Денков: Предложението на ГЕРБ мести фокуса върху кресла и постове

То радикално променя приоритетите
Обновена: 28 фев 2024 10:48 | 28 фев 2024 10:47, Стела Стоянова
111
Денков: Предложението на ГЕРБ мести фокуса върху кресла и постове
Снимка БГНЕС

Предложението на ГЕРБ от вчера радикално променя приоритетите, набелязани от нас преди девет месеца. Вместо да продължим с усилията за реформи, фокусът се поставя върху министерски кресла и борба за постове.

Това заяви министър-председателят Николай Денков в началото на днешното правителствено заседание, пише БТА.

„Не приемаме такава подмяна на приоритетите. Нека изпълним задачите така, както са поставени и при условията, които договорихме преди девет месеца. Едва след като извървим набелязания път за борба с корупцията и реформа в правосъдната система през следващите няколко месеца, след това сме готови да обсъдим с ГЕРБ как да продължим напред“, каза Денков.

Още по темата


„Сега е нужна политическа смелост да направим следващите стъпки, както са набелязани в управленската и законодателната програма, върху които е съставено това правителство“, допълни премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
6
 
! Отговори
Бунгар преди 2 месеца
Никакви приоритети не променя ГЕРБ, а просто намества нещата такива каквито трябва да бъдат и както сме отредили ние избирателите. Изнудването над ГЕРБ да даде мандата на втората партия/коалиция/ е цинично и трябва да бъде наказано и корегирано.Обидно е да не се слуша народния глас.
91
0
 
3
 
! Отговори
Педя чоек лакът.. :) преди 2 месеца
Имало едно време един косъм,той се бръзнал, бръснал, бръснал, но винаги оставал космат, така до края на дните си .... ;)
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Г-н Премиер , така и така ви публикуват и може би ви чета коментарите за вас , може ли да попитам . Какво става с мигрантите , всеки ден кацат самолети ? Ако ще се подменя населението ,моля уведомете навреме , за да си организираме семйствата и да освободим територията . Аааа забравих да кажа , не е задължително гражданите да излизат на свободния пазар на тока , за да плащат за всички фотоволтаици на политиците , помислете върху това !
89
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз съм шок ! Как може на премиер да му се измести фокуса ?
88
1
 
13
 
! Отговори
Ангел Солаков преди 2 месеца
Мога да се обзаложа с всеки , че Денков категорично няма лично мнение. А дори й да има - Няма права да го споделя! Вероятно и до тоалетната ходи единствено ако има разрешение от точните хора и точните Посолства! Изключително неприятна и антипатична личност... Без мнение... Без воля.... Важното е да му се плаща!!!!!
87
2
 
9
 
! Отговори
Баце към Денков преди 2 месеца
Условията, които договорихме преди девет месеца важяха само за вас...сега иде ред на мен с МОИТЕ УСЛОВИЯ !!!! Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!.
86
0
 
10
 
! Отговори
Денков се хвали: преди 2 месеца
Аз съм ШАРЛАТАНИН....
85
1
 
10
 
! Отговори
Аноним преди 2 месеца
Денков опомни се не си в позиция вече да поставяш условия Какво Денков ти направи за държавата и твоите министри за 9 месеца освен да се наслаждавате на безплатните екскурзии за държавна сметка алчни нахални хора шарлатани Радев каза оставка и нови избори Вън от парламента Денков за инфлацията твоето правителство какво направи НИЩО
84
0
 
11
 
! Отговори
ПП НЕ СТАВАТ преди 2 месеца
ЗАМИРИСА НА ИЗБОРИ. СЪПУНДЖИЯТА НЕ ЩЕ КОАЛИЦИЯ, НЕ ЩЕ ДОГОВОРКИ, НЕ ЩЕ СПОРАЗУМЕНИЯ ИСКА ДА ПЪТУВА, ТОЙ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ?
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен, к.84 Ако Боце Б. се съгласи 'сапунарят' да остане министър на МВнР, с това подписва смъртната присъда на ГЕРБ. ББ е вече на години, когато не може да разгледа всички фактори, да отсее най-важните и да проумее, че Про100 Киро, Кокорчо и Еврейчето го водят за носа, а Козяк 16 клонят по-скоро към ПП, така че е време да разреже възела и краткият срок не търпи отлагане. ПП в момента са на дъното заради проблема със СОС и Украйна и на избори ще лапнат доста водица.
82
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
същото и за Шиши...
81
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ искат да разпределят баница... а се и види че не им пука за ЕС, а само да са на власт.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Г-н Денков, знаете, че периодът на договорки и преговори с ГЕРБ изтича, а и новият съюзник Пеевски, съпредседател на ДПС, е от хората, които не мислят много, а отсичат. Така че време за бавене няма, ГЕРБ и ДПС с един вот на недоверие ще ви отвеят плявата.Възраждане ще подкрепят вота за недоверие, а БСП на Ниноеица няма да глсува.Проблемът е 'или-или'.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така е, нека не се сменят приоритетите, а основния приоритет с иостава - да имаме за пръв път академик химик за външен министър! Не са важни постовете.
78
0
 
9
 
! Отговори
Деди преди 2 месеца
Ха-ха, Академикът "откри" топлата вода, най-сетне! Той и неговите министри досега са "кукувици в чужди" (на ГЕРБ) гнезда! Време е, нещата да дойдат на мястото си!
77
1
 
10
 
! Отговори
Келнер преди 2 месеца
Тия още не са разбрали, че промоцията свърши. На Бойко му трябвахте за да го изперете, да му смените неочаквано неудобния главен прокурор с негов човек, да му се прекратят делата и да си овладее отново държавата с изчистен имидж. Вече не сте му нужни и закономерно ще ви прати в нужника където ви е мястото. Освен ако не се навиете да сте му безгласна патерица де. Ама то от това и вие нямате келепир. Време е да кешаутнете и да си ходите по островите.
76
1
 
10
 
! Отговори
Уау преди 2 месеца
Алооо спунисания академик, ти недей много да се репчиш и да си въобразяваш, че голям ще го извадиш пред Боко и Герб, щото къвто си ми хилав, ако ти скочи само Боко насреща....само сапунисана пяна ще пускаш! Пък ако се присъедини и глигана....не ти завиждам!
75
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей, академик Му х льо. Подписа ли с Украйна договорка да ни въвлечеш във войната?
74
2
 
17
 
! Отговори
Хмм преди 2 месеца
Каква смелост има в това да слушаш посолството и да се разкарваш неканен по чужбина на държавни разноски?
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така е, нека приоритета остане върху врътката