Родители в няколко града на протест срещу тестването на учениците

Те настояват децата да ходят на училище, но без тестове
117

В няколко града в страната в днешния неделен ден се проведоха протести срещу тестването на малките ученици за Ковид-19.

Още по темата
Родителите изразиха възмущение от хаотичните действия на правителството и от липсата на яснота.

Те настояват децата да ходят присъствено на училище, но да няма тестване.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
9
 
4
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
В тоя форум единственият умен и мотивиран участник е "Радослав". И ни е много удобен за делото. Нищо че дрънка глупости. Все някой ще му се хване.
30
7
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Въпрос къде пък го прочете това, че ваксинираните деца няма да се тестват? И какво общо има ваксината с това децата да се проверяват преди да влязат в училище? Трябва да има всеки ден преглед! С или без Ковид това трябваше да се случи защото едно болно дете разболява цялата група и вместо един индивид като ония анонимник дето не му стига мозъка дори за ник, да си гледа детето се налага 15 човека да излязат от работа и да си гледат децата у дома!
29
5
 
7
 
! Отговори
eve1 преди 2 години
Нещо,през последните години,като гледам физиономиите и интелекта на протестиращите,започвам да намразвам думата ПРОТЕСТ!
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
80% е много повече от 20%. Да се наложиш над мнозинството е мисия невъзможна. Да пробват, после ше реват що няма ученици. Кръчмарите реват, че нямат клиенти. Така ше е, докато си блее стадото ..
27
5
 
11
 
! Отговори
kk преди 2 години
Родителите са против тестването, защото при позитивен тест на детето ги чака 14 дни карантина
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 39: Посмали малко. Работи ти въображението програмисте..
25
3
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Целта на тези тестове в училищата е да се пресече вируса. Сега който е болен от ковид, не си признава и не го карантинират. Обаче като спипат детето с коронка и хоп карантинират цялото семейство. Чрез децата властите ще имат контрол върху цялото население.
24
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тоя форум единственият умен и мотивиран участник е "Радослав". Не ви е удобен май обаче, защото нарича нещата с истинските им имена.
23
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради безотговорна майка, която водеше болното си дете на работата си, върнато от детската градина, пламна цялата фирма с ковид. Трима влязоха в болница, един почина. Никакво доверие нямам на български родител!
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радослав: Добре е, че не си се размножил. Природата си знае работата.
21
6
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
До Радослав.. "Няма как хем да не са онлайн, ама и да не се тестват" - Има как! Швеция са си така с децата от началото на пландемията! Без да са затваряни училищата. И никой никога не е носил дори маски! Друг е тук въпроса обаче: Защо децата които са се ваксинирали не ги тестват? След като и ваксинираните заразяват? Няма логично обяснение, освен че тормозят другите деца за да се ваксинират и те, без нужда. А и тестовете са бизнес от ковид фондове.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уникални комунистически приоми и съвсем скоро видими резултати. Докато другите държави почти забравиха за ковид тук циркулират едни снимки от мазето на Пирогов с легла с черни чували.
19
9
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 20! Няма как да искате да няма онлайн обучение, но и да не се тестват децата! Избери си едно от двете! Ако са онлайн ревете, че ви пречат, ако се тестват значи някой иска да открадне генетичния материал точно на твоето дете, ако нищо не се прави, правителството нищо не правело и всички ***! Още малко ако има изтичане на радиация от АЕЦ Козлодуй ще се против децата да носят предпазно облекло и да ядат от консерви защото така ще им вкарат микрочипове!
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не става без тестове. Или няма да ходят изобщо или ще ги тестват, макар, че няма смисъл.
17
13
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
До Радослав.. "Няма как хем да не са онлайн, ама и да не се тестват" - Как да няма? Швеция са си така с децата от началото на пландемията! И никой никога не е носил дори маски! Друг е въпроса обаче: Защо децата които са се ваксинирали не ги тестват? След като и ваксинираните заразяват? Няма логично обяснение, освен че тормпзят другите деца за да се ваксинират, без нужда.
16
10
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 20! А ти? Ако имаше дете щеше да си наясно колко често децата ходят на ясла или детска градина и колко пъти в повече отсъстват защото някои безотговорен родител си е завел болното дете само и само да не му подсмърча у тях! При толкова безотговорни родители е нормално да се вкарат тестове за децата! Така както трябва да има лекар който да проверява на входа на яслата дали детето е болно и ако да, да го връща още преди родителите да са се изнизали!
15
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радославе, деца имаш ли?
14
17
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Хем против онлайн обучението, хем против тестове на децата, ам ако може някой друг да ги гледа 24 часа защото са много натоварени и нямат време за тях, е последно какво искате? Онлайн или тестове? Изберете едно! Държавата е намерила начин да осигури и двете, до колко са качествени е друг въпрос, но ги има! Няма как хем да не са онлайн, ама и да не се тестват! Все нещо трябва да се направи, защото иначе ревете, че болниците са пълни и всички *** като мравки!
13
13
 
22
 
! Отговори
Край преди 2 години
Една реве че щели да вземат биологичен материал от синчето и да го носят неизвестно къде. Абе госпожа с всяко дърпане на водата синчето ти праща биологичен материал неизвестно къде. С анализ даже могат да разгадаят даже рецептата ти за грах с пилешки фенери.А дръжте се за здравия разум - нищо сташно нема синковеца да плюне там и да го тестват.
12
2
 
7
 
! Отговори
РиСт0 преди 2 години
Това е много хубаво, че си признаваш, че не разбираш!!!! И точно за това протестират хората!!!!

Спонсорирани публикации