Боби Михайлов: Не чувствам вина, ще кажа за оставката след седмица

Решението е на УЕФА
Обновена: 17 ное 2023 17:54 | 17 ное 2023 17:37, Стела Стоянова
140
Боби Михайлов: Не чувствам вина, ще кажа за оставката след седмица
Снимка БГНЕС

В 17:15 ч. шефът на БФС Борислав Михайлов напусна Антикорупционната комисия след повече от три часа разпит. Той обяви, че не чувства никаква вина за вчерашния мач, пише БГНЕС.

Причината за реакцията на прокуратурата бе общественото недоволство след вчерашния окървавен протест срещу ръководството на централата.

Михайлов бе очакван от десетки репортери и оператори. Първият въпрос към него беше кога ще подаде оставка. "Ще кажа другата седмица", на няколко пъти повтаряше той.

И добави: "Вътре говорих по всички теми. Имам морал“. "Не чувствам вина, защото това е решение на УЕФА", заяви той и уточни, че по повод оставката му решението се взима от колективен орган.

По отношение на вчерашния мач и скандала, който го предшества с първоначалното преместване в Пловдив, варианта в Кърджали и окончателно решение за провеждане в столицата, бившият национал заяви: „Точно за това УЕФА каза да няма публика“, визирайки възникналите вандалски прояви от страна на привърженици и ответната реакция на служителите на реда в центъра на София по време на протеста срещу ръководството на футболния съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи мислех че само Лечков е нагъл,но явно за 18 години господство и начело на БФС и ти си " прихванал" наборе! Да набори сме!-:) И много българи не знаят,за това че беше Некадърен " вратар", както тогава на Левски,така и на Националният отбор! Такива " Левашки" голове пропускаше,та чак да се изяде от яд всеки запалянко на " любимата игра"! 1994 приключи наборе! На стари " лаври" ли мислиш още да живееш? Върви си? И то в Мир! Предложи ти го България! Възползвай се от този факт! Щото после,ще е
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Перуката скоро ще бъде подстриган.
56
1
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 5 месеца
Виждал съм го само веднъж на живо. Лятото на 95-та година. Хапваше си сладичко, бавничко, бавничко в едно заведение на плажа в Слънчев бряг до "Лазур"дискотекта, мисля, че се казваш "Ла бомба". Пътеката до плажа минаваше през ресторанта. Минах покрай него, гледам го и си казах наум. Няма такъв спокоен и непуукист човек на света. Сигурно ако избухне нещо до него само ще премигне и ще си оправи прическата. Явно първото впечатление е много важно и вярно.
55
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никаква оставка. Громитите на терен на съд, журналята, медиите които ги поддържат и зализаното бербо, са морално отговорни за безумието, налазило манипулираните индивиди да трошат. Публиката няма глас в БФС и всички които го съзнават, но пържат ситуацията са подстрекатели и с тях трябва да се заеме прокуратурата.И най интересния въпрос, на кой точно пречи Боби? УС на БФС са колективен орта, но само Боби е в устните на журналята. А да задействаш ГП си е висока атака.
54
2
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 месеца
Феновете вместо да се задяват с полицията по-добре да се бяха събрали около къщата на Перукан. Навремето даде голям ефект при Лупи. Изобщо Бг-политици и всякакви функционери ако не чувстват заплаха за живота си яко се разпищолват.
53
1
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
всички от бфс да подадат декларация за имотно състояние финансов одит на бфс
52
0
 
12
 
! Отговори
ФЕНОВЕТЕ преди 5 месеца
ЩЕ ТЕ ИЗВАДИМ ОТ ВАС,ОТ КЪЩИ.ОСТАВКА.
51
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гн Сарафов привиква гн Борислав Мхайлов,за да му изчисти имиджа.Борисов няма да изтърве гн Михайлов и никога няма да подаде оставка.За всичко лъже ББорисов.
50
0
 
12
 
! Отговори
Ха преди 5 месеца
Ами той и дявола не чувства вина за нищо.
49
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Каква седмица бе перука ? Каква седмица ? Не ти ли е ясно, че филма свърши ? Ти вече си без подкрепа ! Това е ! Изчезвай и почвай да правиш реклами на алкохол като стоичков на кауфланд . Ааааа че и ще дразни бе
48
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Снахата е бременна с близначета, стига сте тормозили човека!
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
няма доблест няма чест, от герои на 94 до пълен провал.
46
2
 
11
 
! Отговори
Самозабравен наглец преди 5 месеца
Кой заплашваше строителя на стадион Христо Ботев и кмета на град пловдив, че ще извади Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив от А Група, като отмени лицензите на стадионите им ако мача не се проведе в Пловдив?
45
0
 
23
 
! Отговори
X преди 5 месеца
Във всяка нормална държава, дори и при най-лек повей за скандал, хората имат доблестта да подадат оставката си. А при нас какво безсрамник! Без значение дали има вярно или не, ако има толкова негативно обществено мнение, ти си длъжен да се махнеш! Навсякъде пипала на октопод! Гнус ме е да чета новини.
44
0
 
9
 
! Отговори
с бързия влак преди 5 месеца
София - Пловдив - Кърджали - София!
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Докторът му е забранил да мисли за една седмица. По здравословни причини. Прекалил е с течностите.
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тогава ще изтрезнее впиянчената перука.
41
0
 
12
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 5 месеца
Защо чак след седмица, Перуци?!
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На мачовете ЦСКА-Левски се очакват повече екцесии и никой не затваря стадиона за феновете!
39
4
 
5
 
! Отговори
Начо Камачо преди 5 месеца
Не се залгъваите , вилгарри....ДОГАН=ДПС ВЛАДЕЕ БФС ОТ 2005 Г...А БОКО ИСКА ДА СЕ НАСТАНИ С БАРБУКОВ СЕГА..ТОВА Е ВСИЧКО........ИСТИНАТА ::: КИРИЛ ДОМУЗА Е РЕАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС ОТ 2011 ГОДИНА...БОБКАТА Е САМО ФИГУРАНТ .