Нинова: Българското правителство убива икономиката

Оставката на кабинета е спасителна за България, смята тя
5 сеп 2020 16:54, Анисия Иванова
208
Нинова: Българското правителство убива икономиката
Снимка: БСП

"В условия на тежка икономическа криза и още по-тежка социална, която се задава, върху бизнеса, малките и семейни фирми се упражнява неимоверен натиск. Случаят с Хиполенд не е единствен. До нас достигна информация, че на хора, присъствали на протеста, са снемани лични данни и след това са изпращани проверки, включително от фонд "Земеделие”, заяви Корнелия Нинова в Добрич.

„Спрете рекета върху хората. В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива.”, поясни Нинова.

Тя допълни, че има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки за десет години назад, като това е накарало много от тях да се отказват от помощта и са предпочели да затворят фирмите си.

„Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване”, подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат.

Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми и наказателните акции срещу непослушните е удар по и без това сриващата се икономика.

Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.”

Корнелия Нинова се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в рамките на кампанията за пряк избор на председател, където представи приоритетите си за партията и държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
13
 
! Отговори
Предизборни действия преди 3 години
1.Предстои избор на пръв сред равни,равен сред първи или както там севеличаят ген. секретари на комунистите.(Ето че употребих клише-комунисти?Те ако са комунисти,ние сме марсианци).Нужно е масата да знае,че др.КН неспи и не яде,а мисли за икономиката,а оттам-за благосъстоянието и то не самона партията,а и на целия народ.2.Освен за благосъстоянието,тя се грижи и заморала,да виждат в нея единствен защитник и непоколебим борец срещу лошите,за кого да гласуват на избори за ВНС.Надежди,мечти...
104
10
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До истина: За лявата идея ли си се загрижил? Упокой се, БСП е единна, опозицията е само сред бившите "вечни" депутати.
103
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нали ..герб са бивши БКП и БСП може повече от70%,все там бря Нинова )
102
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По въпроса за Техноимпекс имам 2 въпроса :1. Ако предложа да ви продам примерно мобилен оператор за един лев ще откажете ли ?2. Тя го закупува от приватизацията 99г. , кое правителство я прави тази приватизация и кой е решил да й продаде това предприятие за 70 хил. долара ? Не е луд този който яде баницата , а този който му я дава ;)
101
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ражда главата на Нинов, във "Визия за България" и се ражда фонд за уравновиловка между районите, който да раздава евромилиардите на когото трябва.
100
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как го позволили червените Нинова да ги яхне?-Ами Техноимпекс, Булгартабак, Топлофикация София, енергетика, Румен Овчаров, Жената я бива в далаверата.
99
5
 
18
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Нинова е предизборна кампания за лидер на БСП, всячески се стреми да си запази поста и като нищо не и ражда главата, пак Бойко Борисов виновен.
98
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересен е коментарът на Цветан Цветанов преди година на въпрос от журналист: Има ли компромати срещу Борисов?- ЦЦ казва:Ако имах, нямаше ли да ги направя обществено достояние?
97
3
 
13
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Нинова не може да върже три думи без препинателен знак! Ренегат - от СДС в БСП. Как го позволиха хардлайнерите в БСП?
96
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскетът не може да разследва холивудска продукция иначе казано незаконно придобити и с неясен характер кадри, които не са СРС.И в моето нощно шкафче, каквото всъщност нямам, можете да заснемете евробанкноти, ако си го режисирате.
95
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 118 Само ти ли не разбра, че това е правено с фотошоп? Тези чекмеджета вече са претоплена манджа.
94
5
 
13
 
! Отговори
истина преди 3 години
Лъжа Нинова уби лявата идея. На 13.9. ще има три безлични бесепенца.БСП върви с бързи крачки по утъпкания път от БЗНС и СДС.
93
13
 
4
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Дай тон: Да започнем откъдето трябва - от оставката на Бойко. Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС. Когато е оттървен от крадливата и некадърна гербаджийка дружинка тогава ще е отлепим от дъното.
92
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана с нощното шкафче с банкноти евро и кюлчета злато на Вожда-Слънце??Каскета защо не разследва случая???
91
0
 
10
 
! Отговори
До diana21 преди 3 години
Нищо не разбираш от политика..................казал съм ти 100 пъти...............отивай в кухнята да готвиш за мъжа си!!!
90
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Е, ще има 2 милиона българи в чужбина! Заминаха преди 20 г., когато червените другари си накупиха предприятия, с пари от БНБ, раздадени безвъзмездно, после ги фалираха и хората останаха без работа! Сега какво реват червените?! Тагава ГЕРБ все още не бе и проект!
89
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на крадливата герберска шайка......................после съд и затвор, и да връщат всичко крадено...............апартаменти, къщи, вили, коли, сметки в западни банки, кюлчета злато и т.н.!!
88
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова дори да е крала (в което се съмнявам, защото няма доказателства)...................тя е само една аматьорка в сравнение с професионалните крадци от ГЕРБ!!!!
87
4
 
16
 
! Отговори
Дай тон преди 3 години
Нинова, дай тон! Да започнем с твоята оставка и с тази на Радев! След това и Бойко може да си подаде оставката.
86
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох................стига с тоя "Техноимпекс ".................ако беше крала , досега да са в подпукали................от прокуратурата!!!