Гешев: Войната в Украйна вече става безсмислена

Против сме България да участва в нея, за което ни готвят
18 мар 2024 14:19, Александър Попов
63
Гешев: Войната в Украйна вече става безсмислена
Снимка: БГНЕС

Започваме нова инициатива, за да не позволим България да участва във война и за започване на преговори за мир в Украйна, каза на пресконференция в БТА председателят на гражданското сдружение "Справедливост за България" и бивш главен прокурор Иван Гешев.

Заедно можем да направим България отново силна. Искаме незабавно преговори за мир и сме против участието на България във война, за което ни подготвят, заяви Гешев.

Той посочи, че е в ход петиция, с която се иска незабавен край на войната в Украйна, както и да се сложи край на опитите България да бъде въвлечена в нея.

Искаме драстична промяна на позицията на България и Европейския съюз по отношение на войната и започване на незабавни преговори. Започваме тази инициатива, защото войната в Украйна вече става безсмислена. Категорична победа вече е невъзможна, каза Гешев, според когото може да има също и по-тежки икономически последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
9
 
13
 
! Отговори
до 37, А по коментар преди 1 месец
като твоя се познава невежеството. Украйна не беше нито мирна, нито суверенна държава. Впрочем, България също не е суверенна, само на хартия.
37
1
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Гешооо, като крепи толкоз години на Боко шланга що не рева? Ся ревеш:)))))))))))))
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леле не *** живеем в свободен свят и всеки може да си вее байряка безнаказано, всякакви проекти и пето колонни поклонници на Путин могат да съществуват безнаказано, защото нямаме трудови лагери. Много меко се пипат с меките китки. Трябва си малко дърпане на уши и зъби.
35
15
 
17
 
! Отговори
По това ще познаете преди 1 месец
Руските наколенки Всички тези путинофили в един глас се обявяват против войната, но не се обръщам към Русия, която я започна нападайки мирна и суверенна държава.
34
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде, още едно путинофилско ле-ке.
33
2
 
13
 
! Отговори
hahaha преди 1 месец
гражданско сдружение Справедливост за България ли ве, Гешо.... Да изчезваш
32
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Винаги ще има войни. аз срещу конкуренцията от мъже се бием за жени власт и пари, ние срещу съседите, нашата фамилия срещу другата, нашата държава срещу другата, нашият континент, нашият етнос нашата религия, разцепване по всички патаграфи вечната Войната е ..... срещу ..... и Многоточие. Затова агресора трябва да се изтегли пръв или целият свят да му се изсипе върху главата иначе агресията няма да спре само с Украйна. Човекът е ненаситен. Особено дребосъчето с малка *** избива комплекси
31
0
 
22
 
! Отговори
ира преди 1 месец
ОЩЕ ЕДИН "Политик" СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА . И ТОЙ ЩЕ ВЪДВОРЯВА МИР. ПУТИН ГО ЧАКА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ И ЩЕ ГО ПОСЛУША.ОТКОГА ЧАКА ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ЛЪВ
30
3
 
18
 
! Отговори
А къде беше преди 1 месец
тази проницателност, когато ходи на гости в САЩ и после Путин та дебнеше със специалните експлозиви, които не могат да обрулят храста, в който се поставени, но пък могат да пробият брониран автомобил? На всеки е ясно, че войната в Украйна е безсмислена за България, още от самото начало народа ви го каза - не на оръжието, не на войната! Ама изведнъж по логиката на телевизора в България се напълни с агенти на Кремъл.
29
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виждате ли главата на Гешев? И мозъкът му е толкова гладък.
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Позицията на България от самото начало трябваше да бъде за мир. От самото начало. Но България я завихриха във водовъртежа на кръвожадните сили, които винаги, включително на своите сега земи, включително на окупираните от тях земи, са се отнасяли с хората като към средства за производство и забогаяване, никога като към човеци и народ, оюе по-малко - култура.
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гешев е пълен клоун и тотално вдлъбнат индивид. Проблемът е, че той е единственият, който не го знае, а не го знае, понеже е пълен клоун и тотално вдлъбнат индивид.
26
2
 
8
 
! Отговори
бРЯХХ ГЕШЕВ ПОЛИТИК преди 1 месец
БРЯХХ ТУЙ ТЪПО КВАЗИМОДО ГЕШЕВТАРЯ МОЖЕ ДА НЕ СИ СЛОЖИ ИЗМИСЛЕНАТА БОМБА КАКТО ТРЯБВА АМА ВИЖДА НАКЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гешев :Ще арестувам Путин !???
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това ренде, което през цялата си прокурорска кариера няма нито един осъден, що не вземе да млъкне? Гешо - най-некадърният прокурор в света, с мозък, гладък като колосана риза раздава акъл... уеуе мауе...
23
0
 
15
 
! Отговори
А браво преди 1 месец
Това е добра идея! Дайте да дадем преговорите му Русия и Украйна на този пипон. Гарантирано и двете страни ще се предадат и ще кажат: Правете каквото искате само си го приберете!
22
0
 
13
 
! Отговори
Баба Ванга преди 1 месец
Гешо не иска мотика, а политика!! Той е свикнал с на хляба мекото и на работара с лекото!
21
0
 
9
 
! Отговори
айде и тоя преди 1 месец
Еее, излага се, ако ще пее същата песен като копейката, трябва и за джендърите да запее. А иначе - чудя се още ли има девици, които да вярват на тая песен, дето сме я слушали сто пъти.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аве Гешев , къде покрихте Лиляна Павлова , кога ще върне парите на перничани , за язовира?
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гешо плешо копай с мотиката на село :)))