Мними рускини обират възрастни хора

Жените обикаляли домовете на пенсионери в малки селца
Обновена: 8 окт 2020 14:56 | 8 окт 2020 14:13, Ния Христова
42
Мними рускини обират възрастни хора
Снимка: Pixabay

Разработена е нова форма на измама, съобщават от ОД на МВР-Перник, предаде "Монитор". Рускоговорящи жени обикаляли домовете на възрастни хора, които живеят сами в малките населени места.

Жените завързвали разговори на развален български език, искали вода, търсели роднини и задавали най-различни въпроси. Докато разговаряли с потърпевшите, се правели опити за влизане и кражби, предава БТА.
 
Органите на реда апелират гражданите да не се доверяват на непознати и да не ги допускат до домовете си. От ОД на МВР припомнят да се подават сигнали на тел. 112 при всеки съмнителен случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Възмутен Гражданин преди 3 години
Рускините, както българките и други източноевропейки, са станали нарицателно за меркантилни жени без морал и яко излагат държавите си.
28
0
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 3 години
Така е.Това ми напомня за една история събрали са се на международна конференция зъболекари, били е на английски , всички зъболекари са се разбирали перфектно на английски, с изключение на един, този от Англия а той е бил единствения между тях с натурален английски и никой не е разбирал какво говори.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31"Рускоговорящи или рускини ? Съзнателно ли е написано "рускини" в заглавието, за да генерира интерес към статията ?"За измамените всички рускоговорящи са "рускини", също както за русофилите в България всички славяни са "братя".
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рускоговорящи или рускини ? Съзнателно ли е написано "рускини" в заглавието, за да генерира интерес към статията ?
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руския народ винаги е бил ретрограден.
24
7
 
13
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Руснаци и тъмни шведи , никой не ги харесва никъде по света.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 18"Няма как да не знаят руски перфектно."Има как. По същия начин по който в днешно време хората, на които им се налага да четат неща на Английски се оправят някак си, но качеството на интерпретацията е ниско, а на говорене - ужасно. Нищо не се е променило освен че сменихме едно некадърно говорене с друго. Знам го, защото съм завършил елитна Английска езикова гимназия и знам за каква катастрофа става дума, що се отнася до тия дето твърдят, че "знаят" Английски език.
22
8
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен........ Гешев може да пребори единствено по посредствените мозъци от него.....Няма умен човек, който да е русофил, приятелю. Освен водачите мошеници, разбира се. Затова посредствеността е необходимо условие за русофилията
21
4
 
15
 
! Отговори
българин преди 3 години
Що да са мними?Човек ще си направи погрешен извод, че истинска рускиня не може да те ограби!
20
0
 
10
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
Знам елементарен руски език а и няма желание да знам повече, защото не е най използвания език но мога да се оправя ако се наложи,но не мога да стъпя и на малкия пръст в това отношение спрямо родителите ми, защо ли?Защото те в училище са учили много сериозно руски , а и всяка по специфична информация са я взимали от руски списания и книги защото я няма на български , същото което ние правим с английския но вече с помощта на Интернет.Няма как да не знаят руски перфектно.
19
7
 
8
 
! Отговори
Гаргамел Драгалевски преди 3 години
Брей,лилаваците на Бойка Ханъма много изобретателни бре?!?
18
3
 
4
 
! Отговори
Поли от Симитли преди 3 години
Лоената топка-Сашко Дебелашко не е ли изгрухтял нешо по темата от Брюксел???
17
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21"Ей ама сега. Що не мними хамериканки или белгийки примерно. Русия е виновна за всичко!"Щото обикновено руски говорят тия от Блатная и техните производни, а не американки и белгийки, а и представяте ли си американки и белгийки да дойдат в България да правят такива простотии? :))))Обаче кефи, как русифилите сте такива българомразци, че чак сте готови да орправдаете измами на възрастни хора, само и само рускините да излязат сухи от водата. То това вашето си е болест.
16
3
 
16
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Номера минава именно защото се правят на рускини. Ако се правеха на каквито и да е други, примерно на сръбкини или германки, нямаше да им обърнат никакво внимание. *** текезесари по селата обичат само Русия и мразят целия останал свят вкл. и България.
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то сляпата русофилия води пълна инфантилност !
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13"Нещо не се връзва рускини с развален български , както нашето поколение всички знаят английски ,така поколението на бабите всички знаят руски ,тогава как се стига до понятието развален български"Бабите "знаят Руски" колкото ти знаеш Китайски. Повечето са неграмотни и карат само на спомените от руската пропаганда по комунистическо време.
13
6
 
3
 
! Отговори
полковник Петров преди 3 години
Кой не е минал през БГ той не е крал,грабил и издевателствал....
12
9
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Клет каскет. Гешев се пребори с телефонните измамници. С русофилите ОПРАВИЯ няма. Свикнали са да дават всичко на руснаците и да им целуват задниците на изпроводяк.
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леки жени, лесни за напиване, лоши домакини, мърли като цяло. В една надуваема кукла има повече келепир.
10
5
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Ами така ще бъде защото задунайските русофили са дресирани когато чуят за руснак да изуват гащите и да застават в позиция партер.