Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова

Премиерът доволен от рейтинга ни, от икономиката...
Обновена: 4 окт 2019 13:23 | 4 окт 2019 13:12, Веселина Йорданова
250
Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова
Посещение на Борисов в Провадия. Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че се работи активно за посторяването на автомагистрала "Хемус".

Според него след това Варна ще стане един от най-добрите градове за живеене.

Още по темата
"Преди година водихме разговор и казах, че ще си отида от политиката, когато "Хемус" е готова. Магистралата се строи активно", коментира премиерът при откриване на нов финансов център на белгийска група с 300 работни места във Варна.

"Неслучайно Световната банка направи център в София, неслучайно Китай взе решение за световния си мозъчен тръст в София. "Хемус" ще я има, Варна е градът с най-голяма перспектива в следващите 5 години заради младите хора, заради инфраструктурата, заради локацията си. Много висококвалифицирани хора се завръщат", коментира премиерът.

Вчера Борисов беше на посещение в Провадия.

"В Провадия солниците са на 6700 години, а светът не го знае. Солта е била най-важна, това са били най-богатите хора, страхотна история. Китайската стена в сравнение със стената на солницата в Провадия е един млад строеж", разказа премиерът на откриването.

Той изтъкна и че неслучайно всички кредитни агенции дават нарастващия рейтинг на България, а икономиката няколко години е с ръст.

Неслучайно ЕС ни даде най-красивия, модерния, умния ресор, каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дата 10.08.2012г.Лиляна Павлова регионален министър:-До 2017г. АМ Хемус ще бъде цялостно изградена, това са плановете на правителството. точкаСега сме октомври 2019г. Та, Ко речи?
25
1
 
9
 
! Отговори
Max преди 4 години
Ще изкара и той като бай Тошо ми се струва...
24
2
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Бойко, ние не смятаме, да ти дадем възможност парите от "хемус" да ги раздадеш на обръча от фирми. Но, и да успееш всички тия фирми след това ще съдим за некачествен строеж и като им лепнем глоби 3 по-големи от парите, дето са усвоили - и шефове и работници в дранголата!
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нека!Ама да не е с това качество,както до сега.
22
4
 
19
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Реалист,***,какъв реалист си ти,та нали твоя бойко също е комунист,до края на живота си,ще носи титлата за най-млад комунист,на 18години е получил,червената си партийна книжка,нима от шест милиона българи,само ти незнаеш този факт.
21
3
 
7
 
! Отговори
Куку преди 4 години
По скоро ще бъде.
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДЕРЗАЙТЕ СТРОИТЕЛИ 6И като те яхне *** - ех, какъв живооот!Добре че си само един *** трольо и от такива като теб нищо не зависи - гласуваш си за БКП, а неговият режим според закона от 2001 г., е обявен за престъпен; и като го възцариш отново, като първи ***-църв..анко - ти си първият, който изпада от хранилката. Стой си в опозиция на фронт "плюнка" - все си е трошица, нали?
19
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
чакай сега да разберем какво говори тоя човек щял да напусне властта не когато хората си оттеглят доверието от него а когато стане една магистрала който се строи един човешки живот и има да се строи още толкова сега разбрахте ли какво иска да ви каже
18
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 4 години
др.борисов,ти, трябва тогава да задминеш орлите по дълголетие,които живеят 300 години.
17
3
 
17
 
! Отговори
- преди 4 години
Готова , колкото да среже лентичката, а после народа да се трепе по пародичните пътища. Това не са магистрали г-н Борисов, това са пътища потенциални убийци. Дали сте Вие или някой друг , направете ревизия на всички пътища , защото положение е трагично. Данъци на коли, винетки , всичко се плаща, а път по, който да се кара нормално - няма.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще има ли шистов газ във Варна.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи Хемус няма да я завърши... това е шегата ! ДОКАТ Е ЖИВ ЩЕ Е НА ВЛАСТ !Мечта му е било да е Тодор Живков, ето той е !
14
4
 
18
 
! Отговори
Да ама... преди 4 години
Демек към 2050 може да очакваме нова анти-мутренска власт...
13
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представям си как дон Бойко слиза от лъскавата лимузина с бастоня и куцукайки с треперещи ръце срязва с ножицата лентичката на вековностроящата се магистрала!
12
9
 
15
 
! Отговори
АФЕРА БЕШЕ ПРАВА преди 4 години
По Нова година се очаква мощно руско ресто за 3-те големи проекта провалени от ТИКВАТА . ОН си знае. Също се очаква раздвижване около Спас Русев и братя Велчеви заради аферите с Виваком.. Ще има пренареждане около софрата. Затова взе да говори като др. Живков преди Ноемврийския пленум
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честно ли..направо думи нямам!
10
3
 
28
 
! Отговори
Къде преди 4 години
Записват доброволците за работа по Хемус?
9
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи скоро няма да си отиде от политиката щото ще "строи" най малко още 100 години!
8
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е момента Хемус да се строи с младежки бригади, като проходите и пътищата в зората на соца. След тази заявка хиляди младежи ще се запишат да работят доброволно.
7
5
 
35
 
! Отговори
ТИКВО КАЖИ СИ преди 4 години
КОЙ създаде ГЕРБ. СИК или ЦРУ. Или в сдружение с 50% дялово участие