Нинова: Българското правителство убива икономиката

Оставката на кабинета е спасителна за България, смята тя
5 сеп 2020 16:54, Анисия Иванова
208
Нинова: Българското правителство убива икономиката
Снимка: БСП

"В условия на тежка икономическа криза и още по-тежка социална, която се задава, върху бизнеса, малките и семейни фирми се упражнява неимоверен натиск. Случаят с Хиполенд не е единствен. До нас достигна информация, че на хора, присъствали на протеста, са снемани лични данни и след това са изпращани проверки, включително от фонд "Земеделие”, заяви Корнелия Нинова в Добрич.

„Спрете рекета върху хората. В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива.”, поясни Нинова.

Тя допълни, че има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки за десет години назад, като това е накарало много от тях да се отказват от помощта и са предпочели да затворят фирмите си.

„Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване”, подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат.

Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми и наказателните акции срещу непослушните е удар по и без това сриващата се икономика.

Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.”

Корнелия Нинова се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в рамките на кампанията за пряк избор на председател, където представи приоритетите си за партията и държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
6
 
23
 
! Отговори
ВСВ преди 3 години
ОТВРАТИТЕЛНА *** 4ЕРВЕНА,*** ТА ***.
144
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
bborisov im plasta i te sa kato e-mashinki za dim...balvat yako...dode dogi im dava tok...:)
143
4
 
24
 
! Отговори
Наш Георги преди 3 години
Нинова,всичко до което твоя милост докосне или се захване бива... убито!От тая гледна точка най-малко ти имаш право да критикуваш! И защо да не бъдат снимани тия хулига ни,защо не трябва да се знаят ?! Ти ли ще покриеш разходите по погасяване щетите на несени от твоите поклонници ?! Нещо ние,работниците, не ти вярваме,че чак толкова си се закъхарила за това колко сме на работа и колко не са ?! Ами вземи в твоя Импекс безработни да ти работят,а и другите партийни милионери да помогнат...Тъпотия!
142
4
 
14
 
! Отговори
Мен преди 3 години
То бива наглост, ама нейното минава всякакви граници! А че има хора, които ги подкрепят - разбираемо е, просто те не са бояджии - сдс- бсп...., просто са последователни и вярват, че светлото бъдеще идва....! Нищо, нека..., ама...
141
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дядо Йоцо"Очевидно ББ и Гешев са на прав път. Мутрите са в ъгъла и оказват отчаяна съпротива."Сори пич, ама като отворя речниак на думата мутра и там има снимка на Бойко Борисов ...
140
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ продължи добре проправеният път от НДСВ, зад които стояха ърти комунисти. Само че, така изчистиха формулата, че буквално върнаха висчко, кеото комунизма даваше на БКП, само че не го наричат комунизъм.Имат пълен контрол над бюджета, пълен контрол над прокуратурата и полицията, но не и над армията (Живков, колкото и силен да беше, се съобразяваше и с техните искания), пълен контрол над бизнеса и ез тяхбо разрешение нищо не става.
139
0
 
8
 
! Отговори
Милица преди 3 години
Мълчи ами като срана повече от тях.
138
9
 
3
 
! Отговори
??? преди 3 години
Нинова е права, но какво от това? Всеки вижда как от 2009 година мутрите използват държавната машина, за да смачкват конкуренцията и да присвояват чужди бизнеси. Защо Нинова си мълча досега? Сега ли видя какво правят мутрите?
137
4
 
15
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
Не вали дъжд корнелио плюят те хората!!
136
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова,борете се ВСИЧКИ от БСП, цяла България ви симпатизира и вие печелите и винаги сте печелили,но се манипулират изборите и затова е такъв резултата!
135
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КАКАВ ДИАЛОГ ,БЕ...Ти не си българин,какво се месиш в работите на БСП?
134
3
 
15
 
! Отговори
моля моля! преди 3 години
Въпросната разбира от кражби. В това се е доказала. Свалям и шапка.Обаче от икономика? Да не е завършила някакви съкратени курсове по линия на ПУЦ?Всеки да се изказва по въпроси от които разбира.
133
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам успех на БСП и да победят на изборите,друго не знам какво да им пожелая!Но се надявам, да престанат да ги мачкат,те са най-българската партия!Нинова действайте всички бесепари заедно и се обединявайте с други леви,зелени, земеделски и центристки партии,вместо да се вглеждате в пъпа си и партийните си проблеми,виждате че ви мачкат,обиждат неоснователно,напънете се за победа и това унижение да не се повтаря!
132
3
 
7
 
! Отговори
КАКАВ ДИАЛОГ ,БЕ... преди 3 години
ДИАЛОГ С ПРЕСТЪПНИЦИ , ПРЕДАТЕЛИ , ТЕРОРИСТИ И ...ОТПАДЪЦИТЕ НА СТРАНАТА НЕ СЕ ВОДЯТ!ТЕЗИ ХОРА СА ЗА УБИВАНЕ !!!/...НО , ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ...ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИМИ И ПРЕВЪЗПИТАМЕ../ОСВЕН --САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ...ХА,ХА,ХАААААААААА
131
4
 
13
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 3 години
Очевидно ББ и Гешев са на прав път. Мутрите са в ъгъла и оказват отчаяна съпротива.Бой последен преди да притихнат московските агенти и техните послушни изпълнители от криминалния контингент.
130
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По злобна и долна тв.ар от тази на снимката не съм срещал.
129
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
abe b borisov i r radev si praviat machleta s vas i vi blufirkat kakto si iskat...samo onsi travestit im e kato refer depuratsko plashilo i im sviva sarmite, posle se krotvat za mig ...do sledvastata falshiva aria i concerto vivace
128
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
omrazata e valshebnoto kluchence na kninova i dps kam publichnite bg finansi...:-)dokato goranov gi zamervashe ujkim po greshka s pachki ot hazartnata hazna, kak lubovno se gushkata vsichki drujno, vsichki partiini kasi pluvaha v bg levove...spa tuk, spa tam, ihu, ihu...hop hop hop...
127
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти ,като приватизира Техноимпекс и остави хората без работа и осигуровки не ги ли "уби"!?Толкова наглост и безочие ,че няма накъде повече. Но оня горе гледа ,забавя но не забравя.Ще ревеш ,с кървави сълзи.
126
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая жена няма спирчка и няма задръжки да сее само змии и гущери от устата си.Как не и омръзна щом си отвори устата само помия.АМАН ***!