Цветанов: Има ясна симбиоза между ГЕРБ и ДПС

"Републиканци за България" не се цепела, имало обмяна на идеи
80
Цветанов: Има ясна симбиоза между ГЕРБ и ДПС
Снимка: БГНЕС

Ротацията на полицейските началници ще разбие връзките, които са създадени с контролиране на гласове, заяви Цветан Цветанов, лидер на "Републиканци за България", бивш зам.-председател на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи.

Той посочи, че ГЕРБ никога не е организирала изборите, а от 2009-а до 2017-а година имаше служебни кабинети, които подготвяха изборите.

Още по темата
"Организирането на парламентарните избори от служебни кабинети даде една допълнителна гаранция изборите да бъдат честни и да не бъдат оспорвани. Сега, наблюдавайки процесите през последната година, година и половина, мога да кажа, че има ясна симбиоза между две от основните политически формации, които са системни партии - ГЕРБ и ДПС", коментира Цветанов пред БНР.

Той подчерта, че хората, които са вярвали, че ГЕРБ е алтернатива на ДПС, сега са напуснали разочаровани управляващата партия и са отишли в "Републиканци за България".

Цветанов беше категоричен, че партията му не се разцепва. Той уточни, че "Технократи за България" е изложение на един редови член на партията в Пловдив и е тема, която се обсъжда на общинско ниво.

"Колегите си работят и обменят свои идеи. Демократично е всеки да изразява своето мнение и по начин, по който прецени", каза той.

Според Цветанов трябва да се даде възможност за гласуване по пощата с промяна в изборното законодателство, която да бъде спешно направена.


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
1
 
! Отговори
Макиавели преди 7 месеца
Всички партии управлявали през последните години миришат на корупция и предателство към тези които им дават хляб. Единствен договор за управление е договора с народа. ПП Българско Лято .
68
2
 
1
 
! Отговори
Макиавели преди 7 месеца
До изборите господа полицай те ще подготвят своите домашни. Този вид работа следва да носи изненада ,командировка от днес за утре . Цецко асансьора да не пробутва елементарни трикове. Аз ще гласувам за, ПП Българско Лято. Аз казах.
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цецо най-добре знае, ако не го бяха изгонили още поне един апартамент щеше да купи.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До МехмедВсяка пария може да управлява,всяка, само ЦЦ е изключение и не го искаме, защото много хора пострадаха, много!
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ЦЦ , имало ли е "черен списък" ,по който сте избивали хората?Така казаха в едно видео,че сте правили "черен списък" , по който сте избивали хората.
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До АнонименЦЦ е учил в училище за бавноразиващи,големия "интелект" , действащ като кучето на Павлов! Команда,изпълнение на командата и хапка,команда - хапка,команда - хапка и така!Пет пари не дава,че заради него пострада народа масово и се напълниха гробищата,че бяха изтезавани,разболявани хора!
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
По-добре симбиоза между ГЕРБ и ДПС,отколкото цецомобили и ЦЦ!По-добре и симбиоза между ДПС и БСП,отколкото цецомобили и ЦЦ!
62
4
 
0
 
! Отговори
Chihi преди 7 месеца
Правилно казва човекът! ДПС и ГЕРБ, Воля.. и некви други, не трябва да съществуват дори!
61
1
 
3
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 7 месеца
Когато не знаеш кога да замълчиш...
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цветанов и Борисов бяха добър тандем.Цветанов никога повече няма да има успех в политиката.Той си загуби завинаги доброто име.Знае, че врагът ги гледа под лупа, но му беше по-важно да се сдобие с луксозен апартамент за никакви пари. А това е корупция.Сам падна в капана.
59
1
 
14
 
! Отговори
Левтер преди 7 месеца
Цветанов в затвора, кога?
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
каза физкултурника! а щерките му учат извън бг... иначе той иска да управлява дъжавата, която не е достатъчно добра за отрочетата му
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
да, да... и един мармот... нали тоя пелтечещия от дпс вие че герб били вирус... сякаш бсп и дпс са помада...
56
0
 
11
 
! Отговори
Киро коравио преди 7 месеца
А ти къде си с отъртения задник. И сигурно не знаеш нищо. Апартаментчик
55
6
 
1
 
! Отговори
BoLeto преди 7 месеца
Връзката между тези две политически партии не е тайна за никой. Много е важно гласът на хората извън граница да бъде чут. Всичи трябва да имат възможността да гласуват, а методът какъв ще е по пощата или електронно е въпрос на парламентарно решение, което трябва да бъде гласувано и прието.
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И аз искам апартамент в София на 200 евро м2. Само за тия ли?
53
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Докога ще търпим подобни типове,наследници на турбо комунисти и мега прости ***,със съмнително образование и не без основание,както казваше Цецо с Особената форма на главата,да се бутат,да ни управляват и да почернят бъдещето на нас и нашите деца?На тази гнус,на тази слуз,на подобни мекотели дължим нашето настояще!
52
9
 
13
 
! Отговори
Браво на Марешки ! преди 7 месеца
Вчера Марешки направи Радев на 5 стотинки.Такава гавра не бях виждал скоро. Радев дрънкаше глупости и само се излагаше.
51
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
50То половината ГЕРБ са преляли от други партиш, включително БСП. И повечето са били гонени. Иначе не харесвам Цветанов. Просто за протокола отбелязвам.
50
3
 
19
 
! Отговори
Цецо лъжецо преди 8 месеца
Цецо, я посмали лъжите ! Колко ти платиха да минеш от другата страна ? Предателите никой не ги обича и това ще проличи на изборите ! Републикани нещо си ще получат макс 1% !