Лена: Делян Добрев явно има фиксация върху Асен Василев

Стотинки и левчета са новите изборни кебапчета
26 окт 2023 16:22, Стела Стоянова
173
Лена: Делян Добрев явно има фиксация върху Асен Василев
Снимка БГНЕС

„Делян Добрев явно има голяма фиксация върху Асен Василев и ваденето на такива непотвърдени слухове, както самият той казва. Не е здравословна такава фиксация, може би трябва да потърси лекарска помощ. Но шегата настрана, каквито и твърдения да има, ние няма какво да се притесняваме. Прекрачват се границите, създава се напрежение, но явно Добрев така разбира политиката“. Това заяви пред "Сега" Лена Бориславова.

Според лицето на "Продължаваме промяната" преди избори Делян Добрев винаги изпада в еуфория, но няма нищо спешно в темата „Лукойл“ и насроченото извънредно заседание на парламента в петък.

В проекта, който в петък НС трябва да гледа, няма нито буква и запетая, свързани с допълнително облагане на „Лукойл“, твърди още Бориславова. Според нея размятането на стотинки и левчета във въздуха са новите "кебапчета", с които Делян Добрев иска да печели избори. Нямаме основания да се притесняваме от слухове за корупция, казва едно от лицата на „Продължаваме промяната“.

Още по темата

Припомняме, че последните дни в "сглобката" се размениха остри реплики между Добрев и ПП - ДБ по повод "Лукойл" и предстоящото петъчно извънредно заседание на парламента, което трябва да гледа казуса. Добрев вече заяви, че министри и депутати са били на хранилка на "Лукойл", а премиерът Николай Денков контрира, че ще съди хората, които твърдят такива неща.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
4
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 78: да си таксиджия или дори чистачка на тоалетни е в пъти по добре за съвестта и достойно за уважение от това да си метреса и жена на повикване. Затова "простият" таксиджия е в пъти по заслужил уважение от теб или Лена, той поне може с чиста съвест да каже, че за разлика от теб не е банка в която всеки платеж да си депозира ДНК-то!
80
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 месеца
"фиксация" ?...Нещо като фиксацията на Кирилчо върху нейниядирник ?
79
3
 
15
 
! Отговори
Ленчето преди 6 месеца
Кво ми завиждате бе? Кой как се уреди. Виновна ли съм че имам за годеник смотааааняка Миро който търпи изневерите ми с Киро? Ще търпи, къде ще ходи. Важното е пара да капе.
78
4
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 78: просто си имала късмет да попаднеш на някой който не знае как да реагира. Най простият отговор: може да съм таксиджия,но си вадя хляба с труд, а не като нея и теб по гръб и разтворени крака пред някой на възрастта на родителите ти! С кеф бих ти хвърлил бакшиша обратно с думите: на за презервативи, че да не лепнеш някоя болест на някой дядо и да му развалиш семейството!
77
3
 
17
 
! Отговори
Компрометирана жена! преди 6 месеца
Има много, много умни, образовани българки! Само че, те не са склонни на креватна гимнастика я с Бобоков - големия шеф, я с малкия шеф - Петков!
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 75 Много ти е била ниска тарифата мааааа, Таня. Преди 13 години твоите колежки взимаха за сеянс по 100 лева.
75
2
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Ленчето се натяга пред новият шеф, Боко тиквата, че като свърши майчинството ще трябва да си търси работа, а за нищо не става, затова се опитва да отмъкне позицията на Севда ПР като защитава властта на Боко в лицето на интимната сглобка. Опитва се да трупа точки и вече е подала СВ в харем гроб.
74
8
 
5
 
! Отговори
До 74 преди 6 месеца
Аз съм жена. От това му стана още по-зле. Нищо не сплесква мъжа повече от това да разбере, че е жалък в очите на жена.
73
3
 
17
 
! Отговори
Секиша преди 6 месеца
Лена общата
72
5
 
6
 
! Отговори
Криминалист преди 6 месеца
Лена и Бойко са много грешни! И двамата не искат ДНК за доказване на родство!
71
3
 
8
 
! Отговори
Таня до 71 преди 6 месеца
Таня работеше за 1200лв преди 13 години. Още като студентка-стажант ;)
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 70 Наистина ли е млъкнал таксиджията бе, фантазьор? Да не е по-скоро спрял таксито и да ти е казал да слизаш, смееееешник?
69
3
 
12
 
! Отговори
Тая пък! преди 6 месеца
Какво си въобразява!? Като е била момиче за всичко на Бобоков, та какво!?
68
2
 
8
 
! Отговори
До 66 преди 6 месеца
Ти добре ли си??? И да ми плащат,няма да си легна с плашило! Така де ,да не съм го сякъл в гората,той си е естет!! С грозотиите сме напред,за съжаление имам си едно такова в къщи! А и като си помисля,че сме тройка с Киро и кран няма да ми го вдигне хсхахаахайа
67
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Таня, яд ли те е че ти си обикновена провинциална женица, която бачка за 1200 лева, а мустакатата без да работи си взима едни 10 бона като обарва Киро Тъъъъъпото ?
66
1
 
4
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 6 месеца
Ти завиждаш ли му ? !
65
17
 
4
 
! Отговори
До Таня преди 6 месеца
Преди седмица-две се возя в едно такси към офиса и шофьора слуша някакви новини. Пръсна се да нарежда Лена Бориславова. Такава била, онакава била, не знам си какво. Накрая не издържах и го попитах той какъв е. Пълна тишина до края на пътуването. Разбира се, подхвърлих бакшиш на този всестранно развит чичка.
64
2
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Ленче, вместо да защитаваш асенка кажи какво е чувството да станеш подцинкована кофа на Боко? Как е, харесва ли ти вече да си част от статуквото? Явно така здраво налапахте на Боко суджука, че забравихте какво обещавате за да стигнете до трапезата. Вече и ПП-ДБ станаха кадъни в харем гроб.
63
3
 
8
 
! Отговори
Мъжът ти ДНК-а преди 6 месеца
тест на детето направи ли? Ние със съпругата направихме. Пращаха го в чужбина, в България няма надежна лаборатория, се оказа. Плащаш два пъти, но не храниш кукувиче.
62
4
 
10
 
! Отговори
Добре преди 6 месеца
Лена на името на Ленин.