След катастрофата: Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба

Предстои прокурорът да прецени какво да бъде обвинението
Обновена: 20 авг 2023 13:21 | 20 авг 2023 13:16, Елка Василева
266
След катастрофата: Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба
Снимка: архив, БГНЕС

Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба, съобщи Нова тв, като се позова на Прокуратурата. Така разследващите ще вземат предвид резултата от дрегера, който е отчел около 1.5 промила алкохол в кръвта.

Автомобилът, с който княгинята се удари в бариера в Боровец, е предаден доброволно на разследващите с протокол като веществено доказателство.

Тепърва прокурорът, назначен по случая, ще трябва да прецени какво да бъде обвинението, като най-вероятно ще е по чл. 343 Б от НК, който предвижда от 1 до 3 години затвор и отнемане на колата или глоба с размера на стойността му. В този случай колата не е собственост на Калина Сакскобурготска.  

От Окръжната прокуратура обясниха, че евентуални нарушения при документирането на отказа на Сакскобурготска да даде кръвна проба могат да бъдат причина за това обвинение да не бъде повдигнато.

Още по темата
Княгинята вече не е в полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Затвор и отнемане на колата, както за всички български граждани. Как ли ще реагират кралските семейства?
147
2
 
10
 
! Отговори
Гледайте и се Учете преди 8 месеца
Пийте на воля и карайте!! Ако направите катастрофа-БЯГАЙТЕ!! Искат ли ви кръвна проба-ОТКАЗВАТЕ!! Учете се от МАЙСТОРИТЕ !!
146
3
 
4
 
! Отговори
И аз смятам като преди 8 месеца
Кити *** --- да ме извинява ,ако съм му объркал името-- 1-2 чаши вино не са пиене ! Да ама тука според улицата а вече е и закон удариш ли една чаша вино и качиш ли се на кола значи си убиец от най лошите и само да те сбарат си до там ! Все едно във някоя арабска държава да се намааш със уиски и да почнеш да псуваш султана и фамилията му ! Сега че не си знаел тука какви закони се коват и приемат под страх от линч си е точно проблем на незнаещия !
145
3
 
13
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 месеца
Каква княгиня? Прилича на слугиня, а не на княгиня. Аман от царе и царедворци! Татето може да й плати всякаква глоба, това са за него джобни пари!
144
2
 
7
 
! Отговори
Хюго Капет преди 8 месеца
В добрите традиции на кобургите доброволно е предала автомобила, който не е бил неин.
143
3
 
3
 
! Отговори
Във Б-я законите-- преди 8 месеца
--не са за всички ! Аз бях и съм против завишаването на килограм на глобите за пили водачи --друсания е друга бира ( мое мнение ) Съчувствам на всички пострадали НО да се изкара едно лошо стечение на много фактори умишлено убииство е доста спорно и за една чаша ракия на 110 кг мъж да се смята за углавно престъпление и да му се разбива живота дори без нещо да се е случило също съм против --- НО се съгласих и чаках във капана да падне някой от висшето обшество че да видя тогава след като се изм
142
2
 
11
 
! Отговори
Във Б-я законите-- преди 8 месеца
-- не са за всички ! Ако един (нормален )човек откаже на полицая кръвна проба след като на дрегера е показало 1,5 ще му се стъжни ще му разсипят живота ще го съдят за назидание защото не е дал кръвната проба ще го разкарват като панайрджииска мечка окован по съдилищата ще го нахакат във затвора и като излезе и жена му ще го е напуснала със трите деца ! Всички ревахте и митингувахте за високи глоби и линчуване на пилите или друсаните --сега следете внимателно всичи врътки чалъми и номера .
141
2
 
10
 
! Отговори
Mersi преди 8 месеца
И после всички се чудят: - много добър човек беше, поздравяваше всеки път, кой би повярвал, че Княгинята фирка здраво, дрънка чашки!
140
1
 
7
 
! Отговори
Бубето преди 8 месеца
Споко Калинче, на всеки се случва!
139
2
 
9
 
! Отговори
Mersi преди 8 месеца
Според калкулатора 500 мл вино 8,5% на 50 кг жена би отчело около 1,632.Другия път избери по-малка чаша или въобще не се качвай.
138
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Наркотики?
137
2
 
8
 
! Отговори
Mersi преди 8 месеца
Чашка вино - две - 2 л. или 2х 1л. колко му е ..
136
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Канибалите, вместо шампанско, за здраве, всеки ден пият по една чашка кръв човешка събирана от медицината по време на раждане на децата от плацентата на новородените деца. Е доста е скъпо, но те са комунисти - богати.
135
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Редно е кобургиня Калина да полежи 3 месеца в Сливенския затвор!
134
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хубу де, нали беше чашка шампанско.
133
7
 
13
 
! Отговори
Русия преди 8 месеца
Голям пропуск на комунистите и на героя от Лайпциг Георги Димитров, чи ни ги изби тия германски гущери и туркофили.Сталин ги спаси.
132
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Канибалите родината изграждат, Комунистите скед тях вървят. Кръв се лее и се пие. Ха наздраве ... ха. ха ха Ний вампири .. Ний комунисти ... Ний кръв пиеме народна всеки ден. Комунисти, Кривокраки, Кръв лейте за Салати! Комунисти,кривокраки кръв лейте в епруветки, че ний вампирите - комунистите дълъг живот да живеем!
131
1
 
1
 
! Отговори
до 148 преди 8 месеца
изкърти миФката. не се излагай, не пиши
130
0
 
9
 
! Отговори
хахахахахахаха преди 8 месеца
каква княгина? на какво се е напрвила!
129
2
 
15
 
! Отговори
ОПИЯНЕНИ ОТ РАДОСТ преди 8 месеца
ЧЕ ИЗТОЧВАТ БЛАГАТА НА БЪЛГАРИЯ