Боби Михайлов: Не чувствам вина, ще кажа за оставката след седмица

Решението е на УЕФА
Обновена: 17 ное 2023 17:54 | 17 ное 2023 17:37, Стела Стоянова
140
Боби Михайлов: Не чувствам вина, ще кажа за оставката след седмица
Снимка БГНЕС

В 17:15 ч. шефът на БФС Борислав Михайлов напусна Антикорупционната комисия след повече от три часа разпит. Той обяви, че не чувства никаква вина за вчерашния мач, пише БГНЕС.

Причината за реакцията на прокуратурата бе общественото недоволство след вчерашния окървавен протест срещу ръководството на централата.

Михайлов бе очакван от десетки репортери и оператори. Първият въпрос към него беше кога ще подаде оставка. "Ще кажа другата седмица", на няколко пъти повтаряше той.

И добави: "Вътре говорих по всички теми. Имам морал“. "Не чувствам вина, защото това е решение на УЕФА", заяви той и уточни, че по повод оставката му решението се взима от колективен орган.

По отношение на вчерашния мач и скандала, който го предшества с първоначалното преместване в Пловдив, варианта в Кърджали и окончателно решение за провеждане в столицата, бившият национал заяви: „Точно за това УЕФА каза да няма публика“, визирайки възникналите вандалски прояви от страна на привърженици и ответната реакция на служителите на реда в центъра на София по време на протеста срещу ръководството на футболния съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Може и след 5-6 години няма за къде да бързаш. Кокал не се пуска лесно.
77
1
 
9
 
! Отговори
Аха преди 5 месеца
Така са се научили, типично в стил БКП
76
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
Този перукан с тупето и сливенското какаду гъчат милиони от футбола и доброволно няма да си тръгнат никога. Те обаче са прости футбалери и не им идва на акъла , че започнаха да пречат на бетинг фирмите, а те са си чисти мафиоти и няма да търпят някой да им мъти водата. Или ще си тръгнат доброволно и то в най-скоро време, или ще си тръгнат с краката напред. Колко му е някой изперкал фен да ги гръмне...
75
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вината е на правителството и на Тагаренко, които подкупиха футболни фенове да атакуват беззащитни момичета край паметника. Надяваха се да се осъществи одески сценарий, че да има извънредно положение и да си разчисят по фашистки сметките с политическите опоненти. Не се получи, но футболното хулиганство получи стимул, а толкова му трябва и сега се изяви.
74
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако бяхте пуснали футболните фенове на стадиона много по лесно щяхте да ги контролирате. Нямаше да има пострадали невинни граждани на столицата. Вината е на Българския футболен съюз.
73
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 5 месеца
Значи според Перукан за мачовете на националния отговарят ФИФА и УЕФА, за клубните отговарят клубовете и аз като един неразбиращ от спорт човек се питам, за какво въобще ни е БФС.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Помним и как бащицата накара Мараешки да издържа Локо Пд. После онзи мошеник стана депутат и заряза отбора.
71
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тиквата и Бербатов да платят щетите. Те насъскваха лум *** ни те да палят и трошат.
70
4
 
5
 
! Отговори
смях преди 5 месеца
боби, недей бърза. Имаш време, още 2 години да помислиш
69
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Заповед от Боко Тиквата беше това. Малки *** от агитките, желаещи да се докажат и долни копои от МВР, 20 години захранвани от Боко и Шиши.Посланието е ясно - "новия кмет не става". Прозрачно е, елементарно е и няма как да мине.Гербопитеците са тоталното дъно.
68
1
 
10
 
! Отговори
тъй тъй преди 5 месеца
Предателю, обръсни се!
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
През 2020 г. министърът на младежта и спорта Кр. Кралев е издал БЕЗСРОЧЕН ЛИЦЕНЗ на БФС!
66
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Изтрезней първо, пък после говори
65
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Айде стига с тоя Терзиев. Кмет на два дена, още екип няма сформиран, той най-големият виновник за снощните събития. Щото Борисов не можа да сложи оная кукла на конци Хекимян на неговото място. Направо си представям как Хекито връща всичките фенове вкъщи да гледат мача по тв и полицията въздъхва облекчено. В София е мирно и тихо, няма потрошени и запалени коли, прозорци, мърсотия по улиците. А днес умираме от скука, че няма по кого да плюем. И НС щеше да заработи най-после, че днес пак не могли.
64
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Футбола се превърна в една комарджийница, а ултрасите са дилъри. Само прокуратурата не го знае явно това.Вината трябва да се търси 20 години назад, при един дето беше Футболист-1 на Републиката, а иначе селски фудбалер и треторазрядна мутра.
63
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Модела бащица в бг футбола го въведе Банкята . Назначаваше собственици на клубове , Иво Тонев , Спас Русев , Марешки , Васил Божков , Гриша Ганчев , Крушарски , Домусчиеви и пр . По времето на герб не се построи нито един стадион . Прокуратурата нехаеше за черното тото на Перуката . Най - виновен е Борисов за хала на спорта , не само във футбола , а и на държавата .
62
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Докараните с автобуси хулигани от Варна, които бяха в основата на сбиването, фенове на Черно море ли ще ги пишем или на Възраждане ?
61
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой докара с автобуси феновете от провинцията? Чак от Варна, 6 ч. път! На тях им е платено за а дойдат!А транспортът го платиха Лойко и Дебелян. Затова са толкова активни напоследък, Посолството да ги махне от Магнитски.
60
1
 
12
 
! Отговори
Шегобиец преди 5 месеца
Нека изявлението да се чете като: "еее, надявам се другата седмица страстите да поутихнат, проверките да спрат и да продължа да съм си шеф на футбола още 18 години" :) Тоест, човекът се надява номерът и този път да мине.
59
3
 
6
 
! Отговори
хюго капет преди 5 месеца
Много е *** перукан. Кажи подавам оставката, после винаги може да кажеш оттеглям подаването като миналия път