Мъж счупи стъкло на кола и удари шофьорката с камък

Извършителят е задържан
27 юли 2023 15:11, Стела Стоянова
30
Мъж счупи стъкло на кола и удари шофьорката с камък
Снимка БГНЕС, архив

Жена е подала сигнал, че водач е проявил агресия на пътя, съобщиха от МВР. Нападението било извършено в сряда сутринта в района на софийското село Долни Богров.

Пострадалата разказала, че била засечена на пътя от друг водач, който я принудил да спре. След това счупил страничното огледало на колата ѝ, а нея ударил с камък по главата. Жената посетила болница и след това подала сигнал в МВР, съобщава Нова.

58-годишният извършител е задържан, а по случая е образуванo досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: агресивен шофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
1
 
! Отговори
от мен преди 9 месеца
със сигурност е имало защо,пълно е с *** и кокошки,дето си просят шамарите,обаче като ги получат почват да се жалват и съдят.а никой не пита защо е станало така.
23
0
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 9 месеца
В България - насилието сее превърнало в норма за поведение ,което е приемливо за голяма част от хората ,които също са насилници под една или друга форма.Когато насилието е "видимо" ,поне може да има процес ,а когато е "невидимо" и масово ?!Агресивните насилници ,които използват всякакви форми на насилие ,включително и най- перверзното насилие - организирано обединено - ще получат ВЪЗМЕЗДИЕ ,ТОВА Е НАЙ- СИГУРНОТО. ТАМ НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ И РЕСУРСИ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯ ,С КОГОТО И ДА БИЛО .
22
6
 
2
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 9 месеца
С камъни не става ! С камък не можеш да навреш мозък в женска глава, която няма такъв! На такива жени можеш да навреш само голем .....!
21
4
 
6
 
! Отговори
Бай Ставри преди 9 месеца
За това му действие,този ***,трябва да влезе в затвора най малко за пет години.
20
2
 
0
 
! Отговори
УФСЪ преди 9 месеца
Всичко си е до възпитание на човека ,аз на времето като видех човек на 50-60 г нито го псувах на П--РАЗ нито нищо ,сега жени мъже не те гледа ,че може баща да си му ,това че си възрастен за него е ОК -полесно ще те набие след като те е напсувал ,а ако е със мадама е задължително да набие 60-годишния имам доста колеги по на 65 г удряни -знам знам, те са нахални и прости бакшиши, коiто карат по-лошо oт вас разни sopolchovci !
19
0
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 9 месеца
Само дето освобождават напрежението, като гръмват по няколко десетки хора. Айде бе, тук ще се изтрепем масово, само за лош поглед!
18
1
 
0
 
! Отговори
УФСЪ преди 9 месеца
Такси съм -- къпя се редовно ! Та карам си една деойка не ме хареса как карам изпревари ме и тръгна да намаля пред мене това във 12 часа през ноща на следващото кръстовище не ще да мине на зелено задържа ме нарочно ,аз я изпреварих и и свирнах --тя била със приятел и ръкомаха със юмруци заедно със приятеля си , а устите им какво говореха си представям ама не чух . При конфликтни ситуаци през прозореца или от вън започват да те обиждат със най-нецензурни думи и какво да правим сега то така не ста
17
3
 
3
 
! Отговори
УФСЪ преди 9 месеца
Представи си само как му е дигнала нервите на тоя на 58 г да тръгне да я удари със камък по главата ! Че няма право и сега ще го осъдят е ясно ,ама и по улиците се напълни със всякакви -- излиза че лекар не може да е всеки ,ама шофьор може , може ,но се вижда че от шофиране се умира доста по-често ,че да е толкова проста и елементарна работа -да не говоря, че да караш по завой или във града и едновременно със това да пишеш със двама човека по мрежите и да си правиш селфи си е доста сложно !
16
0
 
8
 
! Отговори
бай работник преди 9 месеца
В държавите в които се продава огнестрелно оръжие само срещу лична карта и чисто досие,никой не смее нда прави така!
15
2
 
11
 
! Отговори
САМО преди 9 месеца
Задължителни видеорегистратори, унифицирани, пломбирани. И...тогава няма да си чешем езиците кой крив, кой прав. Ама я вижте сега колко тарикатчета ще надраскат минуси.
14
5
 
20
 
! Отговори
Отвратен преди 9 месеца
Поредният български самозбравил се бабаит!
13
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От липсващата част от историята разбирам, че е била пишман шофьорка и човекът е предотвратил ПТП като я е спрял.
12
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
софийско село, всичко е ясно. Този е бил на поне 2 бутилки и половина, със средно и знае да пише но малко му е трудно
11
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да, гадна постъпка, но ме съмнява, че го е направил от скука. Има жени , управляващи МПС изключително безпардонно и нагло. КАТ си чопли носа, пълно е с жени каращи с 30-40 и ровещи в телефона!!! Постоянно се говори, и нищо не се прави по въпроса.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много хора жегата ги напече твърде много, явно... :-)
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Превърнахме се в животни
8
4
 
4
 
! Отговори
Валтерче преди 9 месеца
До Анонимен: ами взимаш си едно дамско валтерче, и после адвоката да се оправя. Имам такива случаи...
7
4
 
2
 
! Отговори
:))))) преди 9 месеца
До до2 млад сммеешшккоо -- Еееей, накарахте ме да се превивам от смях като ви прочетох коментарите и на двамата.
6
1
 
9
 
! Отговори
Бах преди 9 месеца
Ти и неандерталците чалгаризирани и рушковизирани
5
5
 
14
 
! Отговори
до2 млад сммеешшккоо преди 9 месеца
на 58г ддедддки им казваш ? А женицата ако е показала пръст? Или ако тя е виновна?А на 50г вече ще си урруунггел според измеренията ти щото половината под 30 сте без коса