи за днешния голям празник! Съединението на Княжество България с Източна Румелия е една голяма и справедлива победа за нас. Това написа в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов по повод Съединението.

"Благодарение на нея и на всички герои, борили се за българските национални идеали, днес живеем в една свободна страна, равна на другите европейски държави, чието мнение е значимо и важно. Честито и на пловдивчани за празника на техния древен, вечен, развиващ се и модерен град!", пише още министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПенсионерТи ли си с акъла ? Боже пази България...Твоят титан е начело на най-корумпираната държава в Е.С и на всички най-срамни международни класации за стандарт на живот ,за детска смъртност и за всички за което можете да се сетите....НА ДЪНОТО Е БЪЛГАРИЯ ГОСПОДИНЕ АКО И ВИЕ ДА ВИ СЕ ПРЪСКАТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ОТ КРАЖБИ ...
79
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съединението е един МИРАЖ ! Българинът е разединен, няма го единството и сплотеността ! Този измамник и бандит от снимката е истински комунист в най-точното понятие за КОМУНИСТ ! Той познава само личното местоимение"АЗ"от българският език и го употребява във всяко свое изречение,той е носител на диктатура,манипулация и грабежи - истинските симптоми на комунистите по които се различават от хомосапиенс ! Българинът е роб на своята ПР'ОСТОТИЯ, още не е разбрал, че го управляват комунисти...ЖАЛКО !
78
19
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До ОСТАВКА!!! 60 Що па така реши ? Аз съм пенсионер и съм за Бойко. Виждам как промени европейска България. А ти от кое забравено сели си ? Че и с компютъра се справяш. А някога и телефон нямаше.
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има една бълг. пророчица Слава Севрюкова починала през 1991 г.която баба Ванга признава.Та тя предрича с такава достоверност и точност всичко което ще се случи с България и всичко до сега е точно така.Тя казва ще се изредят много правителства които ще крадат но народа ще се събуди през 2018-2019 г.и ще има страшно възмездие за всички политици и ще дойде жена ,която ще наследи срината до основи държава ,но мисията и ще е успешна и от там нататък България ще е добре. Прочетете .Аз вярвам искам да
76
24
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Браво Бойко . Титан си в сравнение с нещастната Корнелия .Честит празник на българите родолюбци , които оценяват българщината.Русофилите да го д...т. И довечера да стискат палци за Медведев , срещу нашия Григор.Нещастници.И не мислете че всички пенсионери сме перкулясали.Още сме си с акъла.
75
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен77К'во ревеш бе?При комунистите свободен и беше?
74
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес българинът не живее в свободна страна, а в страна под диктатурата на този лицемер ! Кое е свободното в България ? Цензурата из медиите ли, се нарича свобода ? Скотският живот на вечно измаменият и манипулиран българин ли ? Мизерните заплати които не стигат дори за погасяване на месечните задължения / ток, вода, парно / или изнемогващите пенсионери умиращи от глад ? България не е СЪЕДИНЕНА, а разделена от червени партии /ГРЕБ,БСП,ДПС,Атака,НФСБ/ не бедни и свръх богати политици и бандити...
73
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, москалите защо не ни поздравяват за празника ? Все още ли ги е яд,че не успяха да предотвратят съединението
72
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревере червени хамстерии с мозък за 2 ст. Музика за ушите ми :) Да живее България! Неуспяхте да е разделите мухьовциии :)
71
1
 
4
 
! Отговори
Boez преди 4 години
Taka I kriminalnata grupirovka Sik I Vis Dr boriha zaedno za proplakvaneto na Balgaris
70
4
 
20
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До .Точно така. И аз така мисля да направя в Пловдив. Ако има балотаж ще гласувам против ГЕРБ. Стига са крали вече. Направиха Пловдив на нищо, орязаха дървета, унищожиха градинки, строи се безразборно. Баста!
69
4
 
30
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове преди 4 години
Ти ли ще ми говориш за съединение бе господин министър председател некадърен ? На кои Българи честитиш на тези 2 милиона които изгони с некадърното си управление, или на Герберския си слугинаж ? На всички истински Българи желая да са здрави и им честитя съединението на България. И вяра че ще се освободим от мафиотската структура наречена ГЕРБ.
68
5
 
22
 
! Отговори
Борисов Паша преди 4 години
Благодарение на Съединението- мога да крада от повече човекоединици !
67
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Президентът на Разединението кога ще прочете своята поредна заупокойна литургия по повод Съединението на българите !?
66
1
 
9
 
! Отговори
съединението днес преди 4 години
По-скоро е разединение на русофили и русофоби!
65
2
 
11
 
! Отговори
Ехаа преди 4 години
Пропремиерският ПИК поздравява всички българи със съединението и с онези снимки. ДЕВМ
64
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До .62 И аз макар че съм гласувала за Герб ,направо съм отвратена погнусена и от наглостта им и от ненаситната им алчност. За пръв път в живота ми макар че съм на 75 г. може да ми се наложи да гласувам за комунист и то само за да елеминираме още по-гнусният комунист !
63
1
 
15
 
! Отговори
Су 34 преди 4 години
Честито Съединение и да не забравяме, че в Източна Тракия в Одрин, Лозенград, Чорлу и селата около тях живеят над 3, 5 млн етнически българи!
62
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало, простолюдието, слушате ли какво ви говори мутрата за справедливост и победа? С такава алчна мутра на власт никога няма да имате нито справедливост, нито победа.
61
6
 
19
 
! Отговори
. преди 4 години
Не знам за Вас, но ако в София се стигне до балотаж ще гласувам за който и да е, но срещу ГЕРБ и Фандъкова.Надявам се че загубят ли София ще изчене и съществото от снимката.