Трагедия: Жулиета се роди, но баща й починал от вируса преди седмица

Майката на момиченцето е заразена, но няма симптоми
Обновена: 28 окт 2020 11:37 | 28 окт 2020 11:36, Веселина Йорданова
73
Трагедия: Жулиета се роди, но баща й починал от вируса преди седмица
Снимка: flickr

Жулиета ще се казва момиченцето, родено преди два дни в Хасково от майка, заразена с коронавируса.

Името е избрано от баща му, който обаче губи битката с коварното заболяване и почива миналата седмица.

Още по темата
40-годишният мъж е без придружаващи заболявания, предаде bTV.

Той постъпва в болницата в Хасково в тежко състояние и угасва за седмица.

Майката на бебето няма симптоми и не се нуждае от лечение.

Тя и момиченцето са отделени, раждането също е било в отделна зала, разказа директорът на болницата д-р Георги Гелов.

От 50 легла за болни с коронавирус в здравното заведение са заети 47. Очаква се да бъдат разкрити 15 допълнително.

Новите случаи в областта са 32, а от началото на пандемията 566. Област Хасково вече е в "оранжевата зона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
3
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 години
До Бактън вече 48 Ооо, не бързай. Има време.
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не предлагат медиите!!!!!... - Да си направим масово харакири може би??? И кога всъщност ще спре тази лудост, подклаждана от медиите? Защо никой до сега не направи локдаун на телевизиите и останалите отворени усти? Или поне да има забрана да се зомбитата хората????
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВСЯВАНЕ НА МАСОВА ПСИХОЗА. 5Г. ЗАТВОР СЪГЛАСНО НПК!
57
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката на бебето няма симптоми - значи тестът е фалшив. Тя не е болна.
56
2
 
5
 
! Отговори
? преди 3 години
Жулиета и Хасково, ясно! Тия обикновено нищо не ги мори.
55
1
 
2
 
! Отговори
от 58 преди 3 години
Просто приоритети на важност на работа, всеки ги има, не можеш да свършиш всичко на куп става стъпка по стъпка.Първо правиш система горе долу работеща, след това на работещата система отстраняваш малките камъчета и я правиш работеща, след това обясняваш на другите как работи и за какво трябва да се внимава ,след това се занимаваш с бъдещи камъни които вероятно ще се появят и усъвършенствуване и оптимизация.А това че на първа стъпка някой друг се опитал да свърши работата от 3 стъпка не е пробл
54
1
 
2
 
! Отговори
до 56 преди 3 години
Това което се опитваш да кажеш е че и малкото камъче може да обърне каруцата.Окей.Тука въпроса е друг имаш ограничено време , говорим за специалистите, дори и за нашата работа просто сме такива в други сфери.Системата не работи ,ние сме хората които трябва да я сработим, посвещаваме времето си да я направим работеща или да използваме същото време да обясняваме на другите нещо си и да не си губим времето я направим работеща.Просто приоритети на важност на работа, всеки ги има, не можеш да свърш
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се следят тези дето вкъщи се лекуват и да се постъпва в болница веднага. Много гадна новина. Надявах се, че само хората с много болести само да ги покосява, но има много възрастни без симптоми.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"така че какво значение има какво мнение има човек"Естествено че има значение. Все едно да питаш какво значение има, че крайните ислямистите са на мнение, че трябва неверниците да се изтребят?! Хора с крайни убеждения действат спрямо тях. Няма да носи маска, ще е болен и ще заразява. Него няма да го убие, обаче някой друг нещастен човечец, който е спазвал карантина, носил е маска да пази останалите ще се зарази и ще умре заради един нискочелест примитив. А онзи ще продължи да тръби по форумите
51
1
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 3 години
Вируса не те пита какво ти е мнението за него а просто те заразява ако му дадеш възможност, така че какво значение има какво мнение има човек.А увеличените бройки се получават от това че вируса лесно може да заразява , а не от това че хората се правят на умници по форумите.
50
6
 
4
 
! Отговори
когато лекари преди 3 години
проповядват смърт вместо живот, така ще ббъде
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"И да оставим хората да работят защото е важно, вместо да ги разсейваме с това какво им е мнението и да го научим това не помага а работата им помага на човечеството така че да им дадем възможност да я свършат"И като се разболеят масово и дори едни 5% да идат в болницата и какво става със здравната система? То за да се дава акъл трябва да има нещо в главата.
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ако беше носил маска нямаше да пипне вируса."Маските са за да предпазват другите от вируса, ако евентуално човека носещ маска е болен. Сложи си шапчицата от алуминиво фолио, че май доста те облъчват комунистите с 5Ж.
47
1
 
2
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
Естествено че в момента се коментира само от неспециалисти , специалистите са ангажирани всички и нямат време да спят ,камо ли да дават интервюта или да пишат по форуми.Така че е нормално неспециалистите да запълним това пространство и да заместваме специалистите докато те са ангажирани.И да оставим хората да работят защото е важно, вместо да ги разсейваме с това какво им е мнението и да го научим това не помага а работата им помага на човечеството така че да им дадем възможност да я свършат .
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Един каза и че много яко ще измрем, обаче не с случва точно така. Друг му беше мука, че чувалите за трупове ще свършат, но и така не стана."Ами ти си му антипода на съответния господин. Еднакво сте прости и двамата.
45
3
 
1
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Мисля, че той сам си е виновен. Ако беше носил маска нямаше да пипне вируса.
44
8
 
3
 
! Отговори
Бактън вече преди 3 години
До АнонименЕдин каза и че много яко ще измрем, обаче не с случва точно така. Друг му беше мука, че чувалите за трупове ще свършат, но и така не стана. Трупове с камионите не изнасяме, детските площадки не станаха на моргиАйде, бактън вече!
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който ходи на протести сега си *** главата.
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"един вече писа, че познава семейството и бащата въобще не е умрял от това."Той и един писа, че го облъчват комунистите с 5Ж
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Короната е типичен пример защо директната демокрация няма да проработи. Просто е пълно с ***, които без много много да му мислят взимат страна по въпроси, които са далеч от всякаква тяхна компетенция. Интелигентния човек ще прочете, ще помисли, и пак няма да е сигурен каква е ситуацията и няма да дава разни крайни мнения. Обаче *** е готов - прочел една статия в нета и е специалист.