Спречкване в студиото на "Панорама" между Василев и Карадайъ

Избори веднага, поиска лидерът на ДПС
Обновена: 2 юли 2022 15:34 | 1 юли 2022 22:09, Анисия Иванова
64
Спречкване в студиото на "Панорама" между Василев и Карадайъ
Снимка: БНТ

Кандидат-премиерът Асен Василев и председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ гостуваха тази вечер в студиото на "Панорама" по БНТ. Между двамата прехвърчаха реплики.

Според Карадаъй изходът от ситуацията е "избори веднага". По думите му политика на управляващите е била основана на омразата, разделението и самонадеяността на ценностно разнородни участници.

Бюджет не се прави с ексел, а с акъл, коментира той и добави, че предложенията на ДПС са били приети в бюджета. Видяхме един парадокс – опозицията приема бюджет, така беше сега, така беше и на предишния бюджет, обясни той.

Асен Василев направи един незаконен списък по американския закон “Магнитски” и всеки, който го оспорва в съда, печели, каза още Карадайъ.

" България има нужда от ценностно хомогенно евроатлантическо мнозинство или правителство. С омраза и противопоставяне може да се включи човек в политиката и властта, но с омраза не може да се управлява, смята председателят на ДПС.

Карадайъ коментира и темата с изгонването на руските дипломати.

"Според нас никой не може и не бива да ни поставя ултиматуми като държава. Дипломати, които застрашават националната сигурност на България, трябва да бъдат гонени, независимо от броя им.", допълни той.

Сблъсък имаше по темите за присъствието на депутат от ДПС в списъка Магнитски на САЩ. Василев припомни на Карадайъ, че техните избиратели са едни от най-бедните в страната, а за сметка на това членове на партията им са сред най-богатите у нас.

Карадаъй реплекираше и останалите гости в предаването - Христо Иванов от "Демократична България" и Георги Свиленски от БСП

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как сега да не започна да харесвам Василев !Ами то по себе си е ясно ! Щом Карадайь , не може да т ърпи това управление , значи те нямат нищо общо с мафията!Това окончателно ги изчиства от подобни съмнения!ДПС винаги е осигурявала , комфорт на управляващи ,стига те да не засягат техните иптереси! Ако им затворят вратата под носа , ле, ле става страшно , започват да обвиняват в дескриминация и етническа омраза! Ама стига , ако на вас ви спрат кранчетата, това няма нищо общо с тези обвинения!
40
22
 
22
 
! Отговори
Майкъл преди 1 година
Василев ти ставаш за съсел. Нищо друго.
39
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...гледахме , няма нужда да ни преразказвате, не споменахте че кр.адедеята само повтаряше колко лош е прокопиев и колко добър е дпс олигарха пеевски
38
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
жалко че е турк тоя Кара, иначе бих гласувал за него, там в ДПС глъмаарии не взимат
37
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карадайъ въъъъън от България
36
4
 
13
 
! Отговори
Калимашаптъдей преди 1 година
Карадай е най добре.Имаше и един Касимдал.Кой дал кой взел само те си знаят...
35
24
 
19
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 1 година
Понеже канадец от краварска партия , решаваше до скоро за България.
34
6
 
42
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Всички главатари в дпс, благодарение основно на доган и пеевски,са милионери и затова ролята им на техни защитници в нс е пословична.За тях личните облаги,както и за почти всички политици в нс,са на първо място,а България е само параван, зад който осъществяват мръсните си "игрички".
33
7
 
57
 
! Отговори
Ерджан преди 1 година
Когато някой, някъде спомене закона "Магнитски",Карадайъ,или Данчо ментата,подскачат като ударени от 350 волта ел. ток.В предаването "Панорама",цареше културата,толерантността и старата, брадясала простотия.Водещият,даде прекомерно много време на простотията.
32
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Смях горчив "Не натвориха ли достатъчнобели за рекордно кратко време?" За какви бели става дума, и кой ги е "натворил"?
31
26
 
25
 
! Отговори
Смях горчив преди 1 година
До Абе ..Точно така, искаме. А защо всички атлантически кученца скимтят и държат татко си за ръчичка? Не натвориха ли достатъчнобели за рекордно кратко време?
30
44
 
28
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Онази подлизурка Б.Василев трябва да бъде разкаран от Панорама. Такъв слагач, а не може да овладее предаването си. Карадайъ му развали розовия сценарии, за представяне на бъдещата некадърна колиция - Кокорчо, Пинокио и Баджанака.
29
23
 
59
 
! Отговори
Свобода преди 1 година
Карадая трябва да бъде изритан, като руските шпиони, същия антибългин. Ще си върнем България!!
28
9
 
36
 
! Отговори
WCхартиена бюлетина преди 1 година
От дъпъсъ явно са събрали кинти за ромски гласове, избори веднага.
27
29
 
26
 
! Отговори
НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ преди 1 година
28- ЗАЩО ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГЕРБ СЛЕД КАТО ВЕЛИКИТЕ ИЗМАМНИЦИ ОКЪКАХА БЪЛГАРИЯ- ЧЕРВЕНИТЕ МАРИОНЕТКИ НА КРЕМЪЛ РАЗСИПАХА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ НА ДЪРЖАВАТА СИ ДОКАРАХА НАРОДА СИ ДО ДЪНОТО И ТОВА ЗА ДА НЕ ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА А ДА НИ НАТИРЯТ В ЕВРАЗИЯ.
26
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо в студиото не е имало и представител на герП. Или дпс говорят и от тяхно име?
25
28
 
44
 
! Отговори
Абе .. преди 1 година
... защо всички руски разсейки толкова бързат с изборите? Да не би много да искат Радев пак да има властта чрез служебно преавителство? Ц,ц,ц. Обаче иначе всички са много загрижени за България, но някак все ги влече към едноличната власт на руския слуга.
24
1
 
41
 
! Отговори
до 25 А бе преди 1 година
Нали няколко пъти се цепиха,нищо не стана,задушиха отцепниците,а някои ги ''самоубиха''.Или си малък или не помниш.Един търча да се спаси даже в турското посолство.
23
5
 
29
 
! Отговори
А бе преди 1 година
Общи празни приказки - цел - емоционалната струна на групи хора. Ако ДПС се разцепи на две-три партии със свои лидери, които поотделно се явят на избори, какъв ли ще е резултат?
22
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карадайъ ли разпределя сега порциите,че се ежи толкова?