Ботьо Ботев: Няма връзка между убийствата на Алексей Петров и Къро

Добре, че разследващите успяват да запазят информацията, споделя криминалиста
22 авг 2023 10:18, Стела Стоянова
104
Ботьо Ботев: Няма връзка между убийствата на Алексей Петров и Къро
Снимка БГНЕС, архив

Според криминалиста Ботьо Ботев няма връзка между убийството на Алексей Петров и това на Красимир Каменов – Къро.

Добре е, че работещите по убийството на Алексей Петров успяват да запазят информацията за разследването. Това е особено съществено в такива случаи, заяви пред Нова телевизия Ботев.

Още по темата
Той допълни, че докато е бил шеф на отдел „Убийства” в МВР, не е позволявал на хора, които нямат работа на местопрестъпления, включително министри, да присъстват на тях.

Криминалистите продължаваха да изясняват маршрута, по който точно преди седмица в района на кв. “Драгалевци” е избягал убиецът на Алексей Петров. Свидетели твърдят, че видели дебеловрат мъж на колело с дебели гуми, който карал по пътеката към Черни връх. Лицето му е било закрито с висока яка над носа до очите, на главата имал боне - маскировка на класически планиски колоездач.

На този етап е ясно единствено, че Петров е убит с изстрели от нарезно ловно оръжие. Става дума за самозарядна ловна карабина, разработена на базата на класически автомат “Калашников” АК-47. Произвежда се както в заводите “Арсенал” у нас, така и в Русия, Сърбия и други страни. Карабината използва същите боеприпаси 7,62X39 мм като за калашник, разликата е, че пълнителят є е с 5 патрона и нарочно се прави без опция за автоматична стрелба, за да е различна от военно производство.

Неофициално се съобщава, че по Петров и спътницата му Мирослава Михайлова е стреляно с хидрошокови патрони. Те се наричат така, когато върхът на куршума е отрязан, отвътре той е кух, като целта е да нанесе максимални поражения при съприкосновение с жива плът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
13
 
! Отговори
Христо преди 8 месеца
Тоя "топ" криминалист не е заловил нито един убиец по времето на мутрите. Марш дтугарю слуга на мафиотчетата.
74
0
 
9
 
! Отговори
Аноним преди 8 месеца
Едни и същи спецове се нареждат по телевизиите В тази държава други българи има ли ТЕЛЕВИЗИИТЕ
73
0
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 месеца
Ааа,той Ботю им...светил,само дето...поръчителят е...един. Иначе нямат...нищо общо.
72
1
 
4
 
! Отговори
от първия преди 8 месеца
спец куршум е умрял . Втория не е бил нужен ама така са му дали поръчката . Прикрива и мирослава, но оръжието използвано от нападателя е мощно и я удря куршума, след смъртта на Асан . Групата при къро първо ги връзва и разпитва . после 2 контролни в главата и 2 контролни в гърдите . Различно е . Мутрите са се избили .
71
2
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 месеца
Има ботьооу има.Гелев пречеше на Алексей толкова, колкото на Радев господина.
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя е един пишманн криминалист, слуга на Карамански и такива като АП.
69
0
 
16
 
! Отговори
Ханс преди 8 месеца
Смотьо Смотев не е разкрил и едно убийство. Така че не е никакъв експерт.
68
5
 
11
 
! Отговори
Пена преди 8 месеца
И Алексей и Къро са поръчани от Пеевски и Борисов. Вие кажете има ли връзка или не.
67
2
 
7
 
! Отговори
Статистик преди 8 месеца
Ботьо що не си кръцка водчицата ми ходи да се излага като повтаря едно и също...
66
5
 
2
 
! Отговори
КОЙ преди 8 месеца
има интерес от убийството? На първо управляващата тройна коалиция и стоящите зад нея...
65
1
 
10
 
! Отговори
некой преди 8 месеца
Щом тоя го твърди значи ИМА връзка !
64
0
 
1
 
! Отговори
далече преди 8 месеца
оперират единия в софия, другия с диаманти в африка . единия даскал бивш рекетьор , а другия търгаш на дяманти - жена му ги оценява , а и дребен ганстер ушамарили жирналист с поръчка , щото журналиста писал против него . Сега и против двамата пишат , а бой няма - поръчков .
63
2
 
3
 
! Отговори
дебеловрат преди 8 месеца
велосипедист обикаля черни връх към Сърбия . ако го види някой да го хване . пушката може да е преработена . 170 см с цев и приклад , но от 3 метра тая гега няма да е удобна . подрязана на 105 см с пълнител за 2 изтрела . като я хвърли в гьола кой ще я търси . 2 милиона е взел . В ЮАР не могат да го екстрадират . В дубай също . Петров трябваше да отиде в чужбина . Още щеше да ни осигурява сигурност по интернет .
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Нас червеното знаме роди....пада другарят в смъртен бой..."Кадрите на ДС от прехода, че и малко преди това, "нашите момчета", бяха създадени за да запазят и изперат крадените от държавата пари, от ДС. С тях работят леви политици и магистрати. Като тези, които освободиха руския шпионин Малинов, например...
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те и нападателите на Къро са били дебеловрати и този на А.Петров е бил един от тях и се маскирал с храста да не го забележи Петров,че ще се усъмни в едрия му врат,а охранниците също.
60
2
 
1
 
! Отговори
експертите се уборва преди 8 месеца
т едни всичко е свързано последователно , други нямат общо . Два лагера . поне с доказателства да се приказва . скоро ще хванат стрелеца - явно е поитател на пентбоал . Като на къро охранителя . бачкат за пари в африка, а уж за издирване е къро . без конфискация на парите му . Сигурно има 100 милиона долара .
59
1
 
18
 
! Отговори
Лилид преди 8 месеца
Не знаят нито извършителя нито поръчителя ,но връзка немало...
58
0
 
1
 
! Отговори
dnesbg преди 8 месеца
и заека си е строителна машина :) ако щеш и багер,фадрома,да не кажа трактор! всички знаят кой е!
57
0
 
1
 
! Отговори
dnesbg преди 8 месеца
с шоков куршум бил накърнен,по скоро Бърно 2 (5,6мм) в гората само това,ловна карабина била,хахахахаха хахаххахахаххахах
56
2
 
5
 
! Отговори
Софиянец преди 8 месеца
Има и още как. Петьо Еврото е мъртъв много отдавна но още не го съобщават. Като се върне Сарафов от отпуска ще го съобщи все едно сега го е получил като официална информация. Сглобката Петров го няма, няма вече и Къро, брат Галев, адвоката на ПП. Чакайте падане на правителството наесен.