Гешев: Не може главният прокурор да бъде привикван със смс-и

От президенството отговориха на упрека на обвинител №1
30 яну 2020 19:09, Красимир Ангелов
99

Главният прокурор Иван Гешев обясни каква е причината за прекратяване на комуникацията с президентството. Това се случи ден след като държавното обвинение разпространи записи от СРС-та, за които се смята, че са с участието на президента Румен Радев.

Още по темата
Обвинител №1 заяви, че е получил смс с покана за среща с държавния глава от главния секретар на президентството.

"Не може главният прокурор да бъде привикван с смс-и от едно лице, вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му", заяви Иван Гешев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

От президентството отговориха
, че опитът на главния секретар Димитър Стоянов да се свърже с главния прокурор няма отношение към внесеното искане от прокуратурата в Конституционния съд и че от президентството научили от медиите за действията на главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
А по-сериозно де преди 4 години
Май ще става като онзи случай, как беше, "на коленее...."
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каскетът кърти :)))))) Уникален стил тип цивилен милиционер от 1987 г.
82
1
 
5
 
! Отговори
do 87 преди 4 години
е щом племето не вижда алтернатива на мутренската си държава ми нека е герб бе, кой ви спира да си режете клона, ако племето е тотално тъпо да мисли така значи правилно трябва да бъде унищожено, и герб добре действат в тази насока, то мутрата и да иска друг вариант не може да предложи щото толкова си могат.Затова не гласувам за Нинова защото не трябва да се спасява простия матр'ял.
81
3
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
ГЕРБ управлява защото фалшифицира изборите и купува гласове.
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да допълня. Всичките ми познати и обкръжение не харесва ГЕРБ, но когато дойде време за гласуване, се гласува за ГЕРБ, само и само БСП да не са на власт.
79
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, което червените не могат да разберат, е че герб управляват, защото народът ви мрази. Наказател вод. И така ще е. Ако не сте свикнали, свиквайте.
78
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що да не може ти да не си господ като правиш активни мероприятия срещу президента подслушваш го , подслушваш висши военни заради некви битовизми (може и да се възбужда като се рови в чершафите на другите) може ама искаш специална покана подмазвач и *** нищо не разбиращ от право.
77
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Круме! Според червените, ако не ги харесваш, значи си от герб, ама те толкова могат, не ги съди.
76
0
 
10
 
! Отговори
Ханчо преди 4 години
Кажи нещо за оня с терасата 200 квадрата?
75
3
 
11
 
! Отговори
Ие преди 4 години
Президента Радев изменил на държавата щот уредил жена се на работа. Ухахахахаха Абе Кратунчо, а тия дето дават на баба ти 200 лв пенция те не са ли държавни и народни изменници? Що гешев си трае за тях??Списъка с *** е много много дълъг. И се почва от номер едно.
74
2
 
8
 
! Отговори
Ие преди 4 години
Пеевски дето един ден в парлавента не е бил. Дали го слушат и него. А Кратунчо??
73
2
 
11
 
! Отговори
ие преди 4 години
Кратунчо а гешев кога ще залае и милиционерите на господаря си??? Лилето, Лъчо мозъка, вальо златев, министрите на пожарникаря. А дали слуша и Бат бочко?! А? Как мислиш Кратунчо?
72
13
 
9
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Щом всички възможни червено..гъ..зи ориг.офре..ни и президентски гъ.зо.*** са се вдигнали да плюят Главния прокурор значи на прав път е. Нека си те плюят г-н Гешев. Ти си ги мачкай ме.керетата, мачкай си ги пък те нека си те плюят. Народа те харесва. Бой по червените, бетонни чу.ту.ри. Само така.
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
откъде изпълзя бе герберски червей "хан крум", че такива украси на ръцете нали знаеш че със сигурност ще има за гешев за борисов и за колко други видни гербески дейци, ти като си дрискав гербераст аз ли съм ти виновен че харесваме други, то държавата не е за вас само, 1 млн са за герб *** 1 млн са за бсп и 500000 за дпс и 300000 за ОП,останалите 4млн неизвестни, що така искате всичко да заграбите и да използвате властта да смачкате другите.Не така,МАЛЛЕЕ, ТОВА ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ЛИ Е, НЕГРАМОТНИКО!
70
2
 
9
 
! Отговори
wffff преди 4 години
хан крумее, хан крумее, много си го закъсал бе човек,виж се на каква топка злоба си станал,до това те е докарала гербеската държава, по това се разбира че живееш в герберска "демокрация" само тя може да произведе толкова злобни хора. ами оправяй се, не мога те мисла tебе.
69
0
 
3
 
! Отговори
Само да попитам преди 4 години
Без да се меся в "Ханските" работи. Не сме чули какво казва по случая изпращачът на СМС-а репресирал Г-н Гешев.
68
2
 
2
 
! Отговори
do 56 преди 4 години
в любимата америка никой не говори по тлефона мнооого отдавна ,само текстове и със скорост на светлината, една група разговарящи текства и си отговаря за 1 мин колкото ние за 1час, ама откъде да знаете, *** гербераст толко си може ама иначе с власт вместо в затвора. Е, няма такава държава байно, няма.И въпроса е че не е тоз *** да задава методиката на комуникация ясно ли е в мутренската държава.а за комуникирането му чрез медиите ще си получи белезниците, като не е научил законите.
67
7
 
6
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До yesВижда се колко ти е пипето - червен комуноид - щом не съм червено.гъ.з *** значи съм от ГЕРБ. толкова си можете така мислите. Всички сте един дол дренки като онова недоразумение "зеленочорапестия" Румен Грипенов. Злобари сте и ще умрете задавени от злобата си. Аз съм си най обикновен гражданин който ви мрази безплатно и се кефи като ви гледа как се гърчите от страх пред г-н Гешев. А той все още загрява само - ще ви се завие свят какво още ви чака. Браво г-н Гешев смачкай гни.ди.те
66
0
 
5
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
Да се готвиТехноимпекс от с. Крушовица !
65
0
 
0
 
! Отговори
Хан Апарух преди 4 години
Време е да направим България отново велика. Държавната и Общинската администрация 1/4 от сегашната. На държавна работа - само хора в нераностойно положение, само по 1 от семейство. Останалите - на трудовия пазар. Заплатите в тези администрации - по малки от заплатите в индустрията. Никоя заплата на ръководител на Държавна или Общинска длъжност да не надвишава 3 пъти средната за администрацията.