ДАНС и МВР влязоха и във ВиК Пловдив

Подобни акции ще има в цялата страна
Обновена: 10 яну 2020 09:45 | 10 яну 2020 09:45, Петя Славова
23
ДАНС и МВР влязоха и във ВиК Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДАНС и МВР извършват проверка във ВиК Пловдив. Ще бъде извършена пълна проверка на дейността на държавното дружество, съобщава БНТ.

Още по темата
Акцията е по разпореждане на министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Подобни ще има в цялата страна.

При вчерашната акция на разпит бяха привикани бившата областна управителка на Перник Ирена Соколова и управителят на ВиК-Перник Иван Витанов.

При акция на спецпрокуратурата бе задържан и министърът на околната среда и водите Нено Димов, който остана в ареста за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
collector преди 4 години
кога ще влязат в офисите на вмро там е пълно с престъпници
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако мамин Ваньо го опандизят, в Пловдив трябва да празник!
21
0
 
4
 
! Отговори
гробарят преди 4 години
Ясно е ,че всичко е показна акция на Герб да отклони вниманието на наивниците от проблемие които касаят оцеляването на нацията като водопоподаване ,здравеопазване и т.н ,държава отдавна е абдикирала от задълженита си и никога няма да си върне контрола.Всичко е на авто пилот ,премиерът е главен виновник за това състояние на кома в което е държавата ,но и народът е толкова зомбиран,че не вижда по-далече от носът си!
20
0
 
6
 
! Отговори
ДАНС и МВР преди 4 години
в което и ВиК да влязат, няма да сбъркат.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Акция заради *** от Италия
18
1
 
15
 
! Отговори
Нели преди 4 години
Трябва да се промени Закона, който задължава клиентите да плащат загубите на ВИК и Топлофикация. Ако не се промени Закона, ВИК и Топлофикациите ще продължат да калкулират всичките загуби на клиентите си, и да не предприемат действия за спиране на течове и кражби. Сега задължават клиентите да търсят кой краде вода и топлина, което не е наша работа, и ни начисляват всичките им загуби от кражби, течове, липса на ремонти и обновяване на съоръженията им.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
трябваше да свърши водата в Перник за да се сетят и по другите места че се пилее и пилее.Господа, в плана на ВиКтата няма ли заложени колко %-та загуби има и колко ще ги намалят? от 20 години слушам как са над 60% и по 2-3 да ги намаляха за година сега щяха да са нула....
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само МВР и ДАНС ли не са гледали клипа с Лиляна павлова където казва ще направим стената без да източваме водата ще направим пречиствателната ще сменим тръбите!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пете, Пловдив е град, различен от Перник. Хайде си провери информацията, не всички неща, започващи с П са едно и също. Айде, Пете, и си поправи заглавието.
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как са влезли така и ще излязат! Нищо ново повтарят едно и също влизат излизат!Тоя сериал го гледаме от 30 г и нищо така е не може да се забременее от мъж
13
1
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Борисов въведе един нов почин на управление на държавата - силовият почин. Аз досега не съм виждал управлението на държавата да минава през нейните силови структури. Това за мен, означава само едно, че поради липсата на държава, няма и управление, поради, което се налага да се имитира такова. Къде е субординационната ос на Държавата? Защо се налага министерства и учреждения да се налазват редовно от силовите структури и съдебната система?
12
0
 
6
 
! Отговори
избирател преди 4 години
е най накрая влизате в клондайк пловдив..този спартак николов дали се е взел за онзи Спартак ! заслужаващ вниманието на историята ама такава история си натвори че не ми се мисли кой ще го брани ако разбира се има справедливи съд и прокуратура.нека разплитането на чорапа и навиването на кълбото прежда започне сега.този и сестра му май са някакви сектанти но нищо което бог им дава и ги балогослови по техните разбирания не е богоугодно.там и пастора и сестричката да се пипнат за имоти на вярващи
11
0
 
21
 
! Отговори
съвет преди 4 години
Такива акции са думба лумба,след дъжд качулка.Трябва да се мисли на важни постове да се слагат специалисти,а не-калинки.По-добре да направят Министерство на калинките за свои хора.По-малко ще са щетите.
10
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
събрали се най - умните да се изкажат под статиите
9
0
 
24
 
! Отговори
Оставка преди 4 години
Сега ли се сетиха след като се вдигна шум,тези институции изобщо работят ли,огромни бюджети и заплати а в държавата бардак?!
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И нали гледам нашето ВИК чисто нови джипове а навсякъде тече един комшия му наводниха двора вика ги те се смеят и викат хората се оплакват че вода нямат ти имаш и ревеш
7
1
 
11
 
! Отговори
избирател преди 4 години
що пропуснахте влади горанов и каракачанов кой от двамата *** ви е по кадърен от останалите ...те пък са еталон мярка за низост....единия само гърми кьор фишеци македонски и се дуе като мисир пред *** щото това му е мястото за изява в тоя министерски съвет.....а другия пинокио който търси пари под вола и телето а сам лъже и то толкова нагло че ти идва да му навреш един *** в устата ..хем да може да диша хем да мълчи само да мучи...и стая *** причесчица направо си е влади дурачок.
6
2
 
18
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Цяла България е пред колапс след 10 годишното управление на хунтата. Не е само ВиК. Всичко е пред разруха. От 30 години нищо не е пипано по електро и водопреносната система, ТЕЦ и други. Парите от сметките вместо да се влагат в подмяна и подръжка се разделят на големи заплати и хилядна администрация. След няколко години ще се отпуснат пари на данъкоплатците за мащабни ремонти , а осъдени за погрома няма да има
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анонимен 2 без министрите и зам. министрите останалите чиновници и експерти са потомствена номенклатура.Деца и внуци на старите чиновници,бездушни и безкруполни,те не са от полит.партия те са "независими" и некомпетентни,несменяеми.
4
0
 
13
 
! Отговори
бушона преди 4 години
Ами ще крещят,ще врещят,ще го сочат с пръст и ще обясняват колко е виновен той и само той,и след това тихичко ще го пратят посланик в Нубия или там някъде!