БСП поиска: Планът с парите от Европа да мине през НС

Налице била рискова управленска и административна среда
21
БСП поиска: Планът с парите от Европа да мине през НС
Снимка: БГНЕС

БСП поиска вицето Томислав Дончев да внесе в парламента за обсъждане националния план за възстановяване и устойчивост, по който ще получим допълнителни средства от ЕС заради коронакризата.

Левият Драгомир Стойнев отсече, че ЕК подкрепя инициативата на БСП националните парламенти да участват в планирането и контрола на парите по мерките в плана за възстановяване и устойчивост.

"Комисията за пореден път дава знак, че у нас е налице високо рискова управленска и административна среда, а това означава риск от корупция", отсече той.

Заради това социалистите искат планът да бъде обсъден от парламентарните комисии, а след това и в пленарната зала.

Според Стойнев парламентарната санкция върху планирането и изпълнението на плана би го направила устойчив и при следващата изпълнителна власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Как може да са толкова нагли хора БСП-то? Искат, тропат, правят се на много важни в един момент, когато всички трябва здрава работа... Тези хора никога няма да разберат какво е да си политик - играчи, манипулатори, простотии, простотии...Не могат да разберат, че не са управляващи, че не могат да управляват, че каквото и да направят - все е лошо!...*** в мозъка на костите си! Срам и позор за България! Немам думи...
16
2
 
9
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА ИМАЛИ МНОГО СИЛЕН АФИНИТЕТ КЪМ ПАРИТЕ.ТО, ТОВА Е СМИСЪЛА И НА ЦЯЛАТА ИМ ИДЕОЛОГИЯ----"КАПИТАЛА"!!!!!А... ИДЕИТЕ ОСТАВАТ ЗА БАЛЪЦИТЕ.... ХАХАХААА!
15
1
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Тоя пелтек какви глупости ломоти ? Нали не искат да се регистрират, какво дирят в народното събрание тогава? Или като чуят пари ,веднага се активизират ! Има ли за крадене, комунистът е пръв , ръчка с лакти , да е най-близо до парата ! Ееееех, де дебела тояга , накрая с чрвен ч.у.к !
14
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Нищо в държавата НЕ ТРЯБВА да се обсъжда с БСП !!! Всяко допиране на комунистите до европари води до тяхното загубване или спиране !!!! Обсъждане трябва да има само колко дълго и с колко дебела тояга трябва да се трепе комуниста в България !!! Комунистът разбира само от бой !
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партийната каса празна,иматете да връщате субсидии и за това е този мерак да усвоявате парите от ЕС.Ама няма да стане.Никой нормален не ви вярва.Освен да крадете и фалирате държавата,друго не умеете.
12
1
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
От "БСП и СиЕ"АД пак са се вторачили в парите, тези дето отрашиха и собствената си каса и заради които ни спираха европейските фондове, тези дето завлякоха парите от банките в Офшорките си на Вирджините и погребаха парите на пенсионерите и майките от "Ситемата Ги убива" в траповете на Белене и Цанков Камък, сега пак искат да усвояват средства, че и държат сметка на другите ... !!!
11
1
 
18
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
а най вече искат парите да минат през тях
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП е синоним на три национални фалита, блокаж на инвестиции и инфраструктурни проекти, глад, купони и спиране на субсидии от ЕС.Най-гладните млекопитаещи в света са нашите анти-български комунисти - е, ББ така и не им отпусна 5-6 милиарда джоб-парасъ - как може такова нещо?БКП знаят и МОГАТ всичко - сега се впрягат да церят короната, най-вече зада няма КВОРУМ в НС, и като го няма НС - широки крадени бюджетни друмища начело с Му..чо!
9
1
 
19
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Жалко другарю Стойнев ,искате нещо , а не участвате в заседаниятя на НС.А преди всичко върнете парите от субсидията за партиата и тогава говорете!
8
2
 
21
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
А не искат ли парите за лекарите, които идват от Европа да минат през сметката на КРАДНЕЛИЯ?
7
3
 
18
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
Луд за връзване !
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да, като не успяхте със служебно / ваше / правителство да си делкате паричките.... То нали за това беше реването през лятото.
5
3
 
25
 
! Отговори
Бай Онзи преди 3 години
Абе тия върнаха ли надвзетите пари от субсидията?
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
a zasto ne prez darjavnata bnt, nali imame ujkim bg eudeputati-jurnazti v ep?! za vsenarodno bg suverenno pravo na info i obsajdane? she resjem mediiniglavi li?
3
3
 
24
 
! Отговори
Кой обра касата преди 3 години
Ха ха. Задължително през касата на БСП.
2
10
 
4
 
! Отговори
Шиши преди 3 години
Може, но след като първо е минал през мен, вие с ГЕРБ до го утвърдите.
1
2
 
29
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Вие нали не участвате в работата на парламента и не искате бюджет за борба с пандемията. Ама като чуете за пари, забравяте комунизма