Гришо разчувстван: Родителите ми са моите герои

Ще бъде труден финал, но и аз съм труден съперник
6 яну 2024 16:30, Стела Стоянова
96
Гришо разчувстван: Родителите ми са моите герои
Снимка БГНЕС

Григор Димитров се наслаждава на момента и на перфектния си старт на сезон 2024. Първата ни ракета е с родителите и екипа си в Бризбън, а преди финала акцентира върху важността на семейството си.

„Хубавият период продължава. Дойдох тук с добро усещане и кортът е като домашен за мен. Дойдох тук рано със семейството и отбора ми. Щастлив съм, че съм отново на финала и много благодаря за подкрепата“ – каза още най-добрият български тенисист.

Димитров ще играе за титлата на АТР 250 турнира в Бризбън. В среща от полуфиналите първата ни ракета надигра Джордан Томпсън с 6-3, 7-5 в много качествен мач. А всичко това се случи и пред погледа на майка му и баща му.

„Това добавя и допълнително напрежение, защото не искам да губя. Не, много съм щастлив, че мога да прекарам време със семейството, особено по време на празничните дни“.

Още по темата

„Семейството е най-хубавото нещо на света. През годините не сме могли да прекараме толкова време, но сега опитвам да се реванширам. Всеки момент на корта и извън него ми показва какво искам и след тениса. Има толкова позитиви, искам да се насладя на момента и ще продължа“.

„Видях начина, по който баща ми ме гледа. И двамата много ме подкрепят. Преди години, когато ме попитаха кои са моите герои – те са моите герои. И не на последно място, моят екип. Те преминават с мен през възходите и паденията“.

В спор за титлата Димитров ще играе с топ поставения Холгер Руне. Срещу него има една победа и една загуба в кариерата си. Успехът дойде през миналия сезон с 6-3, 7-5 в Пекин, а поражението също бе през 2023 година – на Уимбълдън.

„Определено ще бъде труден финал, но и аз съм труден съперник. Той се разви за много кратък период от време, постига страхотни резултати и има всичко в играта си. Утре обаче ще гледам от моята страна на мрежата и ще се фокусирам върху това, което искам аз да направя“. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 10 А ти къв си пикльо? Брояч на парите на Григор ли? Една лимонада почерпил ли те е, та си толкова горд с парите му?
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ти верно си ***.
18
10
 
3
 
! Отговори
Пфф преди 4 месеца
А на онова геиче Жокович, герой му беше Путин.
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чуждият успех подтиска масовия българин, чудех се, в началото, защо, като излезеш в чужбина, бягаш от българите, като дявол от тамян. После разбрах, повечето не бягат от България, бягат от българите
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дриги е русофил=демек ***
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как пък веднъж не се зарадвахте на чуждия успех.Злобни,завистливи,простовати,неуспели комплексари коментират успехите на един от малкото успели със собствен труд българи.Пожелавам си по-малко като вас и повече като него.
14
4
 
3
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Само при управлението на Денков печелиш бе, ***!
13
9
 
3
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Тоя само при комунистите печели. Срам.
12
13
 
3
 
! Отговори
Не ми пука преди 4 месеца
За Гришо и простотията му тенис не Гледам
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
мъ мно риве мноо мрънка, да не е минал на бело? Не се забравя как едно кокатениситче кво се заплете по прават и като се пльосна по лице бъш на линията. съдята му вика немой тека да шмъркаш бялата линия без тръба а то да земе и строши един метален тръбен стол, сви му десния (Райт) крак и с неа тръба-крак като почна отшмърка цела та права след което показа на съдята че топката била оффъ
10
7
 
5
 
! Отговори
Ой на мама дИтето! преди 4 месеца
Браво, мама: "Еги, еги, ума си не губи!". И пак при мама сА върни! Или барем да е местна, маме. Че ако те вземе някоя чужденка? Ще идваш само за Коледа! Ела си маме, не сЪ жени. Омами сЪ!
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как е, бачкатори? Умирате ли от завист?! Гришо е в топ 10 на тениса по спечелени ПАРИ от турнири. Играе ХИТРО. Е, не е чак толкова хитър като нас, хитрите програмисти, и печели по-малко с 20 пъти повече труд, ама важното е, че РАБОТИ за успеха. А вие, БАЧКАТОРИ, ринете дъното :)
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А бе пишете така за него все едно излиза на финал от ГШ утре, а то четвърторазряден турнир.
7
9
 
13
 
! Отговори
Браво преди 4 месеца
Мачкай, Гришо. Едно хубаво начало и гордост за нас. За разлика от черногледите тъмни субекти ала радев, който не спряха да вещаят черни сценарии за родината.
6
4
 
0
 
! Отговори
Тая преди 4 месеца
Тъпанарка бе спря на кой дава кво дава кой бил вместо нея няма кой
5
6
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 месеца
Браво!
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя да не е спрял милфовете, че печели
3
7
 
4
 
! Отговори
Евала на Григор преди 4 месеца
Но сега пак денонощно ще слушаме за него като дълбоката резерва Везенков. Знам, че е нормално защото няма с какво да се похвали, но става прекалено. Алеко Константинов го каза преди 150г....мяма какво повече да се добави
2
3
 
6
 
! Отговори
От Комунистическия преди 4 месеца
Род
1
13
 
7
 
! Отговори
АСКОВСКИ КАУНъ преди 4 месеца
уКРАИНЕ свалиа ракети , самалиоти, подводнИ флотоВЕ а РУСХЛИАЦИТЕ си свалиат.. ГАщите.. СЛАВА УКРАИНЕ