Чорбанов за "зеления сертификат": Сравняването на парламент с мол не е правилно

Спорът за зеления сертификат няма да развали коалицията, смята професорът
17 дек 2021 10:14, Ния Христова
72
Чорбанов за "зеления сертификат": Сравняването на парламент с мол не е правилно
Снимка: БГНЕС

"Скандалът около зеления сертификат няма да се окаже повод за разваляне на коалицията в парламента."
Това заяви пред Нова тв проф. Андрей Чорбанов от "Има такъв народ".

Още по темата
"Имаме отговорна позиция пред обществото. От самото начало обявихме нашата категорична позиция, а тя е че сме против въвеждането на зелен сертификат в парламента и държавната администрация. Документът би следвало да има обосновани принципи, за да бъде въведен и най-вече доказана ефективност.

Съмняваме се доколко тази мярка е ефективна. Давам пример има зелен сертификат в публична сграда, но в градския транспорт няма как да има. Концентрацията на хора е  в пъти по-голяма в рейса, отколкото в магазин, например. Няма логика", смята проф. Чорбанов.
 
Според него сравняването на парламент с мол не е правилно.
 
"Смятаме, че зеленият сертификат, във формата, в която е в момента, трябва да отпадне. Защо документът е за определено време? Защо се дава сертификат за антитела, като Т-клетъчният е много по-обективен?", пита той.
 
Чорбанов смята, ме трябва да се направи анализ на високата смъртност. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Taя коалиция ИТН няма да я има в скоро време догодина...както на Мая Манолова партията си отиде ,тия са следващите -гаранция за слави -чалгарчето .Да се радват ня няколкото места в управлението и това им е големият пробив.
38
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де, тогава ще го сравняваме с училище или с университет! Там как се влиза? Само със зелен сертификат или с тест! Значи щом в тези кърмилници на знанието и ума се влиза така, логиката изисква и в млекодойната крава на знанието, интелекта и успеха на ниво Харвард да се влиза по същия начин. Или зелен сертификат за всички депутати и обслужващ персонал ВЕДНАГА, или махате тоя кучешки паспорт за всички. Защото иначе ни се казва, че ние сме псeта, а в МС господарите. Така ли е?
37
3
 
16
 
! Отговори
Змиорката преди 2 години
До "Майора" - е, ти като имаш сертификат, мислиш че няма да се разболееш и умреш ли? Наивник, който не знае езици, за да чете какво пишат свестните учени по света. Карай... стой до кацата със зеле и ракията, и се тъпей.
36
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работата не е в зеления сертификат, а във ваксинирането.
35
2
 
21
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Принципната позоция на безпринципни законотворци! Законът да не важи за тях. Тоз ако не разбира, че не си говорим за Мол. А за дyха закона. Иначе защо въобще сте там
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек няма да разваляме противонародната сбирщина и скупщина но ще си говорим като кукли на конци от трибуната и от студията ей тъй на тра ла ла...
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че кой го сравнява с мол? Правилното сравнение е с кръчма, даже и чалгари и рапър си имат да им попяват.
32
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е като гласувате за чалгари, ще го гледате тоя много време. Човека има една единствена цел, освояване на държавни пари за негова ваксина, която никой никога няма да ползва.
31
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 34Чорбанов не е лидер на партията и не взема той решенията.Възраждане направиха най-добре и на следващите избори на пролет ще имат с 200 процента повече гласове.
30
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От зеления сертификат няма полза.Правилно е казал в градския транспорт винаги са се събирали най-много хора на едно място ама от началото на така наречената пандемия досега не са го затварялили оли ограничавали по някакъв начин.
29
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорбанов, с това шикалкавене питъвате към политическото небитие. Ако не сте категорично против медицинският фашизъм, значи сте с фашистите. Ако не сте фашисти нямате място сред фашисти!
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен трябва да развалят коалицията итн но Слави явно не им дава.
27
1
 
24
 
! Отговори
българин преди 2 години
Напрво да казват кога ще им докарат белият автобус пред парламента,че да се подготвим-дебели якета-палкоустойчиви и каски за глава от някой магазин за работно облекло.Трябва да помислим сериозно как да привлечем полицаите на наша страна.Да им дадем повод за размисъл-и те плащат същите цени на стоки,на тях също сертификати им искат както и на нас.
26
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съмняваме се доколко тази мярка е ефективна.---------T.e. може и да е ефективна, може и да не е. Понеже може и да не е ефективна, ще се откажем от възможността да е ефективна. Това е логика достойна за патерица на Бойко, или дори самият Той, чийто глас не се чува от известно време.
25
17
 
3
 
! Отговори
хехе преди 2 години
Против съм хората в пенсионна възраст да се ваксинират. Толкова по-евтино ни излиза да хванат ковида. 30,000 годишно заминали = 150 милиона спестени за година.
24
1
 
17
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
От тазсутрешната му изява разбрах единствено, че не можем да разчитаме на ИТН за нищо повече, освен да гласуват против, що се касае до сертификатите на депутатите. Твърдо против са, но няма да предприемат нищо, освен да обяснят отрицателния си вот, след като останалите го гласуват. Все ще преживеят по едно формално бъркане в носа срещу депутатска заплата.
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова пък сравняването на МОЛ с Парламент е напълно правилно! Ай, дерзай сега, г-н Чорбанов!
22
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е, че Т-клетките са в основата на справянето с вируса,а и за тези глyпави решения със сертификати и мерки, които почти никой не спазва...
21
15
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 2 години
Високата смъртност е поради липсата на протовоковидни антибиотици.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Майора Може да се каже не само балканци, а балъци. Ама разбират кючекчиите му с кючекчии, че разтурят ли правителството, този мандат за тях и червените олигарси ще е последен, затова много говорят, ама висят на клона.