Бойко Борисов: 2019 г. беше добра, отчитаме и се учим от грешките

Образование и здраве са приоритетите през новата година
Обновена: 1 яну 2020 07:36 | 1 яну 2020 07:36, Александър Попов
233
Бойко Борисов: 2019 г. беше добра, отчитаме и се учим от грешките
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов използва социалните мрежи за да направи кратка равносметка на изтеклата 2019 г. и да пожелае здраве и щастие през новата година.

"2019-а беше добра година за България. Работихме много и във важни посоки - за повишаване на доходите на българите, за ускоряване растежа на икономиката, за увеличаване на чуждестранните инвестиции, за разкриването на нови работни места, написа той във Facebook. - Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за пореден път затвърдихме евроатлантическия път на България. Не липсваха и предизвикателства и проблеми.

Още по темата
Правителството обаче положи всички усилия и предприе необходимите действия за решаването им. И през 2020 г. ще продължим да работим по изпълнението на основните ни приоритети.

Инвестициите в образованието и здравеопазването едновременно с реформирането на двата сектора е водещата ни задача.

Работата по изграждането на магистрали, газопроводи, жп линии, болници, читалища, училища, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи. Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година. Още веднъж използвам възможността да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях.

Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите. И това, което мога да обещая е, че ще работим решително по всички проблеми пред страната и до края на мандата ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството.

Пожелавам на всички много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година! Честита Нова година!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе защо всички коментатори не се съберете и да емигрирате в Расийя?? Там ви чакат с духовия оркестър, и фанфарите. Имат си и евтина газ, и евтин одеколон, имат и много велики оръжия. Човек трябва сам да се оправя, а не да чака на някои. Учиш развиваш се търсат те навсякъде с добро заплащане. Само мрънкаш срещу управлението значи си неможар, своите неуспехи прехвърляш вината на друг. Комоса ви пречи другари и малко акъла и мързела. Успешна година и дано някои ви оправи - като гледам ще е oTзад
69
0
 
21
 
! Отговори
купихме ф16 преди 4 години
През 2019 г -купихме Американски изтребители ф 16-САЩ много одобряват правителства ,които купуват Американско оръжие и дават вечна власт.
68
2
 
21
 
! Отговори
123 преди 4 години
Кой му вярва вече на тоя.
67
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Сладките приказки ,, и коментарите са безплодни ,когато нагло ,,зарязваш,,пенсионери и работещи ,за сметка на духовно ограничени,егоисти,снобисти,алчни и зависливи кариеристи,които подхранват несправедливост и напрежение.Не мога да разбера обективно каква е театралната постановка на министрите ти ,от които зависи повишаването на доходите .
66
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нагуши се яко и тази година.Да ти приседне дано!
65
2
 
36
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Учим се от грешките си- 2019 г. данъците не ги вдигнахме достатъчно, за 2020 г. по-високи данъци и поскъпване на цените. Прявилно се учите, ама нии до кога ще ви търпим всичките
64
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано тази година да има възмездие и този да отиде в затвора за винаги.Родата му да носи кръста на унижението векове напред.Дано започне по добро време за България и народа и.Честита да е новата година.
63
2
 
23
 
! Отговори
странЖата ПАК ште... преди 4 години
..ме "ИзриЕ",но ще го напиша:ДНЕС ПО б.н.р.(БЪЛГАРСКО-то НАЦИСтКО РАДИо) в 10 ЧАСА по "новините" пак започнаха с ХВАЛБИТЕ,но страшното е,че гУранофф ШТЕ НИ го "ВКАРВА" в "чакалнята" - за евротО,тогава "СРЕДНИТЕ" ПЕНСИИ ЩЕ СА ПО 200 еврО а минималните по 100 еврО,колкото струва 2 килА истЕнски СУжУК!!!ДА ВИ Е ЧЕСТИТА 2020!!!от чАкАлнята та В ПЕЩЕРИТЕ!!!!
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, къде да бягаме.И навън е безгласност иунижение,но повече боли.Кой ще запълни плана РанНът.Цялата партийност го харесва и затова е беззъба.И Слави да дойде и той наДоганще се кланя.А някой бутат ралото.Така еот време Оно.
61
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вчера платих сметката за телефони на семейството .общо 100 лв , 80 за разговори и 20 лв ДДС за самолет на Бойко от данъците на хората .успешно приземяване на пенсионерите .
60
2
 
35
 
! Отговори
Господи, моля те, преди 4 години
когато идваш за Страшния Съд, първо мини през България !!
59
3
 
28
 
! Отговори
цитат преди 4 години
При бкп хората излизаха от морето с разстройство.При герп-със запек.Умник!
58
1
 
45
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Първият признак на ГЛУПОСТТА е пълната липса на СРАМ-----Зигмунд Фройд
57
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееех Бойко млдостта ми мина покрай такива като теб дето се учат от грешките си ! На гърба на хората
56
2
 
44
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Най добрите европейски и японски експерти да пристигнат - ще им трябват години за да почне България някакъв възход- Толкова е съсипана държавата че почти никой не може да я спаси- сега очаквам да спре Турски поток този американски васал- и догодина да нямаме и газ- не че ни трябва- То повечето хора са на дърва и живеят в землянки и каравани! Газта е за развитите индустрии! в Бургас е пълно с бездомници -навсякъде са- Още като изляза от дома си- и след 100 метра някой ми се моли за пари !
55
2
 
38
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Много народна...пара изпотроши Тиквата за да се...учи той и екипа му от Калинки.На това не му се вижда...краят и за това трябва да се маха с един...голям народен шут.
54
1
 
28
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Опрощаване на 20 000 000 000 лв. не събрани данъци от НАП, по нареждане на Б.Б. от Банкя не са твоите данъци ! Ти си платил свойте обикновен гражданинино и помисли чий са опростените.Така няма да си стоиш в къщи на изборите ,а ще помислиш за бъдещето на децата и родителите си .
53
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Бойко е добра, продължава да краде, успя да купи местните избори, вдигна данъците, ще краде още от евросредства и данъци, няма достатъчно будни хора за големи протести.А другите или си трайкат и чакат друг да оправи нещата от само себе си или гледат далаверка покрай Бойко или бягат. И така докато съвсем се затрие всичко.Не дай Боже да ти потрябва доктор или да имаш работа с администрация. А когато стигнеш до пенсия само студ, мизерия и умирачка.А Бойко ще ви говори колко е добре той.
52
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тодор Живков беше като Айнщайн сравнение с тоя неграмот, ник.
51
2
 
36
 
! Отговори
ГЕРБ преди 4 години
Еми те, така се учат да управляват!Проба-грешка, проба-грешка...И ако мине!Лошото е, че докато се научат май няма да останедържава за управляване..