Протестно автошествие в Несебър заради цените на горивата

Шофьорите се канят да блокират кръстовището за Слънчев бряг
19 мар 2022 15:30, Анисия Иванова
61

Протестно автошествие срещу високите цени на горивата се проведе в Несебър. Шофьорите казват, че покачването на цените на бензина е спекулативно и настояват държавата да се намеси.

Поскъпването на бензина ще повлече след себе си и покачване на стойността на стоки и услуги, което ще повиши и цените за летния сезон, съобщи Bulgaria ON AIR.

Шофьорите в Несебър заплашиха, че следващата седмица ще блокират кръстовището за Слънчев бряг, ако цената на бензина продължава да расте.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оби Уан Кеноби!!!Хахаххаха
52
0
 
3
 
! Отговори
Професионалист преди 2 години
Петролът падна с около 20% на световните борси, а в Абсурдистан цената не пада,де е Киро...на кирия,а Асенчо защо не действа, а бездейства с власт,това е подсъдимо.
51
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Единствено в България няма помощ за домакинствата. Всички страни на Балканите помогнаха на народа си като махнах акциз и ДДС на горивата и хр.продукти от първа необходимост. А в Гърция дадоха 1.1мллд.евро на хората за да им помогнат заради галопиращата инфлация. На пенсионерите са дадени по 200евро.А у нас ще дадат същите пари за презапасяване със зърно,за да забогатея няколко души край Нинова.Мая Манолова е напълно права.Никой не мисли за народа,който го е избрал.
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правителството на Кирил Петков се отказва от преговори с Газпром. Освен, че новината гръмна в световните медии, тя беше потвърдена и от финансовият министър Асен Василев.България няма да преговаря за сключване на нов договор с Газпром, заяви Василев пред БНР, като изтъква, че причината е войната в Украйна.
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В моя град единствената корекция беше в една верига бензиностанции с 1ст надолу. Масово цените за обикновен дизел са 2.89-2.99лв. В Бг цените знаят само посока нагоре. Мързеливците в народ Ото събрание вместо да дрънкат празнодумия по цял ден. Можеше да обсъдят и приемат закон срещу спекулата. А това в поредния парламент чиито народни представители не представляват народа а само партийни и лични интереси. До кога ще е така? Кога ще носят отговорност за това?
48
1
 
11
 
! Отговори
Е нали искахте преди 2 години
Промяна - на ви промяна, и с тока е същото, четворната мафиотска коалиция ни убива бавно но сигурно
47
3
 
1
 
! Отговори
Роко Скиавоне преди 2 години
Съгласен съм и на 4 кв само и само да има пи малко коли по пътя,,то и без това е въпрос на време,в Гърция е над 4 кв
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С близо 40$ падна цената на барел от няколко дни, а горивата у нас са надолу с 20 стотинки... Имат право хората.
45
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да блокират червеният площад, кво ще направят от несебър.
44
2
 
19
 
! Отговори
jj преди 2 години
Трябва да се има предвид ,че у нас акцизите са най-ниски или иначе казано цената си е надута,а в същото време нямало картел........
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами "Промяната" работи!Сега ще ви променят битието!Качвайте се на колелата!
42
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цената на петрола се определя от международните борси/търговия. У нас имаме едни от най-евтините горива в Европа. И тук няма никакво значение какви са заплатите в съответната държава, както на много бългаари им се ще да бъде. Цената на придобиване на литър петрол за всички е еднаква. Това, че сме бедни си е наш проблем. И въпреки всичко успяваме да държим сравнително ниски цени, което е много похвално за политиците ни.
41
1
 
13
 
! Отговори
амаа преди 2 години
на чичо Скрудж му харесва да цака по 3 лв на литър за нафта и няма да сваля. Веднъж вдигната после й отнема месеци, за да си отиде на нормалните нива. Вие ви простирайте, блокирайте и лаите, той кервана си върви...
40
5
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 2 години
Просто да ти кажа, че си на нивото на Корнела и тъпите ***. Ако поне можеше да четеш на английски и знаеш какво e Eurostat, прочети да видиш в момента какви са цените на тока и горивата по цяла Европа и как ви са у нас. Явно това е доста сложна материя за теб, не е за хора учили до 8ми клас.
39
0
 
3
 
! Отговори
22 преди 2 години
Браво точно така. Тези които ви нападат са *** и кировци.
38
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси селтациите!!! Протестираш срещу нещо, върху което имаш контрол. Да отидат да преговарят със Саудитска Арабия да вдигнат добива, или със САЩ да се разберат със Венецуела и Иран и те да вдигнат добива. Ама направо защо не грабнат автоматите и в Украйна да сгазят Володя и да прекратят войната. Така ще вдигнат санкциите и пак ще имаме евтин бензинец за голфчетата, мерцовете и беенветата.
37
3
 
10
 
! Отговори
Просто Киро преди 2 години
Това не е важно, важното е че арестувахме Бойко (то май и това оплескахме)
36
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като нямате възможност няма да карате 30-40 годишните си трошки?
35
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Вуте,прав си но в Германия минималната заплата е 1300 евро,а твоята колко е,и колко литра нафта можеш да си купиш,като към днешна дата 1л.нафта е 2.95лв.,изчисли германеца колко литра може да си купи при цена за 1 литър 2.40 евра.
34
0
 
10
 
! Отговори
яшко преди 2 години
дреме им на кирчо и кокорчо за цената - те си се шматкат гратис