Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители

Българите вече не търсели спасители и не вярвали на революции
301
Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Точно този протест, с точно тези говорители едва ли събира повече от 30% подкрепа. Не мисля, че има здравомислещ българин, който би се съгласил с посланията на „Отровното трио“, коментира политологът Румяна Коларова пред bTV.

Още по темата
„Този протест е протест на едно войнстващо малцинство не, защото хората принципно не подкрепят протеста, а защото говорителите му са агресивни и войнстващи“, на мнение е тя.

„У нас има една работеща демокрация и мнозинството от българите вече не търсят спасители и не се надяват на тях. Не търсят и не вярват в революции. Българската политика за мнозинството от българите се е превърнала в игра с малък залог. Тоест политическите решения не са съдбоносни за живота на обикновените хора в демокрациите“, коментира политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербави брътвежи на хора на хранилка и ***!Оставка!
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Ти сваляш ГЕРБ от 10 години бе наркоманче.
31
2
 
10
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
У нас има една работеща демокрация и мнозинството от българите вече не търсят спасители и не се надяват на тях. Не търсят и не вярват в революции. Българската политика за мнозинството от българите се е превърнала в игра с малък залог. Тоест политическите решения не са съдбоносни за живота на обикновените хора в демокрациите, коментира политологът. ======================================================По - добре не може да се каже. Минаха времената на Луканов и Виденов. Ситуацията е друга.
30
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Режим на тока през 80-те имаше, защото икономиката консумираше много ток и не стигаше за всички. Сега, когато икономиката едвам крета, ток има достатъчно. Разбрахте ли...
29
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 30,31 Времето ви изтича, гербаджии, независимо какво се опитвате да изсмучете от пръстите си. Народа е отвратен от вас и с право. Всичко трoлене в нета няма да спаси ГЕРБ.
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ не трябваше да ни дават на Сталин и алкашите през 1945-та.Не да ни освобождават 45 години по-късно.
27
10
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
БОРИСОВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА В ВСИЧКИТЕ 112 ГОДИНИ!! ЗАЩОТО ТОЙ ОБЕДИНИ ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ! БРАВО! ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ ТИТЛА ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА В ЗАТВОРА! И ДОКТОР НА НАУКИТЕ И АРХОНТ И БГ ПАПА!! ТОЙ ПОСТИГНА ТОВА КОЕТО НИКОЙ ДОСЕГА НЕ МОЖА!! И МЕДАЛ ГЕНЕРАЛИСИМУС НА ВСИЧКИ ПОЖАРНИКАРИ ПО СВЕТА!!
26
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗА 10Едните млади се връщат от бетованите земи вкъщи. На другите млади масово не им се работи и се чудят какво да правят. Татуси, фитнеси и сега и протести. България е дала много на всички нас, на нашите деца. Все ни е малко. Искаме повече, но не искаме да даваме. Градете България. Борете се за нея, като работите за нея. Само протестите на работещите имат полза и са смислени. Другите се използват за преврат на държавата.
25
7
 
16
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
Няма такива хора освен, ако не са мързеливи, некадърни или болни. 30 години са достатъчно време всеки способен и образован да се реализира в новите пазарни условия било то в България, или в чужбина която вече 13 години е широко отворена за всеки търсещ реализация извън родината.
24
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички с нереализирани политически амбиции протестират.
23
7
 
16
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Общо 150 човека !Хахаха
22
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата постигна нещо забележително. Обедини срещу себе си леви и десни. На улицата са десни, леви, либерали, зелени, патриоти, комунисти, обикновенни граждани, всякакви.
21
3
 
15
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Даже 30% е много ама айде да кажем 27% БСП + 3% на Рада и Христо Иванов и ноже би сметката наистина излиза
20
17
 
4
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Приемете факта, че има много българи, които са образовани и честни, но са останали извън борда на така наречената пазарна демокрация, която роди елита от бивши партийни и комсомолски секретари, тайни агенти и силови групировки!А хора като Румяна Колараова знаят как да се нагодят и да правят масажи на оная работа на Бати Бойко и да получават грантове и европейски програми!Животът е жесток селяни прости, протестиращите ги изкараха ***,платени,мързеливи,алкохолици,вандали!Дуейн Лоугън!ЦРУ!!!
19
17
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
AKO "Лошият Комунизъм" не ВИ беше построил АЕЦ (осакатен от Кунева на 50%) сега щеше да плащате в пъти по скъп ток от ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ГЕРБ ПОЛИТИЦИТЕ!!
18
9
 
23
 
! Отговори
нека ги е яд преди 3 години
Бойко не е велик защото е от СИК, а защото си върши работата.И затова, търтеите много ги е яд. Защото сега, ако Бойко каже: А, дайте сега да ви видим вие какво ще направите! Ще започне хъката мъката като президентчето им.Три години го слушахме какво не можел да направи, какво не било и т.н.Нали новата му жена е била дружка със Слави през студентските години. Всичките му идеи за живота идват от овчата мисъл на дългия. Затова са побеснели. От завист.
17
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На улицата са истинските патриоти, наследници на революционерите започнали априлското възстание. Киряк Стефчовците и тогава и сега са на страната на чорбаджиите и на народните изедници.
16
5
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ДО 20 --ТИ ДА НЕ ЖИВЕЕШ НА МАРС?? ПРОСТО ПИТАМ,,,,
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази Коларова работеше при ***,тъй че коментарите са излишни...
14
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите знаят че независимостта на България дойде с помощта на САЩ! САЩ освободи България от комунистическо и съветско робство.