Eнергия, адреналин... Какво е изпитвал Кристиан Николов след дрогата?

Употребилите наркотици се чувстват сякаш "морето им е до колене"
22 апр 2020 18:35, Красимир Ангелов
194

Само едно хапче амфетамин вдига адреналина многократно. Под въздействието на такъв опиат, според разследващите, е бил и Кристиан Николов във фаталната неделна вечер. Медиците са категорични - амфетамините замъгляват преценката и променят реакциите.

Диpекторът на Държавната психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм д-p Владимир Николов разказа за влиянието на наркотика.

Още по темата
"Това са психостимуланти, които ви вдигат всички биогенни мини. Зарежда ви с много енергия, зарежда ви със самочувствие и както се казва, морето ви е до колене", обясни той пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Според разследващите под въздействието на амфетамин е бил и 22-годишният Кристиан Николов, който с джипа си блъсна и уби журналиста Милен Цветков. Хапчето за смелост, предполага се, момчето е взело на частно парти вечерта преди фаталния инцидент. По неофициална информация купонът е бил в местността "Златните мостове" на Витоша, а поводът - рожден ден.

Експертите посочват, че младите най-често прибягват до психотропните вещества, за да повишат адреналина си.

"Повдигат целия жизнен тонус на организма. И оттам се губи преценка на реалността, оттам идват и заплахите", разказа още доктор Николов.

Хората, употребили наркотични вещества, са лесно разпознаваеми. Не може да се твърди с абсолютна сигурност, но по всяка вероятност спътниците на Кристиан са знаели, че той не е в състояние да шофира.

"Един такъв спокоен човек изведнъж става много весел, много активен, той много знае, той е най-велик...", обясни докторът.

Д-р Николов посочва, че ако Кристиан беше само под въздействието на канабис, последиците от инцидента може би нямаше да са същите.

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
0
 
! Отговори
Да де преди 4 години
До ХиенаИмунитет като правен термин се тълкува,че закона не важи за теб и е предпоставка за извършване на ненаказуеми престъпления!Защо им е на дупетатите,съдиите,прокурорите и т.н.т имунитет ако не вършат престъпления?
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фъ захтвора за да му се услади, първо аХналено афтер ит оХорално, следкоетозамаьонезено че да наже за втори път мармалада и айда пъ в хот докуредоИзопще ще има оправия на пустата му наркомунания
119
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата на БКП (ГЕРП БСП ДПС)
118
2
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Спонсорите на БСП до един в кауша:):):)Ветко,Метко,Миню,Банев,са и този наркоман и майка му вътре:):):)Гешев отговаря за по-големите присъди:):):)Черепчето избега засега,но се ше се върне да спаси жена си:):):)
117
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е на възраст, когато вече родителите, колкото и скапано да са го възпитавали, вече не носят пряка съдебна отговорност за неговите действия. След като гледах клиповете, наистина действията говорят за умисъл - този просто връхлетя върху автомобила пред него без изобщо да натисне спирачка.
116
1
 
0
 
! Отговори
jkl преди 4 години
давам 5 за 50лс за среща
115
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам няколко човека на 40-50г и жулят яко кока , алкохол и хашиш и тъжното е че всички са шофьори , на автобус, на тир, на бус за разнос.. До сега за 3-*** знам че са ги глобявали за алкохол и без книжка оставаха и месец-два по-късно са пак същите.
114
1
 
0
 
! Отговори
GG преди 4 години
До ХиенаЗапетаите по интуиция ли ги слагаш? Говориш за НЕобразован човек, а не си се видял ти какъв си...
113
3
 
10
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Това не е никакъв адреналин дето го е усетил. В затвора ще усети истински адреналин и разни преживявания, които само по порно филмите е гледал.
112
2
 
5
 
! Отговори
Хиена преди 4 години
гробист има имунитет,помните караянчева ударила семейството, се разминало на гербистката, това семейство било заплашено, те заминаха в чужбина, май България върви към тотално Мутроуправление,няма изненада, кой премиер?криминално проявен, не образован, манипулиран от удобни правителства, има задача да изчезне Мислящ Българин, да останат, такива като тези, наркоманчета, *** от Пайнер,дай на народа дрога и чалга и няма Държава.
111
1
 
3
 
! Отговори
GG преди 4 години
Всички дрОгари под строй и на лечение при д-р Николов, моля !
110
4
 
5
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Може да е изпитвал удолетворение, че изпълнил задачата която са му поставили. Може би наркотиците са за прикритие, ужким че случайно.
109
2
 
6
 
! Отговори
Костадин Костадинов преди 4 години
г. Василев това че сте карали пинал, говори само едно, нямате първите осем години възпитание
108
1
 
7
 
! Отговори
Фанимае преди 4 години
Здравейте всички,имаме лаф:малък човек голяма кола/мисля че покрива 90% от истината ,комплекса трябва отнякъде да избие
107
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не ме интересува какво е изпитвал Кристиан под въздействието на наркотиците. Убил е човек заради тях. А само заради тях ли? Или да прибавим разхайтването му от страна на родителите?
106
15
 
3
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Какво се правите на луди бе селски лицемери, нима никога не сте шофирали под въздействието на алкохол???Аз съм шофирал и си признавам, че съм правил неразумни действия!На големи морални стожери се правите , а сте най обикновенни селски пангулини сеещи селска простотия!Агент Доналд Манафор!ЦРУ!!!
105
10
 
2
 
! Отговори
Разбрахме преди 4 години
ПТП с един умрял,изгледахме и запосите от камерите!Само една ли е катастрофата в БГ?Другото си е чиста реклама на наркотици.Няма ли новини са Кардашиан и тъмно синия?
104
3
 
14
 
! Отговори
V преди 4 години
Добре де .Защо никой не задава най важните въпроси ??? Нали има карантина ?Кво прави синчето на Лъчо на купон на Витоша ??? Я кви огромни глоби има за народа а за сина на герб няма .Хората си губят хляба заради карантината ,а гербавите на купон на Витоша .Кво прави по въпроса гербавата прокуратура ??? На колко от купона е шибнала по 20 бона глоба като на възраждане ? Какви са статистиките на герб при ПТП тата .И какви преди тях ??? Нали мафията герб уби Милен Цветков .Що няма актуални питания ?
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дами и господа,Психиатрията се самосезира. Очаквайте гости!
102
4
 
2
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 4 години
От дрога България може да печели милиарди еура. Но, има едно но, българският народ не трябва да се трови. Просто копирайте нас, албанците, три войни изнесохме за петнайсе години от дрогата.