Родители в няколко града на протест срещу тестването на учениците

Те настояват децата да ходят на училище, но без тестове
117

В няколко града в страната в днешния неделен ден се проведоха протести срещу тестването на малките ученици за Ковид-19.

Още по темата
Родителите изразиха възмущение от хаотичните действия на правителството и от липсата на яснота.

Те настояват децата да ходят присъствено на училище, но да няма тестване.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Радослав Вируславов- Така е, има и деца със здравословни проблеми. И винаги имало и такива деца в училищата, дори при сезонните грипове, които за тях са по-опасни и от ковид. Но такива безумия и шашми не е имало до сега. Поправи не ако греша нещо. И не отговори на зададения ти въпрос, -защо ваксинираните ученици са освободени от тестове? За да им завиждат другите ли? Или друга логика има?
50
4
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Дртпрч: явно няма да прочета нищо умно от теб, все пак когато нямаш доводи с които да защитиш тезата си се започва със заплахите! Поне си призна, че няма как с нещо умно да докажеш, че разсъждавам грешно. Пак е някакъв прогрес от твоя страна!
49
7
 
7
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 години
До Радослав: Радославе, съветвам те дапроявиш малко самоконтрол и да спреш да пишеш глупости. Съветвам и държавата да прояви малко самоконтрол, защото още малко ми остава да я подпаля от единия край, пък да видим докъде ще се стигне! Верно е, че българите сме дебелокожи и търпим да ни мачкат, но дори и нашето търпение си има граници. А разни Радославовци ги ядем на закуска и ги изакваме след сутрешното кафе.
48
5
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До анонимния алкохолик: проблема не е в децата, а в теб! Ти си безотговорния, ти си този които го праща на училище болно! В училище има деца които имат здравословни проблеми, родени са така и за тях този вирус ще е проблем! Или техните права са без значение ако можеш ти да си захвърлиш твоето дете на учителите да го гледат? А учителите които са възрастни? Тях да ги задължим да се ваксинират за да може ти да си пратиш детето при тях? А техните права?
47
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Радослав Вируславов- За какви права и задължения при децата дрънкаш? Става дума за ходене на училище, контакти на живо, спортуване, дишане на чист въздух без маски. нормално щастливо детство. Единственото спасение от всеки подобен вирус е, да премине бързо през децата. които няма и да го усетят. А този е по-безопасен за тях и от обикновен грип. Да ама не! Не позволявате , защото тогава няма да можете да ги депресирате и набодете накрая с вълшебния нектар.
46
9
 
18
 
! Отговори
Мутафа преди 2 години
Децата за сега да учат онлайн, докато на фашистите не им уврат главите, че няма да се тестват! Искат да ги направят послушни робчета от малки! Това е целта на занятието! Пълен бойкот на мерките!
45
7
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Дртпрч: изнасилването е лошо! Имаш самоконтрол и не изнасилваш и нямаш проблеми, но ако нямаш самоконтрол и изнасилваш си престъпник и дай боже ще имаш сериозни проблеми! Ето го разковничето - самоконтрол! Ако родителите имаха самоконтрол и не пращаха децата си болни, нямаше да се налага да има тестове, така както ако всички хора имаха самоконтрол нямаше да има държави като Индия в които изнасилването е огромен проблем и създава продукти като теб, анонимния алкохолик и Вирослав!
44
8
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Дртпрч: има си определени правила и изисквания за да получиш дадени свободи! Така както за да си гражданин на ЕС се изисква страната на която си гражданин да е член на ЕС. Ето изпълнява се условие Х и ти получаваш права И. С какво тестове за ковид на децата се различава от това да изискваме документи на емигрантите? Или да почнем да ги пускаме на доверие? Има си определени изисквания за да се случи дадено нещо. Искаш да получиш статут на Емигрант, минаваш през съответните институции!
43
8
 
7
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
Не дразнете Радослав, бе!. Оставете го да си върши работата. И стига сте го обиждали че нямал деца. Няма и да има. И какво от това. И вашите деца няма да имат деца. Никой няма да избегне ваксините на чичо ви Бил. Набийте си го в главите. Ще клекнете накрая. И Грета няма да има деца. И на родителите си е забранила да имат повече. Трябва да спасим Планетата.
42
6
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Дртпрч: по същия начин както когато знаеш, че хората са безотговорни се налага да има Гранични пунктове и да се проверява там за наркотици и други нелегални субстанции, по същия начин по които се налага да има охрана в Моловете! Защото има безотговорни или престъпни индивиди! Затова се налага всички да търпим дадената проверка!Ама на граница няма да ревеш, че ти нарушават правата като ти проверяват багажа защото изглеждаш съмнителен!И с какво ровенето в гащите ти за дрога се различава от тест
41
4
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Дртпрч! Ами като не ти стига мозъка за елементарен пример няма къде другаде да ти го завра! Правата и Задълженията вървят ръка за ръка! Дадох ти *** пример, но просто е сложен за твоя мозък, затова още по *** пример е нужен специално за теб: Децата изискват грижи, като не се грижиш за тях и не говориш с тях, те почват да пият капсули за пране, да се снимат под жици на влакове и куп други глупости за които после ревете! Безотговорността на единици води до отнемане на права на Мнозинството!
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия съвсем полудяха, утре като се тръшнат сополанчетата им пак ще вряскат, че друг не ги е опазил. Самите те са заинтересовани да знаят какво е състоянието на детето им. Аман от префарцунени лелки от селски тип дето знаят само да се възмущават.
39
3
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
До Радослав,- Къде го прочетох ли? На много места! Дори тук го писаха: "На редовно масово тестване няма да се подлагат преболедувалите COVID-19 деца, както и по-големите ученици, които са с поставена ваксина." Пусни цитата в гугъл. А спри се с пропагандата си и си се кротни, не ти минават номерата. Дори в Швеция ще ти се смеят.
38
5
 
5
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 години
До РадославДецата ми не пият алкохол и автомобили не карат, те са си просто деца. Дори и да настинат, това не нарушава никой закон, вкл. и правилника за движение по пътищата, така че си наври неуместната аналогия там, где Слънчо не огрява.
37
8
 
5
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 години
Докато не запалят сградата на ХЕИ-то в града си, никой няма да ги чуе. За предпочитане е вечер, след работно време, когато сградата е празна.
36
12
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 50! Така както КАТ ти правят тест за алкохол защото има безотговорни водачи като анонимния алкохолик, така и децата ще се наложи да се проверяват защото има безотговорни родители! По твоята логика не трябва да има тестове за алкохол и наркотици, трябва да вярваме на честната дума на анонимния алкохолик и наркоман, че ПТП-то не е защото кара под въздействието на упойващи вещества, а защото извънземните са отклонили колата му защото разрушава плановете на Влечугите извънземни от Алфа Кентавър!
35
6
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 50! Ей като кажеш нещо различно и вече край, трябва да си ***, фен на чалгата, да се напиваш до припадък и да си мислиш, че като си направил едно дете и край с отговорностите! Важното е да му бутнеш там 5 лева за банички и да му купиш нов телефон, а това дали учи или как се справя няма значение, това е работа на даскалите! Има много по голяма картинка от вашата колибка! Държавата и обществото са симбиоза от организми, но това няма как да функционира когато част е безотговорна!
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целият им проблем е, че ако детето излезе положително ще има карантина за цялото семейство и не могат да си щъкат насам-натам!
33
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учителите навиха ли се? Подкупиха ги. Трябва голям мощен национален протест. За пресечем зараждането на фашизма и да отнесем главите на такива като Радослав. Нужна е стабилна организация.
32
9
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Въпрос! Вместо 1 човек да е болничен и да си гледа детето, той го носи на училище, там то разболява 20-30 деца и накрая държавата трябва да плаща 20-30 болнични, в 20-30 колектива да се компенсира липсата на тези хора и после защо бизнеса не иска да наема жени с малки деца? Ето за това! Защото някой като анонимния бъбрек си праща биомасата да сее зарази и накрая с безотговорното си държание натоварва една система която и без това е на умиране! Като сте безотговорни, държавата ще поеме контрол

Спонсорирани публикации