Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос

Тръгна подписка на граждани срещу президента
718
Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Подписка с искане за импийчмънт на президента Румен Радев събират недоволни от действията му граждани.

В петицията си те посочват, че откакто заема длъжността президент, Радев "успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите".

Още по темата
Недоволните от действията му смятат, че призовава народа към метеж, както и за външна политика, отдалечаваща България от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България, пише още в петицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


718
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
13
 
10
 
! Отговори
2луп преди 3 години
До БауНормално е да има 6000 до сега все пак има една многобройна не работеща администрация на която Боко скоро вдигна заплатата. Те не искат оставка на Герб по финансови причини. Милиарди похарчени за електронно правителство и нищо. За сметка на това Литва похарчи 20 пъти по малко и за по кратко време имат електронно правителство. Свикнали те от комунизма лентяй в администрацията не искат промяна
37
13
 
27
 
! Отговори
ибриka на Решетников преди 3 години
Радев и котилото му от роднини , баджанаци и авери затънали до уши в далавери, тотално обезсмислиха и сринаха тази и без туй никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на този за гр. Враца и областта и. Tолкова ли сме богати та да хрантутим и дондуркаме един доказал се злобен безделник и антуража му ----- ????????????????????????????? ----
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остава да започнат да си мерят списъците за тази работа са изборите и хората точно това искат.
35
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21То и всеки може да си блокира Орлов мост, се оказа, но това май не го коментираш. Защо ли? Готино ли е да работиш за Черепа и Маджо?
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33С абсолютна сигурност, да. Това колко рейса ромове са? Поне 1000.
33
3
 
20
 
! Отговори
Българин преди 3 години
"Дошъл от село С два пръста чело И застанал начело"Р. Ралин
32
14
 
14
 
! Отговори
браво преди 3 години
Всеки има право да си събира подписи, важното е колко ще събере и дали тези подписи могат да доведат да импийчмънт.Но да не забравяме каква е първата и главна цел - ОСТАВКА на Борисов и Гешев!ОСТАВКА!!!
31
11
 
18
 
! Отговори
rg преди 3 години
Аз съм от Бургас, къде да се подпиша?
30
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Ще са повече от "протестиращите" по кръстовищата в София. 100%
29
16
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
тулупа лично ще опъне палатка пред президенството и той завалията иска оставка.
28
9
 
13
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
До 21Вместо да ръсиш глупости прочети малко. С гласове от народното събрание мо е да се инициира сваляне на президент. Проблемът е там, че ако го направят ще са пътници и не ти говоря само в политически смисъл. Тези петиции са нищо. Слави събра милион гласа за субсидиите и редуциране на депутатите, но промяна няма. Ето за това ни трябват млади и умни хора, които нямат нищо общо с комунделите и ДС. За да прилагат законите
27
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Ще има около 80 човека вероятно, равняващи се на 2 (две) "фамилии" ромове.
26
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз заключава, че в по голямата си част, петицията е правилна.Наистина не драсна до държавник. И не е да нямаше достатъчно време. Такова му е нивото.
25
20
 
22
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Хм, интересно, абе може и да има заблудени люде, които да искат оставката на Радев, но тик-воча и гешеФФ са в пъти по-належащи за оставка , съд и доживотна каторга !!!
24
15
 
25
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 26Вече са близо 6000 :D Доста хора не искат хаос ...
23
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе къде ги тия недоволни? Докарай поне там стотина човека с автобуси от провинцията,спретнете едно шествие за импийчмънт,та да е някак по меродавно!
22
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния номер от татово когато работническите колективи пишеха писма до вожда като, че ли нещо зависеше от тях
21
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко на брой ще са недоволни от Радев, искащи импийчмънт, ще покаже подписката, ако не я фалшифицират. Дали ще има за една рота?
20
11
 
25
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Първо ПРОКУРАТУРАТА ДА изясни записите и снимките..... Тези протести са за това. защо ЕС мълчи по въпроса, а се изказа за изборите в Беларус?!!!! ЕК е по корумпиран и от герб
19
25
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
направили подписка...че той всеки може да си направи подписка...елате да протестирате против президента и да видите какъв ураган ви чака...ама не смеете...излезли ми с някакви смешни подписки...организирани от мафията ГРОБ и мислят,че някой ще им се върже...по-вероятно е протестиращите да ви вържат,за пейките на барикадите и да ви използват като жив щит срещу полицията...