Родители в няколко града на протест срещу тестването на учениците

Те настояват децата да ходят на училище, но без тестове
117

В няколко града в страната в днешния неделен ден се проведоха протести срещу тестването на малките ученици за Ковид-19.

Още по темата
Родителите изразиха възмущение от хаотичните действия на правителството и от липсата на яснота.

Те настояват децата да ходят присъствено на училище, но да няма тестване.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без тестване, без нищо, ковид не съществува. Да си заровяме главата в пясъка и да си живеем. Тези родители що не си гледат сами децата?
70
8
 
27
 
! Отговори
Хммм преди 2 години
Само ако някой може да ми обясни каква е вредата от тестването. Най- малкото помага да разбереш в този сезон на грипове дали детето може да се разболее и да си го лекуваш адекватно. Народа съвсем е изкукал .
69
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си държат тогава децата вкъщи и да ги превръщат в социопатчета.. На някои хора просто не можеш да им угодиш
68
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оле колко са изпилeни горките
67
19
 
9
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
До Анонимен 86: "Тези родители да предложат алтернатива съобразена с цялото общество!" - Такава алтернатива има! Швеция! Никога никакви тестове за деца. Никакви маски, за да ги душат и разбиват имунните им системи. Никакви затваряния на училища. Никакви локдауни. И така е е от самото начало до сега. Никакви намеци за принудително ваксиниране на който и да е. Който иска да си се вакса. Вероятно почти всички деца там са го изкарали и това е най-добрия щит срещу ковид. Чети бързо че ме трият
66
12
 
8
 
! Отговори
Генов преди 2 години
Пак гласувайте за Радеф..
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме!.
64
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Расте *** поколение заради тъпИт.е им родители. Факт! Значи децата могат да се гонят и плюват междучасието, а не могат да се изплюват за тест, така ли? Е нали не искате да са си вкъщи? Вие и ония с кръчмите цялата държава занимавате с претенциите си все едно сте най-важните. Тогава си налягайте парцалите и си гледайте децата вкъщи.
63
18
 
21
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
И още..Знаем вече и какво става при 100% ваксани. И дали ваксините създават имунитет. И че нямат нищо с истински ваксини, като тези които всички сме си сложили а и на децата си. Не знаем обаче какви ще са ефектите на този бъркоч след години. И никой не знае. Но от началото до сега непрекъснато излизат нови изненади, та се налага да се променят непрекъснато твърденията за ефективността им и нагло се извъртат предишни твърдения.
62
16
 
10
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
Стига сте ни вменявали "чипирането" и "плоската земя". И двете се появиха точно с напъните за ваксинация, нарочно пуснати чрез ***, назначени от същите които са назначили и повечето от вас и журналистите. Да имат с какво да громят когато нямат аргументи. Но не отричаме това, че ни лъгаха от самото начало за ваксите, стадния имунитет, безумието да бодат деца и младежи, за PCRа, изчезването на грипа, статистики, неглижирането на естествения имунитет с локдауни, маските, знаем и речта на Бил Г.
61
4
 
7
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Ние с Програмиста сме влюбени, и двамата сме бременни, заради безразборните контакти. Сещам се за хубавите времена, когато бяхме умерени хомосексуалисти, не както сега - дoлнoпрoбни, чистокръвни, действащи ултра-хомосексуалисти-рaзпoрeтини.
60
1
 
14
 
! Отговори
До предния преди 2 години
Като напишете всички тьпи конспирации и идиотии, ние веднага ще забравим всички лъжи и противоречия в официалната ковид доктрина и на драго сърце ще приемем, че гангстерските правителства дават всичко от себе си, за да съхранят нашите довчера нищо не значещи за тях животи!
59
16
 
19
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Съберете им на тези родители мозъците в буркани и ги изучавайте
58
20
 
13
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Болезнено и неподправено *** лица в репортажа. Типични антиваксъри.
57
12
 
11
 
! Отговори
РВ преди 2 години
Радославе, спориш с рядко важни и следени хора. За тях се подготвя план как да ги чипират, как да им вземат днк, как да им ограничат свободите, пръскат ги от самолети с неясна субстанция, 5g мрежата им контролира мозъка и ги следи нон-стоп. Не ги разбираш тия работи...те знаят всичко! Разбират от вируси, от самолети, от 5g, политика, футбол, автомобили, влакове, пътно строителство, световна политика, знаят всичко за всичко! Будалите да се ваксинират, а те ще си мрът свободни. Радо, БЯГАЙ от та
56
10
 
6
 
! Отговори
До 76 преди 2 години
Да не тези дето сега са възрастни да са по - добре обучени. Объркани, уплашени хора, вярващи на врачки и конспирации.Ако добре обученото старо поколение се беше ваксинирало, децата щяха да са на училище нормално. Като в САЩ например. И там има такива хора, но са малцинство. Не може да вярваш, че Бил Гейтс ще те чипира с ваксина и да се мислиш за умен.В тоя ред на мисли антиваксарите, не мислите ли, че Bayer може дс са почнали да слагат чипове и в аспирина. Затова Мангъров ви го препоръчва.
55
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радослав - Ето ти пак "На редовно масово тестване няма да се подлагат преболедувалите COVID-19 деца, както и по-големите ученици, които са с поставена ваксина." И го пусни това в кавичките на търсачката за приключим с този спор. След като се съгласиш,че нещо мирише в това, си задай въпроса за целта. Според мен е - за да принудят и другите ученици да се ваксат без нужда. Друго обяснение има ли? И това че е разпространен ковид1984 повече от веки друг грип, не означава грипа не е по-опасен.
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След години тепърва ще жънем плодовете от т.нар. "онлайн обучение". Ще бъдем свидетели на цяло едно объркано и неграмотно поколение, което няма да го бива за нищо.И не само в България, макар че тук положението е трагично.УВИ.
53
9
 
3
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
Радославе, дръж се! Не се предавай! А теб съм. Колкото и шамари да отнесеш и да те правят за смях! Рискове на професията. Мисли си за възнаграждението. И за спасението на Планетата.
52
13
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До анонимния: трябва всички деца да се тестват, за това няма спор! Или всички или никой, за това няма две мнение, но доколкото разбрах от новините ще тестват всички, не са казвали нищо за ваксинирани да не се тестват. Колкото до сезонните грипове, никога не са били толкова разпространени и, то в толкова кратък период. Там е разликата.