Сачева: Политически опоненти стоят зад медсестрите

"На всеки нов разговор идват нови и нови искания"
Обновена: 6 мар 2020 08:50 | 6 мар 2020 08:50, Елка Василева
85
Сачева: Политически опоненти стоят зад медсестрите
Деница Сачева. Снимка: архив, БГНЕС

Зад протестиращите медицински сестри стоят политически опоненти. Това заяви социалният министър Деница Сачева, чиято оставка искат от протеста, който ескалира тази сутрин в сградата на Народното събрание.

Още по темата

„Това в момента по-скоро има политически елемент, отколкото синдикално искане. От 1 март има политическа акция, която се провежда пред Партийния дом /сега сграда на НС/, с искания за оставки”, заяви пред Нова тв министър Сачева.

Тя обясни, че са проведени серия срещи с представители на медицинските сестри и  са отпуснати допълнителни финансови средства.

„Проблемът с разговорите е, че с всеки нов разговор идват нови и нови искания. Не ми е известен конкретния повод за тази акция”, заяви Деница Сачева.

„Търси се целенасочена провокация. Зад тях стоят политически опоненти”, смята още Сачева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
23
 
! Отговори
До 30 преди 4 години
Не е красавица вярно, но и професионалист не е. Просто един парашутист дошъл да смуче от соц. система.
31
17
 
3
 
! Отговори
K.Коцев преди 4 години
Знае се и кои са -БСП!
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министърката на социалния геноцид! Баща и беше некадърник в министерство на културата, а щерката директно застрашава живота ни!
29
1
 
20
 
! Отговори
Предприемач преди 4 години
Само като и видя визията....и не и вярвам на тази.
28
1
 
22
 
! Отговори
Калитко преди 4 години
Тая прилича на баба Шакире - доячката от горната махала.
27
16
 
5
 
! Отговори
За Деница Сачева преди 4 години
Да не е миска! Това е вярно, както е вярно, че е супер компетентен човек.Да си министър не означава да си с визия на чалга певица, означава да си компетентен,да можеш да взимаш точните решения, да ги отстояваш и защитаваш.Вероятно злобарите, които се исказват за външния й вид изглеждат доста по зле от нея и злобата им показва избиване на комплекси.
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка ми е мед. сестра във В. Търново....и взима 600 лв. чисто. Тези кого лъжат, че са увеличили заплатите. Майка ми усилено учи немски и е решила да ходи да гледа дъртаци в Германия. Един ден ще се събудите без лекари и сестри. Калинките като тази Сачева ще се грижат за вас.
25
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трольо, пак оплеска опорките - дай по-завоалирано, де, така че да не личи че си сам-самичък зад амбразурата!Цяла България видя цирка на БКП-грипчо-галева-слафчофските маймунджилъци, ти си изсмука от средния пръст само джафкането за заплатките!От май миналата година тия петте "сестри" не са медицински, а са "сестри" на сестра Галева и на пищна софра; всички останали отдавна са се разграничили от тяхната арогантност и пошлост.
24
3
 
21
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Тая не спря да лъже и да се опитва да противопостави едни хора на други хора.
23
0
 
24
 
! Отговори
8 преди 4 години
На тази само гестаповския й вид е достатъчен да предизвика всякакви протести ! Виж външната министърка е друго нещо - все ухилена до ушите !А Теменужка , дето не може да завие и една крушка е на енергийното -много говори , а нищо не върши !
22
1
 
25
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
Тази тлъста и мазна лелка не става з а нищо повече от касиерка на някое гише. Кой я сложи за министър. Такова нелицеприятно недоразумение
21
25
 
3
 
! Отговори
До Анонимните преди 4 години
Ако коментирате колкото да падне тавана - става. Обаче, за тези, които следят исканията на медицинските увреждания и майките на деца с увреждания е ясно, че те нямат за цел да постигнат определени условия, апросто протести безкрай. Това е задачата им.Човек трябва да е супер нетолерантен и негативно настроен, за да не види, че има постигнати определени договорености, разширяване на кръга от хора, които ще се възползват от Закона за социалната помощ.Естествено няма 100% постигнато.
20
31
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Отначало когато камерите снимаха отдалеч помислих, че Кyрнелия Нинова е излязла на прозореца... - но после стана ясно, че това била сестра и... - приликата е поразителна...
19
2
 
26
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
А зад министърката какво стой? Не е ли пак политика? И изобщо не е ли всичко което се случва в държавата (а и където и да е било) политика?Просто си кажете - не можем, не ставаме, време е да си ходим!
18
3
 
24
 
! Отговори
1234 преди 4 години
А зад трите самоубийства за 2 седмици коя партия стои? А зад демографската катастрофа?
17
5
 
27
 
! Отговори
Вяра преди 4 години
Аз съм *** и Вие сте прости беше казал венету. но сега разбрах че има и *** като тази Сачева. Главата и пълна с гюлета
16
4
 
22
 
! Отговори
Чорбаджийка преди 4 години
За такава се е помислила, а медицинските сестри - за прислуга. Малко се е объркала, защото не им е писано по рождение да превиват гръб за жълти стотинки, както и на нейната клиентелистко-мафиотска партийка не й е писано вечно да кльопа на корем, докато се преструва, че "управлява".Такава разруха причиниха в здравеопазването, че не само в районни, но и в областни болници се закриват отделения - няма кой да се жертва, докато тези залоени физиономии гледат нагло и надменно и ръсят простотии.
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая е поредния бушон. Няма никога да се сложи читав човек на министерски пост, Баце ги намира по подлези, молове, паркинги....Избира си ги по послушание, не по кадърност, затова такъв е резултата.
14
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отвратителна ,нагла и как извърта проблема и едва ли не ние обществото не им даваме пари на тези нещастни и отчаяни жени . Не ние общесдтвото сме с тях ,защото от вашата лакомия няма пари за никого освен за задоволяване на вашата лапачка. Може ли майка да не разбира други майки ,които протестират само за да могат да преживяват а не да трупат милиони като тази нагла и отвратителна акула !
13
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре, ***, Сачева, вземи поне един път поеми отговорност! Щото цялата социална система на страната е в разруха и мизерия. Политическо безсилие е да се отърсваш от отговорност с мистериозни "политически опоненти", "външни атаки" и "хибридни войни". Ти си политически труп. Сбогом!